Autoline - Česko Anmeldelser 17

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Roztylská 2321/19, 14800 Praha, CZ

Dobrý den ,jsem naprosto spokojený ,přes tyto stránky prodávám i nakupuji. Pakli že jsou nějaké novinky či změny ,vždy mne někdo osloví a informuje. V inzerátech dobrá orientace a vyhledávání, vřele... Vis mer

We have good experience with Autoline. A lot of new contacts come thru the platform. Platform is user friendly and it is easy to post your advertisement and as well find what you are looking for.

Good platform for promotions and advertisements. We got a personal manager, Oksana, she is always very helpfull. KADATEC s.r.o

PELA s.r.o. Díky inzerci na AUTOLINE jsme získali násobně vyšší počet zájemců o pořízení vozidel z naší nabídky. DOPORUČUJEME !

1. Bilutsalg
  2. Forhandler av bilrekvisita
  3. Butikk for lastebiltilbehør
  4. Lastebilforhandler

Autoline je mezinárodní online platforma pro prodej užitkových, nákladních vozidel a náhradních dílů. Společnost, jejíž součástí je Autoline, je na trhu již 22 let. Její online tržiště pro prodej komerčního vybavení jsou zastoupena v 81 zemích ve 37 jazykových verzích. Za měsíc tyto platformy navštíví 7 500 000 uživatelů a je zde 850 000 aktivních reklam. Společnost spolupracuje s více než 6 400 klientskými společnostmi. Design stránek je vyvinut tak, aby vyhledávání bylo co nejpohodlnější: mnoho filtrů, možnost porovnávat a třídit, přidávat do oblíbených, číst recenze o prodejci. Navigace je jednoduchá, logická a intuitivní. Pro ty, kteří prodávají vybavení, je nabízena široká škála služeb k propagaci jednotlivých reklam i podniku jako celku. Pro prodejce jsou poskytovány výhodné balíčky služeb. Společnost neustále investuje do zlepšování služeb a ochrany uživatelů před podvody a zaručuje bezpečnost transakcí.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

DOPORUČUJEME

PELA s.r.o.

3. desember 2025
Logoen til Autoline - Česko

Svar fra Autoline - Česko

Děkujeme, že jste s námi! I nadále pracujeme na lepších výsledcích.

We have good experience with Autoline

19. august 2025
Logoen til Autoline - Česko

Svar fra Autoline - Česko

Many thanks for your review :) we do our best

Dobrý den ,jsem naprosto spokojený…

Dobrý den ,jsem naprosto spokojený ,přes tyto stránky prodávám i nakupuji.
Pakli že jsou nějaké novinky či změny ,vždy mne někdo osloví a informuje. V inzerátech dobrá orientace a vyhledávání, vřele doporučuji.
Matějka

9. juli 2025

Very good

Lots of categories to advertise vehicles. Good price. Comfortable support. Many customers.

25. juni 2025