Dårlig service
Lease bilen må kun bruges i EU/EØS og UK landede. Man kan ikke få at vide hvorfor den ikke kan bruges udenfor EU.
Så det blev et nej tak for min side
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Så det blev et nej tak for min side
Deres hjemmeside er total umulig, at bruge når man søger kommer kun det halve af mulighederne op. Jeg tog chancen og benyttede deres chat funktion og med mindre man søger, en opdatering på hvad der sker i diverse reality shows, så er der ingen hjælp at hente. Jeg er noget spændt på om jeg kan regne med noget som helst, når jeg skal bestille bil. Jeg frygter det værste
Jeg har fået en ekstrem dårlig kundeservice. Min veninde blev truet med at logge af sin computer og at hun havde min venindes IP-adresse. Jeg spurgte selv om hun kunne svare på et spørgsmål men efter jeg spurgte lukkede hun ned.
Jeg har haft en helt igennem super ringe kundeoplevelse; dårlig kundeservice (på ingen måde venlig eller servicemindet), deres hjemmeside og tilhørende database er mangelfuld og har et meget ringe UI, de gav ved flere lejligheder dårlig og direkte forkert information samt oplyste forkerte og misvisende priser, som de så ikke ville levere på efterfølgende.
Jeg indhentede af nogle omgange tilbud på firmabiler hos Autolease, og fik 2 ud af 3 gange forkert priser oplyst - hvilket betød at når jeg bad om at gøre brug af det fremsendte tilbud (den på hjemmesiden reklamerede pris) svar tilbage om at de reelle priser var 25-35% højere.
Jeg kan kun stærkt anbefale alle at undgå at bruge Autolease og finde en mere seriøs leasingpartner.

Svar fra Autolease Danmark
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.