Autohusetherning Anmeldelser 9

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Man undrer sig ikke over hvorfor DBFU ikke vil have dem

Jeg var I Februar måned ude og kigge på en Peugeot 208, hvor at jeg snakker med Hardy om den, vi aftaler at jeg skal købe den, hvis at han kan få fat i papirer på at den har været serviceret og at tandremmen har været skiftet. Samme dag, indregistrerer han den I mit navn, når vi ikke har aftalt andet end at jeg kun skal købe den, hvis han får papirerne i orden.
Vi begynder løbende at kontakte ham med en uges mellemrum, om hvornår han får fat i papirerne, hvor at han efter 3 uger siger at "I kan få papirerne når i kommer og henter bilen", hvor at det nægter vi, i det at vi ikke skal have en bil fra ham, når han ikke holder det han lovede. Vi siger at vi først vil hente den når der er papirer, og at han råber i telefonen, at så kan vi bare lade være med at købe den bil af ham, og at vi spilder hans tid. Vi annullerer handlen og siger han skal flytte bilens forsikring fra mit navn, hvilken han siger at han vil gøre.
En måned senere får jeg en regning fra forsikringen, på denne bil, jeg aldrig har haft, og Hardy, som lovede at betale forsikringen, nægter at tage telefonen, og ved henvendelse på mail, bliver der bedt om aldrig at kontakte ham igen. Svindel? JA!
Bedrageri? JA!
Så vidt muligt undgå at handle med dem, da man ikke ved hvad det er for en bil man ender med, om de har snydt med papirer, syn fra deres eget værksted, eller andet potentiel svindel.

11. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fandtes der minus stjerner til…

Fandtes der minus stjerner til svindlere - så ville den være gyldig her…
Der aftales handel under forudsætning af servicebog, syn og papirer på skiftet tandrem.
Dag 1 omregistrerer han bilen, så vi nu hænger på forsikring.
Da han ikke kan fremskaffe papirerne aflyser han handlen - men han omregistrerer ikke bilen, og truer os, da vi meddeler, at vi vil afmelde pladerne.

Bilen omregistrerer han først efter 3 uger - så nu står vi med en regning på forsikring, som han nægter at betale…

Han beskyldte os for ikke at stole på ham - hvilket viste sig, at vi aldrig skulle have gjort bare det mindste…

28. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har købt en brugt peugoet 207 hos…

Jeg har købt en brugt peugoet 207 hos autohuset herning , jeg bliver fortalt af en ove , at bilen er så god som den kan være den fejler bestemt ikke noget ,
og han kunne aldrig finde på at sælge noget som ikke er iorden .
Jeg køber så bilen , 20 minutter senere på motorvejen melder den "LOW OLIE PRESSURE" og beder mig om at slukke motoren , hvorefter den så melder "WATER TEMPRETURE TO HIGH" Og beder mig slukke motoren . Jeg ringer så til ove fordi jeg holder strandet på motorvejen , og ikke kan komme videre . Hvorefter han lover mig at vende tilbage med en løsning inden for 15 minutter .
25 Minutter går forbi , og ove vælger ikke at ringe tilbage . Men istedet at igonorerer alle mine opkald , samt mine beskeder . Så jeg stod strandet i et par timer . Hvor efter jeg simpelthen er nød til at forsøge at komme tilbage til århus med bilen , det lykkedes mig så med nød og næppe , ydermere kan man høre at højere foraksel har storer problemer når man kører over et hul , man er nærmest bange for hjulet vil falde af . Så nu står jeg her og venter på min attest på bilen kommer , så jeg kan aflevere den tilbage til ove , som jeg faktisk er begyndt at tvivle på om han vil stå ved sit ord . Eller forsat blive ved med at gemme sig i busken .
HOLD JER LAAAAANGT VÆK ,
Den her type mennesker handler uden moral , eller respekt for andre folks midler .
Det har ødelagt en masse for mig , da bilen sku bruges til arbejde jeg har været nød til at aflyse grundet det her , så det har endt med at være en dyr omgang for mig nu .

4. juni 2024

Advarsel ..

Advarsel ... hold Jer langt væk fra autohuset i Herning og hardys skrothandel. En ulv i fåreklæder og en svigagtig og ubehagelig skrothandler mere end en ærlig automobilforhandler. Køb på ingen måde bil hos Hardy

12. juli 2023

Undgå Autohuset Herning!!

Undgå Autohuset Herning!!! Vi købte en brugt bil hos Hardy, som viste sig at have flere fejl, der skulle fixes, f.eks et stenslag der gjorde, at hele forruden skulle skiftes. Det valgte han ikke at nævne på trods af, at vi nævnte et andet stenslag. Hans begrundelse var, at han havde sat et stykke gennemsigtigt tape over, så han havde selv "fixet" det. Han endte med at betale for en ny rude efter MEGET overtalelse og tid på trods af, at han ifølge loven skulle betale den. Han ville også have, at vi SKULLE få den fixet hos hans "ven" i Herning på trods af, at vi bor langt væk fra Herning, og at det ville koste alt for meget i benzin. Efter at have truet med at han i så fald skulle betale benzinen, så kunne han godt se, at det ville blive dyrere for ham at få hans "ven" til at ordne det, end hvis vi fandt et værksted i nærheden af os.
Derudover sad en af knapperne til sædevarme så løst, at den faldt af første gang vi brugte den. Radioen og navigationen gik i stå efter første køretur, indtil vi selv fandt ud af fixe det. Intet af de ting nævnte han inden købet.
Derudover, så lavede han fejl i papirarbejdet, så der var fejl i, hvem der stod som ejer og hvem der stod som primær bruger, hvilket ville påvirke vores forsikring med mange hundrede kroner hver måned pga. opbygget ancinitet hos en af os. Det havde vi ellers MEGET tydeligt forklaret ham var vigtigt. Det endte vi med selv at skulle betale for at omregistrere hos Motorstyrelsen.

Alt i alt, lad være med at handle hos Autohuset Herning. Mere simpelt kan det ikke siges.

5. april 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vi har alt i alt haft en rigtig god…

Vi har alt i alt haft en rigtig god oplevelse med Autohuset.

Vi købte en renault megane fra 2013.
Hardy betalte for vi kunne få en ekstra nøgle ved Ejner Hessel, da der kun var én.
Efter lidt tid, meldte den motorfejl og endte med slet ikke at ville starte.
Der blev hurtigt lavet aftale med værkstedet, og det blev lavet under garantien.

Der har ikke været problemer med bilen siden.

13. juni 2020

Fraråder forhandler

Det er menneskeligt at fejle.
Den gode forhandler erkender fejlen og sørger for en passende kompensation for fejlen.
Den dårlige forhandler gemmer sig bag formuleringen "forbehold for trykfejl" og forsøger at overdrage al ansvar til kunden, fordi denne burde have set det fra starten af.
Hardy tilhører den sidste kategori.
Pga købeloven og stor hjælp fra FDM gik handlen tilbage. Undervejs blev der kommunikeret med en meget nedladende og ubehøvlet forhandler.
Jeg fraråder alle at handle med ham. Han virker som en rar mand, man kan have tillid til, men det er kun indtil der opstår problemer!

13. september 2019
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dårlig bilhandler

Vi købte en bil ved Autohuset Herning med lidt små fejl i lakken. Det ville de lave under 3 måneders garantien. Farven var ikke særlig god,i forhold til bilens farve, så den skulle på værksted 2 gange før det blev bedre. Så kom der et problem med styretøjet og det var få dage før garanti,en var slut. Det blev lavet og nu kører den ok. Der var ingen instruktionsbog og ingen service- og garantihæfte til Opel Corsa,en. Årgang 2011. Vi fik også lovning på at få vinterhjul med til bilen. De kunne vi hente om 14 dage. Der gik ca 4 måneder efter bilkøbet inden vi kunne få vinterhjullene og der var 2stk med lidt mønster og 2stk næsten nedslidte til højre bag. Dvs 2 stk HB = Højre Bag og ingen til VB= Venstre Bag. Vi har 45km til Autohuset og nu var jeg meget træt af den dårlige oplevelse, som var meget langtrukket. Så jeg købte 2stk nye dæk et andet sted. Hardi er nem at snakke med under selve bilhandlen, men når der er noget galt, så tager det en evighed inden der bliver lavet. Og Værkstedet ved Autohuset er også noget sløve.

20. desember 2016

Bondefangeri

Har købt en 3 år gammel bil hos forhandleren, der efter 12 timer viste fejl. Ydermere blev bilen solgt på alt for små dæk, hvortil forhandleren lovede at sende 4 nye samt 4 vinterhjul, hvilket han aldrig gjorde på trods af ugentlige opkald til ham, hvor han bare sagde at de ikke var nemme at finde. det endte med jeg selv købte nye dæk.
Forhandleren har godtnok betalt reparationerne, men efter 7 forgæves forsøg på værkstedet på at få bilen til at virke og 3 md uden bil, får jeg af vide fra værkstedet at service ikke er overholdt på bilen, hvilket forhandleren påstår det er, og at motoren er ødelagt og derfor foreskriver producenten en ny motor. Dette vil forhandleren ikke acceptere, hvorefter jeg mundtligt ophæver købet, hvortil forhandler siger at han vil få den afhændet over weekenden, men jeg hører ikke fra ham igen. Derefter ophæver jeg købet via mail, hvortil forhandler skriver at jeg må klappe hesten, og være glad for at tingene er sket indenfor garantiperioden og at han nægter at tage bilen tilbage. Jeg holder ham op på at jeg ikke har haft en bil at køre i siden jeg købte bilen af ham og derfor er i min fulde ret til at ophæve købet nu, da rep. ikke er sket indenfor rimelighedens grænser og at bilen er solgt med falske løfter om fuld service.
Jeg har nu overgivet sagen til en advokat, da forhandleren ikke er til at snakke med.

9. september 2013
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv