Man undrer sig ikke over hvorfor DBFU ikke vil have dem
Jeg var I Februar måned ude og kigge på en Peugeot 208, hvor at jeg snakker med Hardy om den, vi aftaler at jeg skal købe den, hvis at han kan få fat i papirer på at den har været serviceret og at tandremmen har været skiftet. Samme dag, indregistrerer han den I mit navn, når vi ikke har aftalt andet end at jeg kun skal købe den, hvis han får papirerne i orden.
Vi begynder løbende at kontakte ham med en uges mellemrum, om hvornår han får fat i papirerne, hvor at han efter 3 uger siger at "I kan få papirerne når i kommer og henter bilen", hvor at det nægter vi, i det at vi ikke skal have en bil fra ham, når han ikke holder det han lovede. Vi siger at vi først vil hente den når der er papirer, og at han råber i telefonen, at så kan vi bare lade være med at købe den bil af ham, og at vi spilder hans tid. Vi annullerer handlen og siger han skal flytte bilens forsikring fra mit navn, hvilken han siger at han vil gøre.
En måned senere får jeg en regning fra forsikringen, på denne bil, jeg aldrig har haft, og Hardy, som lovede at betale forsikringen, nægter at tage telefonen, og ved henvendelse på mail, bliver der bedt om aldrig at kontakte ham igen. Svindel? JA!
Bedrageri? JA!
Så vidt muligt undgå at handle med dem, da man ikke ved hvad det er for en bil man ender med, om de har snydt med papirer, syn fra deres eget værksted, eller andet potentiel svindel.