AUTODUDE.NO Anmeldelser

4,3

Rene gottebutikken for voksne menn 🤪. Kjapp levering, godt pakket, og veldig gode produkter. Vil absolutt anbefale alle som leser dette, til å handle her. Mvh Johne.

Meget fornøyd med deres hurtige avgjørelse ved reklamasjon på en led bjelke jeg har kjøpt hos dem. Hadde fått fukt i lampa. Sendte mail med bilde og innen 15 min hadde de send ny, med retur lapp for d... Vis mer

Super rask levering! Kjøpte leather paint til skinnsofaen min. Kjempe bra produkt 😀 Jeg er så fornøyd!!! En pakke ble borte i post systemet, jeg tok kontakt og de sendte ny med en gang. Fantastisk ku... Vis mer

Jeg har en mistanke om at denne er ingen «Norsk» nettbutikk egentlig. Varen ble ikke plukket og sendt samme eller neste dag. Det ser ut som «drop ship». Dvs at de har ingen lager i Norge og at alt sen... Vis mer

1. Butikk med biltilbehør

Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Lang leveringstid, styr unna

Lang leveringstid - de opplyser ikke om at de sender fra utlandet. Posten har fortsatt ikke mottatt ordren som ble bestilt for en uke siden. At de skryter av 1-4 dagers leveringstid er en blank løgn, som man lese av flere reviews på trustpilot.

18. juni 2025

Hei!

Takk for tilbakemeldingen.

Du har rett i at hovedlageret vårt ligger i Stockholm. Som vi også informerte om i din e-posthenvendelse, påvirker dette vanligvis ikke leveringstidene våre. Vi leverer daglig hundrevis av pakker til fornøyde kunder innenfor våre oppgitte 1-4 virkedager, og sender alltid ut bestillinger samme/neste virkedag.

Dessverre kan det innimellom oppstå forsinkelser på grunn av forhold som vær, transportproblemer eller ulykker. Dette er noe som dessverre kan forekomme hos de fleste selskaper du bestiller fra. Selvsagt er det beklagelig når dette skjer, men vi streber alltid etter å bistå kundene våre så raskt som mulig og gjøre vårt beste for å løse situasjonen.

Vi ønsker også å legge til informasjon om at din pakke ble sendt samme dag du la inn bestillingen, men i og med at våre pakker leveres i paller- blir de ikke skannet hos Postnord/Posten før de ankommer sorteringspunkt. Det vil si at de som regel er på vei en stund før sporingen oppdaterer seg.

Vi beklager igjen det inntrufne!

Mvh Melisa / Kundeservice

Ryddig

Ryddig, enkel, godt utvalg

16. juni 2025

Svar fra AUTODUDE.NO

Tusen takk for god tilbakemelding, du er hjertelig velkommen tilbake!

Knallgod service

Knallgod service. Svarer raskt på chat og mail og pakker kommer kjapt!😊👍
Jeg driver Roar’s Autospa i liten målestokk men tester gjerne produkter fra dere.👍

6. juni 2025

Svar fra AUTODUDE.NO

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, samt hyggelige dialoger! Du er hjertelig velkommen tilbake :)

Bra produkter men lang leveringstid

Bra produkter, men lang leveringstid. Bestilt på mandag og fikk varene på fredag. Kundesupport forklarte det med hovedlager i Sverige. Så reklame om rask levering, bør de fjerne fra nettsidene sine.

23. mai 2025

Svar fra AUTODUDE.NO

Hei, og takk for tilbakemeldingen!

Vi oppgir en leveringstid på 1-4 virkedager. Siden du bestilte på mandag og mottok varene på fredag, var dette innenfor estimatet.

Vi beklager selvfølgelig om du opplevde leveringen som for treg, men det er viktig å huske at den endelige leveringstiden også avhenger av fraktselskapet og eventuelle forsinkelser eller stor pågang hos dem.

Ønsker deg en fin dag! :)

Bra produkter men postnord forsurer…

Bra produkter men PostNord forsurer hele opplevelsen ..styr unna gratis frakt da dette kjapt tar lenger tid en det man håper og tror

14. mai 2025

Svar fra AUTODUDE.NO

Hei og takk for din tilbakemelding!
Vi beklager så mye for at det har vært forsinkelser i forbindelse med din bestilling. Dessverre kan det iblant oppstå forsinkelser under transport som er utenfor vår kontroll- men vi ønsker alltid å fikse opp slik at våre kunder mottar sine pakker så fort som mulig. Dersom du ikke allerede har fått hjelp med saken, ta gjerne kontakt med oss på support@autodude.no
Mvh. Melisa / Autodude kundeservice

Rask levering og gunstige priser

Rask levering og gunstige priser. Et betydelig antall kundeomtaler bekrefter kvaliteten på produktene. De to siste leveransene med PostNord ble mottatt innen 3-4 dager, noe som understreker at leveringspåliteligheten har blitt betydelig bedre den siste tiden.

24. april 2025

Ok nettbutikk, men PostNord er eneste fraktalternativ

Nettbutikken og produktene er kjempefine, men det hjelper lite når Autodude kun tilbyr frakt via PostNord. Pakker sendes stort sett kjapt, men blir rutinemessig liggende på sentral hos PostNord. Min siste forsendelse har nå hatt status «gjøres klar for videre transport» i seks dager. Den ligger på sentral 5 mil fra Autodudes lager..

Det blir siste ordre hos Autodude fra meg inntil de eventuelt tilbyr andre fraktalternativer. Har ikke tid til dette.

All den tid de reklamerer med 1-4 dagers leveringstid, burde de følge opp dette med fraktleverandør.

Edit: ser nå at ny leverandør er lagt til. Supert👍🏻

15. april 2025

Svar fra AUTODUDE.NO

Oppdatering: Vi har nå tatt i bruk Bring/ Posten som fraktalternativ. Velkommen til en hyggelig handel!

Hei og tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager så mye for det at du har hatt denne opplevelsen, og vil så klart finne ut av dette så fort som overhodet mulig. Vennligst kontakt oss direkte på support@autodude.no, slik at vi kan finne ut hvor pakken befinner seg og eventuelt sendt et nytt til deg dersom den ikke blir lokalisert fortløpende.

Mvh Melisa / Autodude kundeservice

Levert etter 3 dager

Levert etter 3 dager, bra pakket. Nå kan jeg ikke gi noen review på selve produktet jeg kjøpte ettersom jeg ikke har prøvd den enda.

10. april 2025

Meget treg levering/sending…

Første nettbutikken jeg erfarer som bruker 4-5 dager for å i det hele tatt få sendt varen. Kommer ikke til å handle der noe mer. Har ikke tid til det.

9. april 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.

Normalt sett sender vi ut alle bestillinger den påfølgende virkedagen, forutsatt at alle de bestilte varene er på vårt lager. I ditt tilfelle ser vi at det tok 4-5 dager før pakken din ble sendt. Dette skyldes dessverre at en eller flere av varene i din bestilling ikke var umiddelbart tilgjengelig, noe som medførte at ordren din ble midlertidig satt på vent.

Vi beklager virkelig ventetiden dette har medført for deg. I din ordrebekreftelse finner du informasjon om eventuell mangel på produkter, og denne informasjonen blir også gitt på produktsiden i forbindelse med selve bestillingen.

Vi håper likevel at du vil vurdere å handle hos oss igjen i fremtiden. Skulle du velge å se etter andre løsninger, respekterer vi selvsagt ditt valg og ønsker deg alt det beste videre.

Med vennlig hilsen, Melisa / Autodude Kundeservice