Osobne som spokojný aj v rámci vybavenie akýchkoľvek problémov je rýchle ja osobne určite môžem len odporučiť,aj vaše video návody ktoré mne osobne moc pomohli,nemám žiadny dôvod pisár niečo zlé...a t... Vis mer

Selskapet har svart
Dobrý deň prajem. Minule keď som u Vás kúpil pneumatiky, ktoré som nedostal, a ani ospravedlnenie neprišlo, som váhal, či vôbec budem môcť u Vás nakupovať. Zároveň som dúfal že tam už nemáte žiadneho... Vis mer
Selskapet har svart
A DPD csomagszolgálat végett nem biztos hogy rendelni fogok. Ahogy az érkezik az nem megfelelő! -nem telefonál csak bedobja a kapun keresztül a csomagot mindegy hogy törékeny vagy sem mindegy hogy e... Vis mer
Selskapet har svart
Fast and reliable shipping, huge assortment of auto parts, OEM and 3rd party, AUTODOC is always first e-shop I check when I need something for my car :)
Skrevet av virksomheten
AUTODOC je online obchod s autodielmi číslo 1 v Európe. Zdieľame vašu vášeň pre autá a pomáhame vám ušetriť peniaze na opravách áut.
Autodoc AppČím sme známi:
Náš prístup zameraný na zákazníka. Náš tím podpory tvoria kvalifikovaní odborníci, ktorí hovoria 23 jazykmi a sú vždy pripravení pomôcť akýmkoľvek spôsobom.
Rozsah a rozsah trhu. Za 17 rokov nášho pôsobenia na trhu sme získali 13 miliónov spokojných zákazníkov v 27 európskych krajinách. Denne expedujeme viac ako 35 000 objednávok.
Náš sortiment produktov. Ponúkame viac ako 4 milióny produktov pre viac ako 166 značiek automobilov od svetoznámych výrobcov.
Cenová dostupnosť a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a rôznymi špeciálnymi ponukami a výpredajmi.
Multiplatformové služby. Zákazníci môžu rýchlo a jednoducho vyhľadávať autodiely pomocou webovej stránky aj aplikácie. Presvedčte sa sami, aký nákladovo efektívny a pohodlný môže byť proces nákupu autodielov.
Odbornosť v oblasti opráv automobilov. Na našich kanáloch YouTube nájdete viac ako 3 000 návodov na výmenu autodielov.
Kontaktujte násSlovakia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ja som zatial stale spokojny a tu nakupum uz dlhsi cas .

Svar fra AUTODOC - Slovakia
One product is fine, the other product is not suitable for the purchased car model. The seller resolved the situation quickly to my satisfaction. I recommend the seller.

Svar fra AUTODOC - Slovakia
Čakal som na to 3 pracovné dni. Tovar prišiel v poriadku.

Svar fra AUTODOC - Slovakia
Prisiel spravny diel co som si objednal. Instalacia jednoducha. Vsetko ide ako ma.

Svar fra AUTODOC - Slovakia
Nisom spokojný objednav som pleumatiky aj drobnosti do kopy bola 170€ a naplatili 10€ za prepravu

Svar fra AUTODOC - Slovakia
Rýchle dodanie, tovar presne podľa čísla, namontovaný a funkčný. Super.

Svar fra AUTODOC - Slovakia
Vsetko prebehlov poriadku od objednavky az po dorucenie

Svar fra AUTODOC - Slovakia
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.