Banner for AUTODOC - Czech Republic

402
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Velký výběr na jednom místě, možnost ověření, zda je vhodné na můj vůz. Bohuzel, velice zavádějící jsou ceny, kde pisi, ze normální cena je radove vyšší, ale vůbec to není pravda. Da se v jinych... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nakupoval jsem jen několikrát, ale vždy jsem našel to co jsem potřeboval i když se jednalo o starší model auta. Vždy dávají na výběr v různém cenovém rozpětí a tudíž i kvalitě součástek.- Byl jsem vž... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Všechno bylo skvělé! Je pravda, že jsem byla při převzetí zásilky trochu nervózní, protože doručení bylo naplánováno na pracovní den a my s manželem jsme byli v práci. Zásilku měli doručit na naši adr... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Kjøretøy og transport

Om AUTODOC - Czech Republic

Skrevet av virksomheten

AUTODOC je internetový obchod s autodíly číslo 1 v Evropě. Sdílíme vaši vášeň pro auta a pomáháme vám ušetřit peníze za opravy vozů.

Autodoc App Autodoc Site Autodoc Club YouTube

Čím jsme známí:

Náš přístup zaměřený na zákazníka. Náš tým podpory se skládá z kvalifikovaných profesionálů, kteří hovoří 23 jazyky a jsou vždy připraveni pomoci jakkoli.

Rozsah a rozsah trhu. Za 17 let, co působíme na trhu, jsme získali 13 milionů spokojených zákazníků ve 27 evropských zemích. Denně odesíláme přes 35 000 objednávek.

Náš sortiment produktů. Nabízíme přes 4 miliony produktů pro více než 166 značek automobilů od světově uznávaných výrobců.

Cenová dostupnost a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a řadou speciálních nabídek a slev.

Multiplatformní služby. Zákazníci mohou rychle a snadno vyhledávat autodíly pomocí webových stránek i aplikace. Přesvědčte se sami, jak cenově výhodný a pohodlný může být proces nákupu autodílů.

Odbornost v opravách automobilů. Na našich kanálech YouTube najdete více než 3 000 návodů na výměnu autodílů.

Kontaktujte nás FAQ

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(402)

181 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Товары оригиналы это радует,но бывают…

Товары оригиналы это радует,но бывают ошибки, пишет совместимо с данной модели а не подходит,было бы удобно если бы на товаре были чертежи в которых указаны размеры деталей,а в прочем всем доволен

27. august 2026

Здравствуйте Максим! 😊

Спасибо за Ваш отзыв и за положительную оценку! Мы рады, что Вы довольны качеством оригинальных запчастей. 🚗🔧

Чтобы избежать ошибок при выборе деталей, рекомендуем подбирать запчасти по OEM-номеру или VIN автомобиля — это поможет максимально точно определить совместимость. Если у Вас возникают сомнения при выборе, всегда можете обратиться к нашим специалистам по адресу trust@autodoc.pl — мы обязательно постараемся помочь.

Спасибо за Ваше доверие! Желаем удачных покупок и безопасных поездок! 😊

С уважением,
Команда AUTODOC

All right 😉. Super firma

All right 😉.

25. august 2026

Hello, dear customer!
Thanks for the high rating 💪 It’s important to us that every purchase is fast, convenient, and smooth 🚗💨📦

Neskutečně rychlé doručení zboží

Neskutečně rychlé doručení zboží. V pátek objednané, v pondělí doručené.

25. august 2026

Vážená zákaznice, vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení 🌟 Těší nás, že jste s nákupem a našimi službami spokojen/a. Ať je každá Vaše cesta bezpečná a pohodlná 🚗💨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vse super ale delsi dodaci…

Vse super ale delsi dodaci lhuty.Rychlost odesilani chce zrychlit.Jinak ok

20. august 2026

Dobrý den, Pane Ladislave! 😊

Děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl s objednávkou celkově spokojen. 👍 Zároveň pracujeme na zrychlení odesílání i dodacích lhůt, abychom Vám mohli nabídnout ještě lepší servis. 🚗📦

Velký výběr

11. august 2026

Dobrý den!
Mockrát děkujeme za Vaše kladné hodnocení ⭐ Jsme velmi rádi, že jste s nákupem a našimi službami spokojen/a. Rádi Vám kdykoli pomůžeme najít ty správné autodíly 🚗💨

vše v pořádku

10. august 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 💬 Záleží nám na tom, aby každá objednávka byla pro naše zákazníky příjemným zážitkem✨🚗

Celý nákup

Celý nákup, doprava i vyzvednutí balíčku proběhlo výborně.
Děkuji Láďa

11. august 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši pozitivní odpověď 🙏 Jsme potěšeni, že jste ocenil/a naše služby 💯 Budeme tu pro Vás, kdykoli budete potřebovat spolehlivého automobilového partnera 🚙🧡🔥

Vurdert til 3 av 5 stjerner

clutch master cylinder Ridex

clutch master cylinder Ridex - absolutely rubbish - worse then old one - suck air - waste money. Anyway, After that, the customer service contacted me and they solved everything absolutely brilliantly. They offered me a refund and solved everything for me. So without returning the spare part, they sent me the money back. Thank you very much for the great customer support service.

6. august 2026

Hello Alain Zeman!
We are sorry for such situation.
Our quality control manager contacted you concerning this issue and we hope that solution was found.

Fast delivery

Well-organized website, wide selection, and fast delivery

6. august 2026

Hello, dear customer!
Thanks for your positive review ⭐ We work to ensure that you can always find the right parts quickly and easily. 🔍📦

deliveri is fast

4. august 2026

Greetings!
Thanks for your feedback 🙌 We’re happy that the delivery and product quality met your expectations. 🚚✅ We look forward to helping you again in the future!

Rychlost

Rychlost, kvalita, cena 👍

30. juli 2026

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 😊 Jsme rádi, že jste spokojen/a s Vaší objednávkou a našimi službami 🚙📦Těšíme se na Vaši další návštěvu!

super

Všechno je v pořádku.

14. juli 2026

Všechno v pořádku

Všechno v pořádku

23. juli 2026

Zdravíme!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 🙌 Jsme rádi, že doručení a kvalita produktu splnily Vaše očekávání 🚚✅ Věříme, že Vám budeme moci být nápomocni i v budoucnu!

All good

All good, no issues. I will order again for sure.

21. juli 2026

Hello!
Thank you so much for your positive rating ⭐ We’re really happy that you’re pleased with your purchase and our service. We’d be glad to help you find the right car parts anytime 🚗💨

Всё хорошо

Всё хорошо, подошло идеально. Спасибо.

22. juli 2026

Здравствуйте!
Спасибо за положительный отклик 🙏 Мы счастливы, что вы оценили наш сервис 💯 Рады быть рядом, когда нужен надежный автопартнер 🚙🧡🔥
С уважением,
команда AUTODOC

Dobrý den,
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení 🧡 Děláme vše pro to, aby každý zákazník obdržel kvalitní produkty a měl hladký průběh nákupu 🚚✨

Dear customer,
Thank you for your rating ⭐ It’s important to us that you get the parts you need on time and without any hassle 🔧🧰

Бързина и коректност

Бързина и коректност

17. juli 2026

Здрасти!
Благодарим Ви за отзива 🙌 Радваме се, че доставката и качеството на продукта покриват очакванията Ви 🚚✅ Ще се радваме да Ви помогнем отново в бъдеще!
Поздрави,
Екипът на AUTODOC

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv