Billige varer eller nedsatte priser er svært positivt. Får litt for ofte feil deler tilsendt. Spesielt bestillinger av hjullager og bremser (på reg.nr.) blir feil.. De siste leveringene har ikke hatt... Vis mer

Enkelt å bestille. Bra nettside. Greie priser. Det kunne vært litt bedre forklart, at retur sendes til Tyskland. Større skrift til retur adressen. Dette måtte jeg Google, for å finne ut av. Det var f... Vis mer
For en super kundeservice her på Autodoc mine beste anbefalinger 10 av 10. Her kan man trykt bestille varer. Rask respons når du trenger hjelp er det også. Skal bestille flere ganger her uten tvil 👍�... Vis mer
Har alltid vært fornøyd med leveransene fra Autodoc. Denne gangen var det et speil som ikke passet selv om appen sa det skulle gjøre det. Fikk raskt svar på mail, og det ser ut til å ordne seg:)
AUTODOC er Europas ledende bildelbutikk på nettet. Vi er like glade i biler som du er, og hjelper deg med å spare penger på bilreparasjoner.
AUTODOC-APPDette er vi kjent for:
– Kundefokus. De erfarne medarbeiderne på kundeserviceteamet vårt er alltid klare til å hjelpe deg på 23 forskjellige språk.
– Markedsutvikling og -utstrekning. I de 12 årene vi har vært på markedet har vi fått 13 millioner fornøyde kunder i 27 europeiske land. Vi sender mer enn 35 000 bestillinger om dagen.
– Produktutvalget vårt. Vi har mer enn 4 millioner produkter til over 166 bilmerker fra verdenskjente produsenter.
– Gode priser og tilbud. AUTODOC er et nettsted med rimelige priser og en rekke spesialtilbud og salg.
– Tjenester på ulike plattformer. Kunder kan søke raskt og enkelt etter bildeler både på nettstedet og i appen. Sjekk selv hvor rimelig og praktisk det kan være å kjøpe bildeler.
– Ekspertise innen bilreparasjon. Du finner mer enn 3000 veiledninger om utskifting av bildeler på YouTube-kanalene våre. Disse veiledningene kan hjelpe deg med å utføre enkle reparasjoner selv og å bruke mindre penger på reparasjon på bilverksteder.
Ta kontakt med ossBer kundene om å skrive anmeldelser
Har brukt Autodoc nå i alle år! Leverer alltid det jeg skal ha! Aldri feil vare og alltid top kvalitet!

Svar fra AUTODOC - Norway
Jeg vil skryte av utmerket kundeservice da jeg fikk feil deler. Kjempe bra oppfølging og service.
Saken løste seg på en utmerket måte👍

1. Første bestilling:
Jeg bestilte noen deler som brukte mange dager på å bli sendt. Når pakken først var på vei, kom den aldri frem til hentestedet engang. Den ble bare sendt i retur etter å ha kommet omtrent halvveis. Jeg måtte derfor kontakte kundeservice på chat for å få hjelp og bestille på nytt.
2. Endring av bestilling:
Etter kontakt med kundeservice endret jeg bestillingen, og jeg fikk beskjed om at delene skulle rekke frem innen 5 dager. Dette var viktig fordi jeg trengte delene innen en bestemt dato. Jeg stolte derfor på informasjonen jeg fikk fra dem.
3. Dårlig oppfølging og mer problemer:
Senere viste det seg plutselig at en vare som sto som “på lager” på nettsiden egentlig ikke var på lager likevel. Det gikk to dager uten at jeg fikk beskjed om dette, og jeg måtte selv kontakte chat igjen for å få informasjon. Denne gangen fikk jeg heller ingen ordentlige svar på om delene kom til avtalt tid.
Det eneste kundeservice var opptatt av, var om de skulle fjerne den ene varen slik at resten kunne sendes. På toppen av det hele sendte de delene etter at jeg tydelig hadde sagt at bestillingen skulle avbestilles.
Nå må jeg bestille delene et annet sted for å få dem raskere, og det koster meg mer penger. I tillegg må jeg sende tilbake varer som kommer etter at bilen allerede skal være ferdig reparert, noe som bare skaper enda mer stress og ekstra arbeid.
Man tror man skal spare penger ved å handle her, men når de ikke klarer å levere som lovet blir det bare masse problemer.
Mitt råd er å bestille deler et annet sted hvis du faktisk vil få delene dine uten masse trøbbel.
– Mathias

Svar fra AUTODOC - Norway
For en super kundeservice her på Autodoc mine beste anbefalinger 10 av 10. Her kan man trykt bestille varer. Rask respons når du trenger hjelp er det også. Skal bestille flere ganger her uten tvil 👍👍

Svar fra AUTODOC - Norway
Produktene ble levert raskt, kvaliteten er god, til en frholdsvis rimelig penge.

Svar fra AUTODOC - Norway
Delen passet ikke, når du bestiller med reg nr forventer jeg at delen passer.
Autodoc ordnet veldig bra opp i denne saken.