Personlig kontakt, snabb service och bra kundbemötande. Mycket kunnig personal och bra priser. Deras egna märken är superbra. Har handlat många gånger av audio55 och är väldigt nöjd. Blev försening en... Vis mer

Fantastiskt service och kundbemötande. Jag ville få ett fylligare ljud i firmabilen men hade inte supermycket plats, dom tog fram några prisvärda förslag och vi kom fram till ett som passade. Snygg... Vis mer

4,1

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Beställde en baslåda 3x8tum fick vänta…

Beställde en baslåda 3x8tum fick vänta ca 2,5 månader och när den väl kom så fick jag bygga om den och högtalarna passade inte utan fick göra om dom också lite , ingen terminal till högtalarkontakterna var monterad ...och på bilderna på hemsidan var lådan målad men det fick jag visst göra själv . Så det var sista gången jag handlade av dom .

12. desember 2025

Oklart företag

Vill ge dem ett bra betyg men kan tyvärr inte. Beställer en ISO adapter som jag nu har väntat på i 11 dagar (På hemsidan står det i lager, leveranstid 1-4 dagar) Verkar vara hittepå. Skickar ett mail till dem men ännu ingen feedback. Beställde ett par högtalare och de skickas direkt vilket jag tycker är jättebra men det verkar som att det är lite 50/50 att man får sina varor man har beställt.

17. februar 2026

Hade lite problem med leverans och fel…

Hade lite problem med leverans och fel hål på högtalar galler. Och dom ringde upp och åtgärdade detta med att skicka helt nya galler och jag fick behålla dom gamla samt riktigt snäll och trevlig kundservice 😁👍

23. januar 2026

Bra personal väldigt trevliga att ha…

Bra personal väldigt trevliga att ha och göra med ringer upp så fort de är något knasigt och dom löser problemet direkt
Beställde grejer fick samtal knappt 10 min efter angående ett val jag hade va slut och dom ringde och frågade om de va ok att ersätta de och skickar grejerna dagen efter på morgonen.
Dom hade små strul i början på 2025 men de va tack vare att dom bytte lokaler och då är de fullt förståligt att saker kan bli sent och ta längre tid utöver de 10/10 handlar bara mina saker där och gjort i några år nu smått som stort ibland blir man överraskad av sin leverans när den kommer på pall direkt skickad hem till än när man valde hämta på postombud och frakten behövde jag inte ens tänka på

14. januar 2026

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, grym kunskap och rådgivning för att uppnå det resultat man vill. Lösningsorienterad personal i kombination med bra utbud på lager gör att det blir enkelt och smidigt att handla.

14. oktober 2025

Bra kundservice

Bra kundservice, tog lite länge att få min beställning men det kan man inte göra något åt då sakerna var slut i lager. Fick byta till dyrare produkter då det tod så länge, fick tillbaka lite pengar och fick alla grejer. Riktigt trevlog personal också.

22. oktober 2025

Mycket bra

Mycker bra service och riktig Snabb leverans.
Och mycket bra hjälp med alla frågor man haft.
Riktigt nöjd med mina saker. 🤗🤗
Kommer handla mer snart 😉

24. mai 2025

Fantastiskt service och kundbemötande.

Fantastiskt service och kundbemötande.
Snygg och proffsig installation med montering och kabeldragning.

14. februar 2025