Se hva andre synes
Ta firma to nie firma tylko oszuści . W czerwcu 2025 roku zamówiłam coś u nich i wciąż nic nie otrzymałam .. Pisałam meila i niby czekają na odpowiedź przewoźnika co jest totalną ściemą . Uważajcie na... Vis mer
Uwaga oszuści wyłudzający pieniądze. Dokonałam zakupu w maju, 1 lipca odstąpiłam też od umowy żądając zwrotu kosztów, ponieważ nie otrzymałam towaru. Sprawa została zgłoszona do Mazowieckiej Inspekcji... Vis mer
Zdecydowanie nie polecam! Złożyłam i opłaciłam zamówienie, którego nie otrzymałam. Obsługa klienta to jedno wielkie kopiuj-wklej – zero konkretów, ciągle te same formułki. Zamiast zwrotu pieniędzy o... Vis mer
Ta firma to nie firma tylko oszuści
Ta firma to nie firma tylko oszuści . W czerwcu 2025 roku zamówiłam coś u nich i wciąż nic nie otrzymałam .. Pisałam meila i niby czekają na odpowiedź przewoźnika co jest totalną ściemą . Uważajcie na nich !
Daje 0 gwiazdek !!
Daje 0 gwiazdek !!! Od czerwca 2025 czekam na sandały, wydałam ponad 100 zł i czekam, reklamacja zgłoszona kilka razy ciągle piszą, że czekają na odpowiedź przewoźnika. I ciągle naliczają 90 dni na rozpatrzenie reklamacji. Czyli skończyła się jedną ja się upominam i zaś pisze jakiś boot, że na nowo liczą. Złodzieje !!! Gdzie to zgłosić?
Oszuści
Oszuści! Najgorszy sklep!
Zamówiłam kombinezon, który po 9 miesiącach nie dotarł, a zwrotu pieniędzy nie chcą wykonywać i wysyłają jakieś automatyczne maile.
Oszustwo
Przesłany towar nie jest tym, który kupiłam zwrot formularz do zwrotu niedostępny paragonu w środku brak jedno co posiadam to nadanie paczki na maila
Oszustwo!!!!
Oszustwo!!!!!
Zamówiłem towar 8 sierpnia 2025 dziś mamy 22 luty ani towaru ani kasy
Banda oszustów
Banda oszustów od 5 miesięcy nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy, oczywiście towar nie dotarł.
This scammer is out to rip YOU off!
Obviously the 5-star reviews here and there are phony, written by this Attere outfit in a desperate and pathetic attempt to offset the truth. In reality, this scammer has a dismal record of late or incorrect addresses as well as their ongoing reluctance to rectify matters. My order was placed Dec. 8, 2025 and I still have not received it. Caveat Emptor! These Chinese fly-by-night outfits have proliferated recently and they are robbing us blind. In short, Attere are bad people who pretend to be good while ripping you off.
UWAGA ZŁODZIEJ
UWAGA ZŁODZIEJ! Towar zamówiony i opłacony-nie dotarł. Brak kontaktu. Na maile odpisujesz automat z tą samą formułką.
Oszuści!!!
Oszuści,towar zakupiony w sierpniu,do dnia dzisiejszego ani zwrotu pieniędzy ani przesyłki.Problem z przewożnikiem-takie tłumaczenie to kpina!!!!!
To oszuści
To oszuści! Od czerwca 2025 czekam na zwrot pieniędzy za zamówieni które nie dotarło!!!
Złodzieje nie otrzymałam swojego…
Złodzieje nie otrzymałam swojego zamówienia pół roku temu ciągle te samo bidolenie zamierzam to zgłosić do prokuratury może jakiś zbiorowy pozew dało by się ogarnąć
Latem zamówiłem spodnie do tej pory ani…
Latem zamówiłem spodnie do tej pory ani spodni ani pieniędzy banda zlodzieji
Oszustwo proszę nic nie zamawiać.Ja…
Oszustwo proszę nic nie zamawiać.Ja zamówienie złożyłam w czerwcu ani przesyłki ani pieniędzy i tylko cały czas ta sama formułka jest odpisywała.
Kontakt się skończył z chwilą…
Kontakt się skończył z chwilą przesłania pieniędzy. Telefon podany na stronie www nie istnieje (nie ma takiego numeru). Na maile nikt nie odpowiada. Nie otrzymałem ani zamówionego towaru, ani pieniędzy.
Oszukiwanie w białych rękawiczkach
Oszukiwanie w białych rękawiczkach. Tragedia ponad miesiąc czekam na przesyłkę i ta sama śpiewka że przewoźnik zgubił paczkę.
ZŁODZIEJE, OSZUŚCI TO ATTIRE
Attire oszuści i złodzieje,naciągacze naiwnych ludzi. Od 10.07.2025r odpowiadają na monity o zwrot pieniędzy formułką, że ne mają wpływu na przewoźnika i 90 dni nareklamację a minęło 140dni. KRYMINAŁ
Wielkie oszustwo
Szkoda, że nie ma zero gwiazdek bo tyle się należy. Od czerwca nie dostałam ani towaru ani zwrotu pieniędzy
Oszustwo
Mam pretensje do siebie, że dałam się nabrać tej bandzie oszustów.
Tak jak większość osób.....od lipca…
Tak jak większość osób.....od lipca czekam na sukienkę która już nie jest mi potrzebna. Niby przewoźnik zagubił paczkę...czyli ich standardowa procedura. OSZUSTWO....A Dalej działają i oszukują kolejnych ludzi...
OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI!!!!!!!!!
OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI!!!!!!!!!! Ostrzegam nie kupujcie u nich nic. to są zwykli naciągacze. dwa miesiące czekam na swój towar i ciągle słyszę, że mają problem z przewoźnikiem. Jedna wielka kpina, Nie kupujcie nic nawet za małe pieniądze.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.