Banner for Atlas For Men Belgique

Atlas For Men Belgique Anmeldelser

1 945

4,2

goede kleding eerlijke prijzen maten kloppen soms wel niet je kunt een large hebben die te klein is en dan weer large die veel te groot is je kunt soms wel koopjes doen

COMMANDE NON EXECUTEE A LA DATE PREVUE (LIVRAISON LE 18 JUILLET NOUS SOM%ME LE 22 JUILLET TOUJOURS AUICUNE TRACE DE LA RECEPTION) A la suite de coups de téléphonie qui me coute, la réponse est récu... Vis mer

Ik bestel al jaren bij Atlas For Men , heb noch nooit iets moeten terug sturen . On line bestellen of andere , geen probleem . Altijd de juiste maten . ook soms acties . Super , Ik bl... Vis mer

Het is zo gemakkelijk om bij Atlas te kopen. Een hèèl goed on-line aanbod, heel overzichtelijk. En de prijzen...voor elk wat wils. Van goedkoop tot het iets duurdere. Alsook de kwaliteit van de kledin... Vis mer

1. Herreklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Butikk for klær i store størrelser
  4. Butikk med sportsklær
  5. Butikk med vinterklær
  6. Dameklesbutikk

Om Atlas For Men Belgique

Atlasformen est une marque française spécialiste des vêtements outdoor pour Homme et Femme du M au 5XL, au style authentique et intemporel, allient liberté de mouvements, confort et résistance. Nos collections, inspirées des grands espaces, sont adaptées aux besoins de tous ceux qui souhaitent profiter pleinement de leurs activités extérieures, en toute liberté. Découvrez nos vêtements intemporels, confortables et au meilleur rapport qualité/prix. Satisfait ou Remboursé !

Atlasformen, een Frans merk, gespecialiseerd in outdoor kleding voor mannen en vrouwen van maat M tot 5XL. Ontdek onze tijdloze, comfortabele kleding met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Tevreden of terugbetaald!

1 2 3 5 6

VOTRE SATISFACTION, NOTRE PRIORITÉ

TOUS NOS SERVICES TAILLÉS POUR VOUS

TOUS NOS SERVICES TAILLÉS POUR VOUS
Paiement sécurisé, Règlement en 3 ou 4 fois sans frais et Livraison offerte dès 49€

Promotion box for Atlas For Men Belgique

NOUVELLE COLLECTION

Les indispensables de la saison à petits prix !

Bra

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 945)

141 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Over de reportersvest was ik tevreden…

Over de reportersvest was ik tevreden maar de parka heb ik teruggestuurd omdat een die te groot was. De borstomtrek was goed maar de lengte en de lengte van de mouwen was te lang. De maattabel is ontoereikend, lengte en lengte van de mouwen zou ook moeten vermeld worden.
Groeten

21. august 2025

Beste meneer desmedt,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de reportersvest. Jammer dat de parka niet naar wens was. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer een artikel qua pasvorm niet goed uitvalt, ondanks dat de borstomtrek wel passend was.

Wij nemen uw opmerking serieus en zullen deze intern doorgeven aan onze productafdeling, met als doel onze maatinformatie in de toekomst te verbeteren. Op die manier hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nogmaals dank voor uw feedback. Mocht u verdere vragen hebben of hulp wensen bij het vinden van een passende maat, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Mooie polo’s

Had 3 polo’s besteld en heb 2 goede maten en één te grote ontvangen. Tweede bestelling van t shirts was maat ook te groot en omdat deze niet meer aan dezelfde prijs verkocht worden heb ik ze toch gehouden .

14. august 2025

Beste mevrouw Corneillie,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor uw bestellingen bij ons.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een artikel niet in de juiste maat wordt ontvangen. U geeft aan dat u bij uw eerste bestelling van drie polo’s twee correcte maten heeft ontvangen en één artikel dat te groot is. Tevens deelt u mee dat de t-shirts uit uw tweede bestelling ook te groot bleken, maar dat u deze heeft behouden omdat ze inmiddels niet meer aan dezelfde prijs beschikbaar waren.

Graag willen wij u bevestigen dat u bij ons altijd de mogelijkheid heeft om artikelen onder dezelfde voorwaarden om te ruilen, op voorwaarde dat het gewenste artikel nog beschikbaar is in de juiste maat.

Wij hebben hier u een aparte e-mail over gestuurd.

Bovenkleding is OK

Bovenkleding is OK, maar de maten van broeken kloppen langs geen kanten.

21. august 2025

Beste meneer de Lange,

Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te vernemen dat de bovenkleding naar wens is

Wat jammer om te horen dat de pasvorm van het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. Dat spijt ons zeer.

We streven ernaar om voor al onze klanten mooie en kwalitatieve artikelen aan te bieden tegen scherpe prijzen. Uw feedback is hierbij erg waardevol. Ik heb uw opmerking daarom doorgestuurd naar onze kwaliteitsafdeling, zodat zij dit verder kunnen onderzoeken.

Twijfelt u in de toekomst over de juiste maat of kwaliteit? Onze klantenservice helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Wist u dat u een artikel binnen 60 dagen kunt ruilen of retourneren? Op onze website vindt u alle informatie over hoe dit werkt:

Als u nog vragen heeft of extra hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar.

Mara@AFM

Niet Meerzeker niet wat ik ervan verwacht had

zeker niet wat ik ervan verwacht had! Overal reklame op gedrukt. 1x en het goed geweest

31. juli 2025

Beste meneer Geens,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om onze artikelen zo duidelijk mogelijk te presenteren op onze website, inclusief eventuele opdrukken of branding.

Mocht het product bij ontvangst niet naar wens zijn, dan mag het uiteraard geretourneerd worden.

U leest op onze website welke
opties u heeft en hoe onze retourservice precies werkt:

We waarderen uw mening en nemen dit mee om onze service en communicatie te blijven verbeteren.