Bij Atelier Rebul cadeaus's voor mijn vriendinnen besteld. Echter had de postberzorger het pakket helemaal niet netjes geleverd en waren er dingen in het pakket kapot. Hier contact over gezocht en het... Vis mer
Se hva andre synes
Voor kerst heb ik de grote navulling voor de geurstokjes en de huisparfum cadeau gekregen. Vorige maand heb ik de fles voor het eerst geopend en gebruikt. Normaal gesproken ruikt deze geur heerlijk, m... Vis mer
Ben al geruime tijd klant en bestel regelmatig de geurstokjes heb ook al eens andere producten besteld, alles is altijd al netjes en op tijd aangekomen. Ik bestel wel altijd via de officiële site en h... Vis mer
Levering is NOOIT aangekomen! Direct gemaild naar Rebul, na zo ongeveer een 12 tal mails stuurden ze mij in PDF het ‘zogezegde’ ontvangstbewijs met mijn handtekening op. Gewoon een schuine streep!!!... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fast shipment and fast customer service
Fast and kind customer service reply, solved a problem with the order immediately. :)
The products I received are all very nicely packed and of superior quality with a great smell.
Definitely not the last time I ordered something from this shop. I only made positive experiences.
douchegel volledig uitgelopen
douchegel volledig uitgelopen, hun compensatie = 10 euro voor een product van 25 euro ipv gewoon een nieuwe op te sturen
Super goede producten en goed contact
Super goede producten, als b2b klant altijd een goed contact met de contactpersoon.
Top service
Top service van de customerservice van Atelier Rebul. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!
Top service!!
Top service!!
Ik herken mij helemaal niet in de negatieve reviews op de site.
Ik heb niets meer dan lof voor de klantenservice van Atelier Rebul!!
Naar aanleiding van een geurbeleving in een hotel de Istanbul eau de parfum 125 ML besteld.
Bij de eerste zending van de geur is er iets misgegaan, maar na perfecte snelle correspondentie per omgaande direct zonder enig probleem een gehele nieuwe fles Istanbul parfum 125 ML gekregen.
Dank nog daarvoor!
Zo jammer
Zo jammer, zo een mooi product maar zo een slechte communicatie of feedback... geen reactie op geen enkele mail...
waar is mijn pakje dat ik weken geleden besteld heb?
Waardeloze service
Al een tijd geleden 2 producten besteld die nog steeds niet zijn toegekomen. Meerdere keren gemaild en ook proberen bellen, maar je krijgt nooit gehoor, noch antwoord op je mails. Opeens kreeg ik een tracking link maar bij DHL kennen ze die niet. Gelukkig betaalde ik via Klarna en kon ik de betaling tegenhouden.
Wat besteld maar ze laten niets horen…
Wat besteld maar ze laten niets horen !! Na 1- week nog geen bericht over bestelling Ze nemen de telefoon niet op ! Reageren niet op mijn mails !! Wat een rot bedrijf zo klant onvriendelijk ik wil mijn geld retour.Dit is al de tweede x bestel en ga er nooit meer !!!
Slechte service!!
Geurstokjes 3,5 week geleden besteld als cadeautje. Nog steeds niet binnen. Meerdere keren gemaild en geprobeerd te bellen. Eenmalig een reactie via mail gehad dat dat de stokjes momenteel niet leverbaar waren, maar dat het pakket z.s.m op de post zou worden gedaan met een extra handcrème. Nog steeds niks ontvangen.. Slechte service, bestel hier niks meer.
heel slecht
Week geleden bestelling geplaatst en betaald. Nog niets ontvangen mail reageren ze niet op en winkel in Beethovenstraat 25 x gebeld geen gehoor. Heel irritant aangezien ik het cadeau moet geven.
Dop van verpakking lekte
Dop van verpakking lekte, per omgaand nieuwe verpakking + Extraatje mogen ontvangen.
Supersnel en zonder morren, kan menig bedrijf niet aan tippen!
Geweldige geuren en top service.
Heerlijke bijzondere geur van Istanbul collectie die we hebben ervaren tijdens het verblijf in het Astoria hotel De Haan waar de geuren in de centrale vertrekken worden verspreid.
Bestelling van de geurstokjes correct en op tijd geleverd.
Geweldig product, heerlijke geuren.
Weken geleden een fles 125ml atelier…
Weken geleden een fles 125ml atelier rebul 1895 besteld, helaas is er een fles Istanbul geleverd. Tot op heden. Is het probleem nog steeds niet opgelost. Afgezien dat de luchtjes heerlijk zijn is de klantenservice zeer slecht.
Geen reactie tot op heden...
Onlangs kocht ik een kaars bij Atelier Rebul. €25,- heb ik hiervoor betaald. Na een aantal keer gebrand te hebben verdween de lont in het kaarsenvet en doofde telkens wanneer ik de lont wilde aansteken. Ik heb contact gehad met de klantenservice en ze hadden hier nog nooit van gehoord. De reden dat ik ze heb gemaild is omdat ik van een kaars van €25,- maar een paar keer heb kunnen genieten. Helaas heb ik tot op heden nog niets gehoord (4 weken geleden).
Ik hoop via deze manier tot een oplossing te komen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.