Assemblin Solar Anmeldelser 195

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra upplevelse från samtal/besök med försäljare, mycket bra installation och drifttagning av VIP Installation från Vetlanda och även givande genomgången (en timma) av Sigenergy appen. Mycket nöjd att... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Känner mig nöjd med ett förtag söm jag kan lita på ett vänligt bemötande av Malin Andersson och support Jim Frid, vad jag inte är nöjd med AI styrningen den tycker jag inte fungerar som jag förväntade... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en helt igenom fin kontakt. Från försäljning till installationsplanering och därefter till installation av solcellspaneler och batteri för energilagring. Allt har fungerat till stor belåtenhet... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Solkraftverk
  2. Solenergileverandør
  3. Leverandør av solenergiutstyr

Skrevet av virksomheten

Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Från första besöket till installerade…

Från första besöket till installerade solpaneler har Assemblin Solar kundnöjdhet i fokus. Mycket trevligt bemötande och kunniga. Snabb återkoppling med offert och bra information under väntan på olika tillstånd. Professionella!

Bra jobb!

Trots några problem med leveranser löste ni dem mycket snabbt. Mycket lätt att ha att göra med och mycket kunniga montörer och elektrikern.
Bra jobbat!

24. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag kan verkligen rekommendera…

Jag kan verkligen rekommendera Assemblin Solar.
Allt har fungerat mycket bra från första kontakt med sälj, montage, driftsättning och genomgång av Appen.
Utöver ett bra genomfört jobb har jag alltid fått ett proffsigt och trevligt bemötande av alla inblandade.

11. mars 2025

Mycket nöjd

Seriös säljare. Utgick från våra behov och önskemål. Leveranstider hölls. Mycket god flexibilitet när jag ville ändra detaljer i beställningen. Bra installation av solcellerna och inte minst ett gediget jobb med elbiten som sammanföll med andra elinstallationer i huset, vilket gjorde det mer komplext. Hade problem med jordningen av huset, men även det hanterades mycket bra. Fick vänta några veckor på den biten, men man höll vad man lovade. Lätt att få kontakt med kundservice.

21. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bra projektering och bemötande

Bra projektering och bemötande. Proffsig installation och support. Mycket nöjd.

11. mars 2025

Svar fra Assemblin Solar

stort tack för din fina återkoppling! 🌟

Det gläder oss att höra att du är nöjd med projekteringen, bemötandet, installationen och vår support, precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Skulle support frågor eller utökning av installation dyka upp så vet du vart vi på Assemblin Solar finns! ☀️

Snabb respons

Bra och punktlig installation, väl utfört

Hej Åke,
stort tack för ditt fina omdöme! 🌟

Det gläder oss att höra att du är nöjd installationens kvalitet.
Något vi alltid jobbar efter och extra roligt att höra att du som kunde upplevde detta i vårt arbete.

Tack för att du valde Assemblin Solar! ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Proffsig hjälp längs hela…

Proffsig hjälp längs hela installationen av mitt hemmabatteri.

3. februar 2025

Svar fra Assemblin Solar

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du har haft en professionell upplevelse genom hela processen – precis vad vi alltid strävar efter. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga standard till dig framöver!

Bra möte med personal

26. februar 2025

Svar fra Assemblin Solar

Det gläder oss att du hade ett bra möte med vår personal! Hos oss är kommunikation en viktig del av arbetet, och vi vill att du som kund alltid ska känna dig uppdaterad genom hela processen. Tack för att du valde oss!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra pris och snabb installation!

Bra pris och snabb och bra installation av solpaneler och batteri. Instruktionerna kring hur man kan använda appen var bristfällig och kunde varit bättre men annars helnöjd!

Tack för din recension!

Det är härligt att höra att du är nöjd med priset och den snabba installationen av solpaneler och batteri. Vi tar till oss din feedback om instruktionerna för appen och strävar alltid efter att förbättra vår kundupplevelse och att du ska känna dig trygg efter att vi har lämnat över. Hör gärna av dig till vår support om du behöver ytterligare vägledning, vi hjälper dig gärna!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabbt från offert till fungerande…

Snabbt från offert till fungerande anläggning. Supernöjd!

27. januar 2025

Svar fra Assemblin Solar

Tack för du delar med dig av din upplevelse!

Det gläder oss att du är nöjd och att processen gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar ditt förtroende och finns här om du behöver något framöver!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Monteringen på taket utan anmärkning

Monteringen på taket utan anmärkning. Elinstallationen lämnade mycket mer att önska saknade lämpliga verktyg bl.a. fick låna av mig samt hade ingen aning om hur installationen bör utföras för att harmoniera med rummet i övrigt. Tidplanen enligt säljaren hölls inte vilket orsaker mig ekonomiska konsekvenser. Skärpning hjälper inte mig men det ligger fortfarande kvar ställningsdelar på gräsmattan 2 månader efter montaget färdigställande.
Hälsar
Reymond Andreasson

27. januar 2025

Hej Reymond,
tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi vill verkligen be om ursäkt för att elinstallationen inte levde upp till dina förväntningar och för de konsekvenser som förseningarna har orsakat dig. Det är självklart inte den känsla eller det resultat vi vill lämna våra kunder med.

Vi tar till oss av din feedback och ser över rutinerna internt så att liknande situationer inte upprepas framåt. Då ställningsdelarna är hämtade vill vi tacka för ditt tålamod, och för att du valde Assemblin Solar.

Varma hälsningar,

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Väl planerat och utfört arbete. Jag är super nöjd med installationen.

Svar fra Assemblin Solar

Stort tack för du tog dig tiden och dela med dig av din upplevelse!

Det är roligt att höra att du är nöjd med installationen och att du uppskattar vårt team och deras noggranna arbete. Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och välplanerad process. Tack för ditt förtroende!

Mkt bra upplevelse.

Bra kommunikation, inget knussel när jag ville byta fabrikat på vr o batteri (samma pris).
De ENDA av 8 olika solcellsfirmor som erbjöd glas/glas paneler som standard. De var billigare totalt än de som erbjöd glas/folie.
Inget ringande varannan dag för att tjata på mig om offertsignerande. Mkt snyggt monterat, och knappt nåt fel efter besiktning. (en panelklämma fel och batteri för nära en vägg).
Mkt trevliga elektriker och installatörer.

Har ju läst en del tråkigt om andra leverantörer.

14. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Assemblin Solar

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vi är glada att höra att du uppskattar vår kommunikation och flexibilitet, samt att vi kunde erbjuda rätt lösning för dig. Vårt mål är alltid att leverera hög kvalitet utan krångel, och det är extra roligt att du är nöjd med både montaget och vårt team.

Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service framöver!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det har funkat väldigt bra med alla…

Det har funkat väldigt bra med alla kontakter

3. februar 2025

Svar fra Assemblin Solar

stort tack för din fina återkoppling!

Det gläder oss att höra att allt har fungerat bra i kontakten med oss – precis den upplevelse vi vill ge våra kunder🌟

Nöjd kund

Allt var bra från första kontakten med säljare,administration och montörer men det blev lite strul med leveransen vilket försenade uppstart med cirka en månad.Nu när anläggningen varit i drift ett tag meddelas: Jag är helnöjd.
Thony

18. desember 2024

Hej Thony,
stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med din anläggning och att allt fungerar som det ska.

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en bra resa hela vägen – från första kontakt till färdig drift.

Vi vill även be om ursäkt för förseningen i leveransen och uppskattar verkligen ditt tålamod under processen.

Tack för att du valde Assemblin Solar! ☀️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jobbet gjordes fint med rejäla grejer

Jobbet gjordes fint med rejäla grejer, det är igång och fungerar.
Synd att isolarcloud appen är på engelska!
Det enda minuset är att de hade samarbete med en takfirma som absolut inte var optimalt mer katastrof!

20. desember 2024

Tack för din recension!

Roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete – det är alltid vår ambition. Vi tar till oss din feedback om takfirman och kommer att undersöka vad som gått fel. Vi förstår också att iSolarCloud på engelska kan ibland vara en utmaning, men du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp!

Nöjd kund

Erfarenhetsmässigt vet jag att Assemblin levererar bra jobb. Detta gjorde att jag anlitade företaget. Mina förväntningar är uppfyllda och jag är helnöjd med resultatet. Alla inblandade har agerat proffsigt.

18. desember 2024

Svar fra Assemblin Solar

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att din erfarenhet av Assemblin Solar motsvarade dina förväntningar och att du är nöjd med resultatet. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet i varje steg, så det betyder mycket att du uppmärksammar det.
Tack för ditt förtroende och för att du valde oss!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Saknar en genomgång hur allt fungerar…

Saknar en genomgång hur allt fungerar hur försäljning fungerar när man har avtal med ett elbolag för sälja sol el

20. desember 2024

Tack för din feedback!

Vi vill självklart att du känner dig helt trygg med hur allt fungerar. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att gå igenom hur försäljningen av solel fungerar. Har du några frågor under tiden är du alltid välkommen att höra av dig!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv