They cant charge me as the phone number that I use does not get credit added to it...Lol imagine people who pay for this crap if I was gullible maybe the cost would be around £100+ sometimes I say go... Vis mer

It's a scam . They are allied with (one or more ( AT least alexotime ) ) popular snapchat users who trick poeple into thinking it actually give personal information shame on them and even more on t... Vis mer

2,2

Under middels

Kæmpe svindel

Kæmpe svindel, har lige opdaget at der er trukket 180 kr på min oister konto, da min datter uforvarende har skrevet til dem uden at vide at hver sms kostede 30 kr, det burde ikke være lovligt😡😡

13. april 2020

Synder penge fra børn

Synder penge fra børn. De burde virkelig skamme sig. De har franarret min søn 180 kr på en dag uden han overhovedet viste at det kostede penge. Kæft det er dårlig stil....
Ville klæde dem at sende pengene retur😡

29. mars 2020

A f****ng rip off aimed at children

A f****ng rip off aimed at children. They charge 35 SEK per text you send them. If you don't send any in a while they start bombarding you with texts reading "Congratulations! Another person is interested in you!" or "Someone has heard gossip about you!".

Low life company, hope they all get permanently infected with coronavirus.

13. mars 2020

DE TAGER PENGE UDEN VIDERE!!!

DE TAGER PENGE UDEN VIDERE!!!

Det er så sindsygt fup, og jeg fik beskeden på snapchat, og tænkte, “det lyder da sjovt at prøve”. Jeg havde på ingen måde tænkt mig at bruge penge på noget som helst, og efter et par beskeder skrev jeg,” jeg vil ikke mere. Stop med at skrive til mig”. 12 beskeder var sendt, og pludselig kom en besked - “ 300 kroner er nu brugt”. JEG ER GRÆNSELØST RASENDE OG VRED. Ingenting har jeg gjordt. Ingenting har jeg fået ud af det. Jeg havde ingen ide om, hvordan man kan være så hjerteløs og fuppe børn. Det er SCAM. Tusind tak. Jeg mistede mine lommepenge i en måned, timevis arbejde. Tusind tusind tak. Jeg er målløs og grædende.

!!PLEASE TRYK PÅ NYTTIG, SÅ ANDRE KAN HØRE MIT KALD OG SÅ AT ANDRE IKKE ENDER UDE I SAMME SITUATION!!

25. februar 2020

SVINDEL

SVINDEL - MODBYDELIG UDNYTTELSE AF MINDREÅRIGE
Jeg har netop modtaget en ekstraregning fra mit telefonselskab på 240,00 DKK fordi min 12-årige datter uforvarende kom til at svare på en snap-chat besked der opfordrede til at spørge "Bongo" om hvad som helst. Det gjorde hun så. Herefter modtog hun nogle flere sms'er. Hun skrev til dem, at de ikke skulle sende flere beskeder. De sendte flere, og hun svarede igen. I alt blev dette til 8 sendte beskeder over ca.3 minutter. Det min datter selv sagt ikke vidste noget om var, at hver sms koster 30,00 DKK at sende. I alt 240,00 DKK på 3 minutter.
Jeg er rasende og håber at forbrugerombudsmanden kan få sat en stopper for fupnummeret "Bongo 1994" og svindelfirmaet "Askbongo"og deres lyssky forretningsmodel.
Jeg kan se, at talrige andre børn er gået i fælden før min datter. Prøv at google "Bongo 1994" og kig på ukendtnummer.dk

20. februar 2020

Dette er SCAM

Dette er SCAM. Oister nægter at levere anden dokumentation end at der er blevet sendt en takseret SMS afsted. BONGOs "kundeservice" (78730941) bekræfter samtidig at min datters mobilnummer IKKE er blevet anvendt - hvilket derved stiller mig ALDELES tvivlende overfor, hvorfor jeg skal trækkes 30 kr for at INGEN reelt kan dokumentere, at der HAR fundet en transaktion sted !!!

14. november 2019

I cannot access free wi-fiGrrrrrrrrr.

I am at Newark international Airport and I am trying to access Bongo free Wi-Fi. I am computer savvy. There is no way to access the free Wi-Fi. After trying all of the prompts it brought me to a login page but there was no opportunity to select a username and password. Ultimately I could not access the Free Wi-Fi website. Sam R

7. september 2019

Svindel

Svindel. Har lige lokket min datter i en sms-fælde. 30,- kr for én enkelt sms!?!

19. april 2019

Fraud.

Fraud... not received any sms after sending multiple sms. Contacted customer service but no solution

16. februar 2019

Horrible

Horrible, horrible, horrible app. The times of bus arrival the app quotes are completely inacurrate much of the time. It will say you have 20 minutes and 3 minutes later it says it is arriving; I have been late to class countless times thanks to this piece of garbage app. Sometimes it will say the bus is arriving, but it does not come for another 20 minutes! Whoever is running this app is completely incompetent!

23. januar 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis