Uitermate tevreden. Was begonnen met trainen ivm spierblessure. Met jaren zittend beroep is de spierkracht zeer matig. Trainingen dus gericht op kracht en racefietsen. Stabiliteit was in het begin z... Vis mer
Se hva andre synes
Na een tijdje te twijfelen of ik deze schoenen (core X trainer) via internet moest bestellen of naar een schoenwinkel moest gaan heb ik de knoop doorgehakt om toch deze te bestellen. Mijn coach gaf aa... Vis mer
Ik ben al wat ouder (74) en sport bij bootcamper Adrichem in Beverwijk en ik ben heel blij met de Artin schoenen. Voor mij veel stabieler en goed stevige ondersteuning bij de krachtoefeningen. Ook de... Vis mer
Great trainers. Lift and fitness minded. Beautiful work. Unfortunately purpose and design is difficult to combine without compromise. And that is this time not on the purpose side 🤩
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.
Kontaktopplysninger
Nieuwstraat 156D, 5126CH, Gilze, Nederland
- 0031682040214
- info@artin-athletics.com
- artin-athletics.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie schoenen met sokken en duidelijke…
Mooie schoenen met sokken en duidelijke communicatie met mails.
Geen reacties op mail
na foutieve bestelling, zit ik al een week te wachten op en antwoord op mijn mail. Ik heb al 5 mails gehad van DPD over de aflevering (die boeien mij totaal niet) en al 8 mails over de bestelling en verdere bestellingen. En nu weer een review. Ik bestel hier nooit meer iets.

Svar fra Artin Athletics
Redelijke sportschoen voor de sportschool.
Communicatie is prima, tijdige verzending .
Schoenen zien er strak uit, instap is lastig, kost best moeite om ze aan te trekken.
Vandaag getest op sportschool, zijn redelijk stabiel maar op loopband viel het mij tegen.
Gezien de prijs had ik hier meer van verwacht en dat het een allround sportschoen zou zijn voor de sportschool.
Top schoenen met extreem goede kwaliteit
Schoen gelijk kapot na 1x veters…
Schoen gelijk kapot na 1x veters strikken
Het touwtje waar de veters doorheen lopen schiet gelijk kapot na 1x veters strikken

Product is top
Product is top. Zit als gegoten.
Bezorging had wat sneller gemogen. Zondag 17mei besteld en vrijdag 22 mei ontvangen.
De communicatie is net als de…
De communicatie is net als de producten, kwalitatief hoogstaand.
Duidelijk en niks gelogen over de…
Duidelijk en niks gelogen over de inhoud van het product
Slecht retourbeleid
Iconic Trainers worden gemarketeerd met "brede toebox". Alles behalve in de realiteit.
Al helemaal bizar dat er 10 euro gerekend wordt om de schoenen retour te sturen voor een product waarbij pasvorm essentieel is.
Na dit als feedback te hebben verstuurd aan de klantenservice krijg ik een standaard reactie met een linkje naar het retourbeleid, alsof ze de mail niet eens hebben gelezen.
Voor mij nooit meer.

Super Schuhe für das Krafttraining
Die Schuhe passen perfekt. Sie sind optimal fürs Krafttraining. Super bequem. Eine absolute Empfehlung
Ervaring na 3 maanden
Na 3 maanden schrijf ik pas een review. Niet omdat ik het was vergeten, maar omdat ik echt wilde testen. Ik ben via een reclame bij Artin terecht gekomen en was eerst toch wel wat sceptisch hierdoor, maar de bestelling was super snel binnen en netjes verzonden. Daarna begon het testen van de schoenen en ik moet zeggen dat ik echt dik en dik tevreden ben! De schoen biedt met name veel stabiliteit tijdens mijn trainingen. Op mijn andere sportschoenen was ik er niet zo van bewust dat ik continue aan het bijstellen was, maar nu ik op die van Artin mijn krachttrainingen doe merk ik pas hoeveel een stevige schoen kan bijdragen aan een effectieve training! Ik ben na 3 maanden nog steeds super blij met deze aankoop en zou, zodra ze versleten zijn, deze zo weer opnieuw kopen.
Fijne schoenen
Fijne schoenen, vooral de grip tijdens krachttraining is heel prettig, ik glijd niet meer weg terwijl ik een barbel til. Ze zijn wel minder wendbaar daardoor. Prima schoenen voor fitness
Goede en strakke pasvorm.
Goede en strakke pasvorm.
Snelle levering.
De schoen doet wat het moet doen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.