Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Vis mer
Selskapet har svart
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Vis mer
Selskapet har svart
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooie urn. Stipt geleverd. Aangenaam dat er begeleidend schrijven bij zat.

Svar fra Artemis urnen
Snelle en nette service. Erg vriendelijk en denken goed met je mee. Op een zeer waardige en eervolle manier. Prachtige producten.

Svar fra Artemis urnen
Zeer goede kwaliteit, zowel de urn als het lichtje. Ze hebben moeite gedaan om meerdere malen contact met mij op te nemen om zo de beste service te kunnen geven. Ik ben zeer tevreden!

Svar fra Artemis urnen
gekregen wat we besteld hebben, deze is voor mijn vader, die op 25-6-2025 zijn vrouw verloor en nog in de rouw is... Hij werd erg emotioneel bij het zien van de as van zijn vrouw..Ik heb hem uiteraard even de tijd gegeven.. Het staat nu bij haar foto op een hoektafeltje

Svar fra Artemis urnen
Ik heb een heel goede ervaring met Artemis. Ram is heel aardig, betrokken en behulpzaam. Hij heeft me goede informatie gegeven en geholpen bij de juiste keuze voor de urn. Ook de verzending ging heel snel en goed. Bij de urn zit een heel duidelijke en zorgvuldige brief met uitleg. De urn ziet er prachtig uit en is met aandacht gemaakt.

De urnen zijn mooi.
We hadden meerdere vragen die we via telefoon konden stellen.Zelfs op een zondag. Maar het allerbelangrijkste was de wijze waarop we geholpen werden: rustig en begripvol. In dagen van rouw is dit meer dan welkom.

Svar fra Artemis urnen
Snelle service, netjes ingepakt. En een mooie brief. Echt veel aandacht aanbesteed.

Svar fra Artemis urnen
Zeer prettig persoonlijk contact met Ram van Artemis over de bestelling, persoonlijke wensen en verzending.
Er wordt met veel warmte en zorgvuldigheid gezorgd voor een mooi eindproduct.
Dat is erg fijn in een situatie van verdriet en rouw.

Svar fra Artemis urnen
De urn kwam snel, en was zorgvuldig verpakt. Hij is ook erg mooi! De communicatie vanuit Artemis was heel prettig en aandachtig in de moeilijke tijd die je doorgaat.

Svar fra Artemis urnen
Duidelijke website, een nette verzending en begeleidende brief. Prachtige urn en nette aszak wordt meegeleverd.

Svar fra Artemis urnen
De urne die ik kocht bij Artemis is opvallend door haar eenvoud en schoonheid, precies wat ik zocht.
Perfect in het interieur te integreren.
Het online contact verliep heel vlot.
Complimenten voor de zaakvoerder en het hele team van Artemis urnen

Svar fra Artemis urnen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.