Tandläkare i världsklass! Otroligt trevligt bemötande och mycket…
Otroligt trevligt bemötande och mycket kompetent personal. Personalen ingav trygghet och en varm känsla.
Vår filosofi – Omtanke, kvalitet och trygghet i varje möte På Arninge Tandklinik arbetar vi för att ge dig en tandvårdsupplevelse som gör skillnad. Vi kombinerar hög kompetens, modern teknik och ett varmt bemötande för att skapa en miljö där du alltid känner dig trygg och väl omhändertagen. Patienten i centrum Ditt välmående är vår högsta prioritet. Vi lyssnar, tar oss tid och anpassar behandlingen efter dina önskemål och behov. Målet är att du ska känna dig sedd, delaktig och helt trygg genom hela behandlingsprocessen. Hög kvalitet – varje gång Vi strävar efter att leverera tandvård av absolut högsta kvalitet. Vårt team håller sig ständigt uppdaterat inom nya metoder, material och tekniker för att kunna erbjuda långsiktiga och hållbara resultat. Hos oss möter du professionalism kombinerad med genuint engagemang. En trygg och välkomnande miljö Vi vill att varje besök ska vara så behagligt som möjligt. Därför arbetar vi aktivt för att skapa en harmonisk atmosfär där du kan känna dig lugn och omhändertagen – från det att du kommer in tills du går därifrån. Ett starkt och engagerat team Vi vet att bra tandvård börjar med en stark arbetsmiljö. Arninge Tandklinik är en plats där våra medarbetare får trivas, utvecklas och växa i sina yrkesroller. Ett engagerat team ger bättre vård – och det märks i mötet med dig som patient.
Polygonvägen 35 , 18766, Täby, Sverige
Mycket trevligt bemötande såväl av tandsköterska som tandläkare. Lugn miljö ingen stress i samband med behandlingen. Stor noggrannhet i behandlingen.
Very accommodating and explains the process of the procedures in a very understandable manner.
Trevligt bemötande.
Inga förseningar.
Snabb diagnos och tydliga behandlingsförslag.
De är ödmjuka och lugna med skön blandning av expertis och bemötande…
Mycket nöjd med mitt besök. Fick hjälp med en lagning direkt. Tandläkaren och tandhygienisten var professionella, noggranna och trevliga. Tack!