Ark Auto Aps Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Venlig og professionel handel. Vi oplevede at der blev gjort en grundig klargøring af bilen vi købte og kan ikke klage.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Venligt personale. God tid til prøvetur og gennemgang. Annoncen lover ikke mere end den kan holde. Nem handel. Klargøring og levering til aftalt tid samt efterfølgende opfølgning pr. mail. Eneste lil... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte min Kia Rio ved Ark Auto, dette var en fantastisk oplevelse. Fik den bedste kundeservice Alizera, han svarer på alle spørgsmål, hjælper dig med de forskellige ting, som der hører med ved... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Vi tager vi os tid til at forstå dine unikke behov og ønsker, og vi hjælper jer i gennem hele bilkøbsprocessen. Når i vælger jeres kommende bil gennem os, så sørger vi for at bilen er klargjort, istandsat og fået nummerpladder på. Hvis behovet skulle være at få bilen leveret til døren. Så vil vi sørge for det.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en rigtig god betjening og vi fik snakket alt rigtig godt igennem, der var dog en lille fejl på bilen som blev opdaget efter køb, men den blev fikset uden problemer.

12. mars 2026

Kan varmt anbefale Ark Auto

Kan varmt anbefale Ark Auto! 👍
Jeg har netop købt en C1'er ved Alireza og han har helt fra første samtale været fuldstændig ærlig, åben og gennemsigtig ift. bilens stand, udseende, service, syn osv.
Svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål og var god til at forklare de forskellige ting på en forståelig måde 👍😊
Super serviceminded og flink fyr, imødekommende og fleksibel.
Gav en god pris for byttebil, var ærlig og åben omkring hvad han forventede der skulle ske med den.
Super god til at råde og vejlede ift. garanti på bilen jeg har købt, samt hvad jeg skal forholde mig til ift. "Hvad-nu-hvis" osv.
Jeg har følt mig 110% tryg ved at købe bil ved Ark Auto og det er bestemt et sted jeg vil købe bil fra igen, når det engang bliver aktuelt.

1. juli 2025

Ark Auto er en god oplevelse 👍

Rigtig god information om den Kia Picanto jeg har købt, Alireza fra Ark Auto, ved hvad han snakker om.
Fik også en god pris for min bytte bil, så er meget tilfreds med at handle med Ark Auto.
Alireza går også meget op i at man føler sig sikker i handlen og informere dig om alt vedr. bilen og bla. dine muligheder for garanti osv.
Kan kun anbefale Ark Auto og Alireza 👍👌

8. juni 2025

Venlighed i højsædet!

Jeg købte en Mitsubishi Space Star hos Ark Auto som var i super fin stand og kører rigtig godt, en super god oplevelse fra første fremmøde, Alireza gav en super og venlig kundeservice hele vejen igennem og svarede på spørgsmål lidt udover bil købet selv, hvilket var super fint for mig som førstegangs køber, generelt følte jeg mig rigtig velkommen.. Levering, klargøring, pris og diverse overholdt til punkt og prikke som aftalt, har ikke noget og pege finger af, kan klart anbefales og nok ikke sidste gang vi kigger forbi Ark Auto i fremtiden :-)

23. mai 2025

Rigtig god handel

Min mor købte en Kia Rio ved Ark Auto d. 28 januar og det var en rigtig god handel. Hun fik en helt igennem fantastisk kundeservice af Alireza fra Ark Auto. Det er en både troværdig, ærlig og super behageligt sted at handle bil. Vi ville ikke have nogen betænkeligheder ved at skulle handle bil der igen.

28. januar 2025

Hej kære Britt
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at i havde en god oplevelse hos os.
Vi takker for handlen samt tilliden og ønsker jer mange gode ture i den nye bil😊🙏🚘

Familiecontainer med fantastisk service

Fik i dag handlet en familiecontainer i form af en Renault Scenic, ved ark-auto, efter flere forgævse forsøg ved andre forhandlere. Det Ark Auto især gjorde meget bedre end alle andre, var bl.a. at tilpasse bilens udstyr (lys, kamera og carplay) til vores behov via en gennemsigtig og troværdig samtale. Herudover var bilen i tip-top stand ift. rengøring og servicering. Jeg kan kun varmt anbefale og opfordre folk til at handle her. Man bør som minimum give dem et kald, hvis man har særlige ønsker, ligesom jeg. Bliver ikke sidste gang, at jeg sætter snuden derinde! God vind herfra, og forsæt det gode arbejde 👏

22. desember 2024

Hej kære Dzenan
Vi er utrolige glade for at vi kunne opfylde dine behov og ønsker. Dermed takker vi også for de utrolige fine ord.
Endnu en gang takker for handlen samt tilliden 😊🙏

Ark auto er troværdig

Ark auto er troværdig, reel og holder sit ord. De varmeste anbefalinger herfra. Man kan roligt købe en bil her.

20. desember 2024

Hej kære Kasper
Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for at i har haft en god oplevelse hos os. Når det så er sagt så takker vi også for den fine gave i kom med. Det sætter vi stor pris på 😊🙏

Ærlig og god vejledning

Rigtig god oplevelse ved Ark Auto. Meget professionelt sted og god vejledning hele vejen igennem. Alireza fremstår meget ærlig og siger tingene som det er, hvilket jeg personligt sætter stor pris på.
God oplevelse 5/5.

17. november 2024

Hej Julian
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Dermed takker vi for de fine ord. Mange tak for handlen og vi ønsker dig mange gode ture i den nye bil 😊🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ark Auto er en reel og loyal…

Ark Auto er en reel og loyal bilforhandler. Vi købte ‘bil nr 2’ her, og da der mod forventning blev noget med den efter kort tid, sørgede Ark Auto for at det blev udbedret hurtigst muligt. Dét er god service. Vi er tilfredse og kan varmt anbefale ham.

4. desember 2024

Hej kære Sandra
Mange tak for du gad at dele din oplevelse med os her inde.
Vi er glade for at i har haft en god oplevelse med jeres seneste bilkøb hos os. Vi takker for tilliden samt handlen og ønsker jer mange gode ture i den nye bil 😊

Ikke så mange dikkedarer

Ikke så mange dikkedarer - hurtigt og smertefrit forløb, både med køb af bilen hos Alireza og salg af egen bil. Og en fin fyr.
Klart anbefalelsesværdigt :-)

18. november 2024

Hej kære Allan
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse her hos os. Vi takker for handlen samt tilliden og ønsker dig mange gode ture i den nye bil🚘😊🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god og reel service

Super god og reel service. Lyttede tålmodigt og svarede på spørgsmål eller fandt hurtigt frem til svaret.
Kan kun anbefale Ark Auto👍🏻

11. august 2024

Hej Kent
Mange tak for din fine anmeldelse og vi er glade for at du var tilfreds med vores service. 😊
Endnu engang tak for handlen samt ønsker dig og familien mange gode ture den ny bil 🚘

Kæmpe fornøjelse

Kæmpe fornøjelse! Rigtig god service, meget hjælpsom og super flink fyr! Ville klart anbefale Ark auto :-))

5. august 2024

Hej Joshua
Det var skam også en fornøjelse at have dig på besøg hos os. Vi er glade for at høre du har været tilfreds med vores service.😊
Vi takker for at du valgte os samt for handlen🤝😊
MVH

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og samtidig en utrolig flink sælger. Klar anbefaling herfra og man går altid derfra med et smil

24. juni 2024

Hej kære Morten
Mange tak for de fine ord. Vi glade for at høre at du er tilfreds med bilen samt servicen.
Håber vi igen ses næste gang det bliver tid til en ny🚘
Vi ønsker dig mange gode ture i den nye bil 😊🙏

En lille anden-bil købt - Fuldt ud tilfreds

Vi købte vores lille anden-bil Ford Ka hos Ark Auto og er godt tilfredse. Forhandleren var god at tale med, prisen var god og vi fik nøjagtig det ud af det vi ønskede. En billig, men god bil nummer 2.

Der lugtede lidt af benzin i bilen når den stod stille i kryds, men ved et kort værkstedsbesøg viste det sig blot at være en lille ventil syns/service folkene ikke havde fået ordentligt i. Vores mekaniker påpegede i den forbindelse vi havde gjort et godt køb da motorrummet var helt tørt på trods af den type Ka er kendt for at der bliver vådt derinde.

Så vi er godt tilfredse med vores køb, og vil anbefale Ark Auto til andre.

Mvh Brian

8. april 2024

Hej kære Brian
Det er dejligt at høre at i stadigvæk er glade for bilen. Vi glade for at høre at bilen levede op til jeres forventinger som bil nr 2 samt til en god pris.
Vi ønsker jer mange gode ture i den nye bil 😊🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Arkauto = højt serviceniveau og positiv oplevelse.

Jeg købte min Kia Rio ved Ark Auto, dette var en fantastisk oplevelse.
Fik den bedste kundeservice Alizera, han svarer på alle spørgsmål, hjælper dig med de forskellige ting, som der hører med ved bil køb og jeg følte mig virkelig velkommen 🤗

29. mai 2024

Hej kære Jacob
Tusind tak for at du gad at dele din oplevelse hos os, med andre. Vi er samtidig glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig alt det bedste med bilen samt en masse gode ture i den nye og lækre bil 😎🚘

Køb af bil

Jeg har lige været hos Ark Auto og hente min nye VW Up. Den er så fin og er så glad for den. Kan klart anbefale at du køber din nye bil igennem Ark auto

25. april 2024

Hej kære Emma
Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er glad for bilen og vi ønsker dig og UP´en mange gode køreture i fremtiden 😊🚘
Ark Auto Aps

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv