Manglede penge til flytning og dobbelte husleje og kunne kun ty til at låne online. Arcadia Dinas var behjælpelig....dog ikke med ønsket beløb, men fik alternativ mulighed. Hurtigt og nemt. Kan klart... Vis mer
Selskapet har svart
Det var hurtigt og nemt, man udfyldte nogle få personlige oplysninger og i løbet at få minutter fik man så adskillige tilbud at vælge imellem.
Selskapet har svart
Spam på SMS som man ikke kan afmelde. Jeg er ikke kunde hos denne virksomhed. Jeg har gentagende gange forsøgt at afmelde SMS’er, samt blokeret nummer uden held. Jeg går nu skridtet videre og... Vis mer
Selskapet har svart
Det var hurtigt og nemt, man udfyldte nogle få personlige oplysninger og i løbet af få minutter fik man så adskillige tilbud at vælge imellem.
Skrevet av virksomheten
Arcadia Finans hjælper dig med at finde det bedste lån blandt forskellige banker og långivere.
Lån fra 25.000 til 500.000 kr. Hurtigt svar. Sammenlign flere lånetilbud. Lån penge hurtigt og sikkert med Arcadia Finans.
Vi hjælper dig med at finde de bedste lån. Udfyld en gratis og uforpligtende ansøgning på få minutter og få svar med det samme.
Du kan søge: Forbrugslån, lån uden sikkerhed, samlelån og kviklån med os.
Lån Penge Samlelån Forbrugslån Lån Uden SikkerhedHar svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De var meget i møde kommende og svaret hurtig på alle spørgsnål

Svar fra Arcadiafinans
jeg havde ikke lige regnet med at skulle udfylde den samme ansøgning i 3 ekseplar,det gjorde man hvis det er fyskisk man er i banken,meget meget meget mærkelig hjemme side,jeg ved ikke om de havde forventet at ud over det jeg skulle krydse af som er gældende,vil de måske nok have at de kunne ringe fra ab´ndre steder,forsikrinf,banker,mægler,men jeg holder af at være privat,et er nok at man nærmest skal udfylde hvilken skostr man bruger

Svar fra Arcadiafinans
Sender uopfordret spam. Har aldrig besøgt dette website før men nu sender ArcadiaFinans lånetilbud på SMS.
Her er et tip: Spørg din bank om lån og hvis ikke de kan låne dig penge er det fordi din økonomi ikke er god nok og find en anden løsning. Undgå de her formidlere af dyre lån, så du ikke havner i luksusfælden på TV 3.

Svar fra Arcadiafinans
Hurtigt med lånetilbud men ingen er attraktive, for dyre både med renter og gebyrer.

Glem alt om årlige omk over 6 procent. Jeg har blokeret mails fra jer

Svar fra Arcadiafinans
Sender sms reklamer til min 13 årige datter, som aldrig har været i kontakt med firmaet.
JEG ER MEGET TAKNEMMELIG FOR DERES HJÆLP...
DE ER MEGET SØD AT SNAKKE MED OGSÅ.
Jeg er træt af I bliver ved- man bliver træt..........
Masser af spam ingen reelt mulighed for at låne...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.