Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The phone was exactly as in description. Superior and profi support from the tech guys. They are nice, prompt and helpful. I bought an iPhone 13 Pro Max with 100% battery life. I would buy in the futu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sunt foarte mulțumit de acest site! Oferta este ușor de urmărit, descrierile privind starea telefoanelor sunt exacte, iar eu am primit exact ceea ce a fost promis. Telefonul funcționează perfect, a so... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nu stiu cat ar trebui sa ofer, dar s-a rezolvat problema avuta cu magazinul, am cumpărat un telefon care a dispărut din colet, magazinul a raspuns destul de repede, si pana la urma s-a rezolvat proble... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Foarte multumit. Am dat comanda sambata si telefonul a venit joi. Telefonul are 100% baterie si prezinta doar niste mici zgarieturi. Am primit si un cadou in cutie. Recomand cu incredere.

Informasjon om virksomheten

1. Mobiltelefonforhandler
  2. Bruktbutikk

Skrevet av virksomheten

Apple Plug – Telefoane second hand Apple Plug este magazinul tău de telefoane second hand Apple, cu livrare rapidă din stoc. Beneficiezi de 24 de luni garanție, multiple opțiuni de plată și servicii sigure, astfel încât să te bucuri de un iPhone de calitate la un preț avantajos.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Andre kikket også på

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Calitate foarte foarte slabă!!!!

Am comandat un cablu de încărcare și o folie privacy și după 5 zile cablu nu mai merge și folia este ciobită

26. januar 2026
Logoen til Appleplug

Svar fra Appleplug

Salutare Cristi! Contactează-ne pe whatsapp, social media sau email, să ne trimiți dovada că s-au defectat produsele, și vă trimitem produse noi, gratuit.

Super

Super ! Livrare rapidă și personal foarte amabil !

23. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De ce Apple Plug mi-a sugerat încredere?

Am cumpărat recent un Iphone 16e de la Apple Plug, sincer de la “decizia de a lua telefon nou”, și a scrie acest review acum, cea mai rapidă etapă era :Achiziția lui. Cu toate că e luat de pe internet credeam că o să aștept cel minim 4-5 zile până o să-mi scot pelicula de la telefonul nou, dar cu Apple Plug așa ceva e imposibil cred eu.
1. Ce mi-a plăcut e faptul că au prețuri accesibile. Adică dacăla IStyle Iphone 15 e la preț de 3400 ron, la Apple Plug eu cu 2700 am luat Iphone 16e.
A doua chestie plăcută e faptul că au reduceri pe site care sunt disponibile la toți (adică chiar și la utilizatorii noi care încă nu sunt înregistrați) , deci asta tot are un impact pozitiv și mi-a pus ultima picătură de încredere care mi-a dat puteri să fac așa o achiziție mare de pe internet.
3. Aparte vreau să zic un mulțumesc operatorului care după ce am trimis cerere m-a sunat să mi-o confirm și mi-a sugerat că în aceeași zi în care am făcut comanda , ea a fost și livrată, datorităla asta , eu a doua zi deja țineam cutia de la telefon în mână. În plus a fost foarte drăguț, în timp ce răspundea la ceva întrebări ale mele.
Deci, mă bucur că am avut așa experiență bună în achiziția așa de mare și importantă pentru mine, și sunt sigură că experiența aceasta nu ar fi așa de bine organizată dacă nu s-ar vedea munca echipei de la Apple Plug, și a site-lui comod.

10. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Google Pixel 10 Pro XL (Nou/Sigilat)

Experiență foarte bună, iar prețurile nu se compară cu niciun alt magazin online. Comanda pentru Pixel 10 Pro XL a ajuns conform așteptărilor. L-am comandat nou (sigilat). Coletul a fost bine ambalat și protejat. Mersi! 🥂

9. januar 2026

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv