Content d'avoir reçu ma commande . Livraison le 5 août pour une commande le 18 juillet. Manque d'informations via DHL sur l'avancement du colis dans la chaîne de distribution. Pas de réponse au... Vis mer
Super leichte Bestellung trotz das ich aus Deutschland bestelle,Preis sind Fair und Lieferung erfolgt sehr schnell.Ich kann die Firma mit meine Erfahrung nur empfählen Ova Online Apoteka je za... Vis mer
Zamówiłam krem w poniedziałek w porze lunchu. I został mi dostarczony w piątek. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy i zamówienia, wszystko jest proste i nieskomplikowane. Paczka dotarła w dosk... Vis mer
I was a little sceptical at first, ordering from this website, cause it seemed a little suspicious. Happy to tell, I was wrong. The package arrived fairly early, within a week I'd say, articles... Vis mer
apotekos is an authorized online pharmacy offering a curated selection of trusted brands. We provide expert advice and reliable delivery, prioritizing customer satisfaction and trust.
Potočna 64, 44330, Novska, Kroatia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
I ordered Myrkl pills and got a counterfeit. I still have the original pills and the back film is different. These pills mention de Faire on the back, while I clearly ordered Myrkl.
So.... Fake

Svar fra apotekos
Brza i jednostavna kupovina, brza dostava u inozemstvo, super web stranica i odlicna korisnicka podrška. Za svaku pohvalu!

Svar fra apotekos
I’m delighted 😃 It’s really quickly and amazing delivery 📦 I got my Vitamins as soon as possible. Great service!

Svar fra apotekos
Works great :) Delivery in time, the vitamin syrup were well packed.

Svar fra apotekos
Divno iskustvo. Uz moju narudžbu uvjek pošalju nešto dodatno. Hvala vam na tom! Ostanite takvi jer ste najbolji. Lijep pozdrav iz Austrije za cijeli kolektiv.

Svar fra apotekos
Prodotti come da descrizione, spedizione veloce...tanta disponibilità,cortesia e cura per il cliente.. 5 stelle... tutto perfetto.

Svar fra apotekos
Spoločnosť mi dodala prípravok aj keď som nebola doma v dohodnutom termíne

Svar fra apotekos
Produsele solicitate au sosit repede, conform precizarii facute la preluarea comenzii.
Acest aspect este de apreciat, mai ales in situatia solicitarii unor medicamente care necesita a fi administrate cat mai repede.

Svar fra apotekos
Wir haben aus Deutschland bestellt und es ging superschnell und problemlos.

Fast shipping to Germany
Good product selection