apotekos Anmeldelser

4,7

Content d'avoir reçu ma commande . Livraison le 5 août pour une commande le 18 juillet. Manque d'informations via DHL sur l'avancement du colis dans la chaîne de distribution. Pas de réponse au... Vis mer

Super leichte Bestellung trotz das ich aus Deutschland bestelle,Preis sind Fair und Lieferung erfolgt sehr schnell.Ich kann die Firma mit meine Erfahrung nur empfählen Ova Online Apoteka je za... Vis mer

Zamówiłam krem w poniedziałek w porze lunchu. I został mi dostarczony w piątek. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy i zamówienia, wszystko jest proste i nieskomplikowane. Paczka dotarła w dosk... Vis mer

I was a little sceptical at first, ordering from this website, cause it seemed a little suspicious. Happy to tell, I was wrong. The package arrived fairly early, within a week I'd say, articles... Vis mer

1. Apotek på nett

apotekos is an authorized online pharmacy offering a curated selection of trusted brands. We provide expert advice and reliable delivery, prioritizing customer satisfaction and trust.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

73 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Maximalna spokojnost

Maximalna spokojnost,rychle dorucenie,skvely vyber produktov.Velmi rada u Vas nakupujem.Dakujem za skvele sluzby.

23. mars 2026

Svar fra apotekos

Srdecne dakujeme, Lucia. Velmi si vazime Vase pozitivne hodnotenie. Tesime sa, ze Vas budeme moct privitat znova.

Alles is prima

Alles is prima, ze hebben snel gereageerd op het tekort aan goederen, waarover de medewerkers me direct hebben geïnformeerd. Ik heb de bestelling met plezier ontvangen.

19. mars 2026

Svar fra apotekos

Hartelijk dank, Olha, voor uw waardevolle feedback. Het doet ons veel plezier om te horen dat u ondanks de tijdelijke onbeschikbaarheid tevreden was over uw ervaring. Wij kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Twice as cheap as in pharmacies in…

Twice as cheap as in pharmacies in Latvia, quick delivery. I was sceptical to online medicine online from a foreign shop but they prooved to be real and trust worthy.

19. mars 2026

Svar fra apotekos

Thank you very much Kristine for the kind words. We look forward to see you on our website again.

Ich bin ganz zufrieden

Ich bin ganz zufrieden. Das Medikament war da rechtzeitig und ich konnte immer die Packung verfolgen.

Svar fra apotekos

Vielen Dank, Karyna, für Ihre Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Apotekos +1

Bonjour,
Certain produit sont continuellement affichés "en rupture de stock" dans les pharmacies et sur les sites en ligne français.
Je n'ai jamais rencontré ce désagrément sur Apotekos et toujours livrés dans les délais.

Svar fra apotekos

Merci beaucoup, Charles, pour votre aimable avis. Nous serons ravis de vous revoir.

Super

Super thank You

Svar fra apotekos

Thank you very much Konrad for the review. We hope to see you again.

Super schnell

Wirklich zu empfehlen

20. januar 2026

Svar fra apotekos

Vielen Dank, Hannelore, für Ihre ehrliche Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Succesful experience

Fast processing, transparency în the delivery process

20. januar 2026

Svar fra apotekos

Thank you Victoria for the honest review. We hope to see you again soon.