Apomed sin kundeservice er veldig hjelpsomme! Postnord hadde valgt feil leveringssted, men etter kontakt med kundeservice så ikke bare får de rettet på det, men sender ny sending ut, slik at jeg ikke... Vis mer

Bestilte varen kl 6 om morningen og dagen etterpå hentet jeg den på posten! Tror jeg aldri har opplevd å få en pakke så kjapt. Veldig bra! Då kan kattene mine begynne på adtab mot lopper/flått! Såg... Vis mer

For meg gikk leveringen ganske raskt, og prisene er lavere enn vanlige apotek. Da en flaske hadde lekket under frakt, slik at pappesken var våt utenpå, og jeg hadde mistet en god del produkt,... Vis mer

1. Apotek på nett
  2. Helse- og velværebutikk
  3. Apotek
  4. Kosttilskuddsbutikk

Apomed.no er et godkjent, norsk nettapotek med fokus på trygghet, personvern, rask levering og lave priser.

3,8

Bra

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Perfekt

Alt gikk som det skulle! Litt skeptisk i starten, men bestillingen kom trygt fram etter 4 dager. Gode priser også!

26. juni 2025

Apomed kanselerte ordren etter fire uker

Fikk ordrebekreftelse etter fire uker. Dagen etter kansellerte Apomed ordren

14. mai 2025

Hei Jakob,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste for opplevelsen du har hatt med din bestilling hos oss. Det er selvfølgelig ikke slik det skal være.

På grunn av en feil hos vår betalingspartner Nets – som håndterer transaksjoner med kort, Vipps og faktura for Apomed.no og mange andre nettbutikker – ble enkelte betalinger ikke registrert som godkjente hos oss. Dette førte til at ordrene ikke ble sendt videre til våre systemer for behandling, plukking og utsending.

I slutten av forrige uke ble disse betalingene endelig registrert, og ordrene ble sendt videre til oss. Dessverre hadde noen av disse ordrene, deriblant din, da ligget så lenge ubehandlet at vi har sett oss nødt til å kansellere dem.

Vi forstår hvor frustrerende dette må ha vært, og vi har gjennomført tiltak i samarbeid med vår betalingspartner Nets for å sikre at dette ikke skjer igjen. Ta gjerne kontakt med oss direkte på post@apomed.no så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning.

Med vennlig hilsen, Peter – Kundeservice Apomed

Bestilte fra apomed

Bestilte fra apomed; mottok aldri hentemelding. Var tilfeldigvis inne på postnord appen og kunne der se at pakken ankom 09.04, men ble returnert den 16.04; det vil si 4 virkedager midt i påskeuken for å hente en pakke som aldri ble varslet.

Bestilte på nytt og antok alt var greit. Mottar så inkasso varsel på dette produktet som jeg aldri mottok (flåttmiddel til katt) hvor de krever 580,- for noe jeg aldri mottok!! Kunne evt betalt porto (selv om det også egentlig var feil her). Apomed påstår videre at jeg har mottatt mange purringer på hentinger; krever bevis på dette. Største drittbutikken jeg har opplevd mao.

5. juni 2025

Hei Evy,

Vi forstår godt frustrasjonen din, og vi beklager virkelig at du har hatt en så dårlig opplevelse hos oss.

Vi forsøker alltid å gi kundene våre god og tydelig informasjon om leveranser, men det hender dessverre at varslinger fra transportøren ikke når frem som de skal. I ditt tilfelle ble pakken levert til utleveringssted og liggende i syv dager (09.04–16.04) før den automatisk ble returnert. Vi har forståelse for at dette falt midt i påsken. Det ble sendt varsling ved 3 anledninger både på sms og e-post; når pakken var på vei, når den var klar til henting samt en påminnelse om henting, før varene ble sendt i retur.

Når det gjelder krav om betaling: Legemidler er unntatt angrerett etter gjeldende regelverk (jf. angrerettloven § 22), og fordi pakken ikke ble hentet, ble du fakturert for produktet, frakt og retur i henhold til våre vilkår.

Vi ønsker selvfølgelig å løse saken på en god måte for deg. Ta gjerne kontakt med oss direkte på post@apomed.no for etterspurt dokumentasjon. Vi ønsker veldig gjerne å finne en løsning sammen med deg.

Med vennlig hilsen, Peter – Kundeservice Apomed

Rask levering, men du får bare noe av bestilt vare.

De er flinke til å komme på døra med bestilte varer raskt, men de leser ikke bestillingene så godt alltid. I dag fikk jeg ikke en bestilt vare, den var oversett, av en annen fikk jeg bare halve mengden, og resepten var ikke lenger gyldig, Dette er jeg skuffet over.

25. mars 2025

Hei Margit,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er leit å høre at bestillingen din ikke ble levert som forventet, og jeg forstår godt at dette er skuffende. Vi jobber alltid for å sikre at alle bestillinger blir håndtert nøyaktig, og jeg beklager at dette ikke var tilfelle denne gangen.

Jeg vil gjerne se nærmere på hva som har skjedd med bestillingen din og finne en god løsning for deg. Kan du sende meg ordrenummeret ditt, så undersøker jeg saken videre?

Villedende status

Bestilte og betalte varer som hadde status "på lager". Fikk etter noen dager pengene refundert og en mail som påsto at pga leveringsproblemer hos leverandør kunne de ikke sende varene. Status er fremdeles "på lager" så de villeder kundene sine. Ingen problemer med å få tak i produktet hos andre aktører så kjøper ikke helt historien.

14. mars 2025

Hei!

Takk for tilbakemeldingen din! Jeg forstår at det kan være frustrerende å oppleve at en vare som sto som "på lager" plutselig blir kansellert.

Vi er koblet direkte opp mot lageret til vår grossist, og dersom de har varen på lager, vil den være mulig å bestille i vår nettbutikk. I sjeldne tilfeller kan det oppstå et oversalg hvis veldig mange bestillinger skjer samtidig eller hvis grossistens lager ikke oppdateres raskt nok. Når vi oppdager dette, følger vi vår rutine om å sende ut de tilgjengelige varene så raskt som mulig, og kansellerer og refunderer eventuelle varer som har gått i rest.

I dette tilfellet har refusjonen skjedd litt sent, og i mellomtiden har grossisten fått varen tilbake på lager igjen. Vi beklager forvirringen dette har skapt! Ta gjerne kontakt med oss på post@apomed.no, så ser vi nærmere på saken og finner en løsning for deg.

Caroline – Apomed Kundeservice

Rotete løsning? Eller fake nettside?

Logget inn med bankid. Måtte så fylle ut et skjema. På skjemaet skrev jeg hva jeg ønsket å bestille. Siden sto det at jeg ville få tilbakemelding fra farmasøyt. Jeg fikk ikke se resepten min, slik som jeg gjør i andre nettapotek. Ikke fikk jeg noe bekreftelse på mail heller. Og da sitter man igjen med en uggen følelse av å ha brukt bankid og passord på en muligens fake nettside...

6. mars 2025

Hei Kristin,

Takk for tilbakemeldingen din! Jeg forstår at det kan føles usikkert når man ikke mottar en bekreftelse umiddelbart.

Når du logger inn med BankID hos oss, brukes dette kun for å verifisere deg slik at vi kan hente frem reseptene dine. Vi har foreløpig ikke et system på nettsiden som er koblet direkte til Reseptformidleren, derfor vil ikke reseptene vises automatisk etter innlogging. I stedet fyller du ut et skjema med det du ønsker å bestille, og farmasøyten vår går gjennom bestillingen før den godkjennes.

Du vil motta en bekreftelse på e-post så snart farmasøyten har sett på bestillingen din. Dersom du ikke har mottatt denne, anbefaler vi å sjekke søppelpost eller ta kontakt med oss på post@apomed.no, så hjelper vi deg gjerne videre!

Vi tar sikkerhet på alvor, og nettsiden vår er selvfølgelig trygg å bruke. Ta gjerne kontakt hvis du har flere spørsmål! 😊

BESTE PRISENE OG GOD SERVICE

Etter å først ha fått mangelfull forsendelse, beklaget de raskt, betalte tilbake porto, og sendte meg den manglende varen omgående. De har de beste prisene, og det viste seg også at de har meget god service.

27. november 2024

Anbefales på det varmeste sv flere…

Anbefales på det varmeste sv flere grunner:
Nr. 1:
Jeg sparte over 400 kroner på å kjøpe 3 hudprodukter som jeg burde begynne å bruke ifølge min hudlege på Stavanger Universitetssykehus.

Nr.2:
Produktene ble levert raskt.

Nr.3:
Pga forglemmelse ifm henting ble produktene sendt i retur. Når jeg kontaktet kundeservice ble jeg møtt med en service jeg ikke kan minnes å ha blitt møtt med før. Nye produkter er på vei siden PostNord tar lengre tid enn ønskelig med å få varene i retur.

Veldig bra!!

12. november 2024

Useriøs bedrift

Jeg bestilte fire produkter. Etter én uke mottok jeg kun to.
Jeg etterspurte så de resterende produktene og jeg måtte purre på svar.
I tillegg var de produktene jeg mottok av feil karakter og ikke Svanemerket, slik de fremstod på nettsiden deres.
Til slutt sendte jeg produktet i retur jeg og venter fortsatt på penger tilbake på konto, -én måned senere!..
De har heller ennå ikke brydd seg om å endre produktbildet, da det fortsatt fremstår som Svanemerket, selv om de er fullstendig klar over at dette ikke er korrekt.
Kanskje det hjelper å klage de inn til Forbrukertilsynet, for feil markedsføring?.

17. oktober 2024

REN SVINDEL

Jeg bestilte varer i august, og tok forsøkte å kontakte dem etter to uker. De svarer ikke på oppgitt telefonnummer, og de har heller ikke svart på mine mange skriftlige henvendelser på oppgitt epost. Nå har det gått to måneder, og jeg har ikke fått det jeg har bestilt. REN SVINDEL!!!!!

28. oktober 2024

Aldri sendt

Ventet bestilte pakke flere dager - ingen beskjed om leveranse. Kontaktet kundeservise - de sa at bestillingen ble automatisk kansellert og jeg kan prøve igjen,om jeg vil. Aldri i livet. Hold unna....

12. september 2024

Styr unna!!

Styr unna!!!
De selger og tar betalt for varer de ikke har.
Orderen min ble kansellert uten at de ga meg noe beskjed. (Det fikk jeg først vite når jeg etter 2 uker ringer dem for å
etterlyse varene jeg har kjøpt og betalt).
STYR UNNA !!!!!!

31. juli 2024

Ren svindel - styr unna

Samme som flere skriver: bestilte varer, stod som registrert på post appen, noen dager senere får jeg beskjed om at noe gikk galt og pengene refunderes. Dette opplever jeg som svindel! Styr unna!

31. juli 2024

Samme som flere skriver

Samme som flere skriver, bestilte vare, stod som registrert på post appen, noen dager senere får jeg beskjed om at noe gikk galt og pengene refunderes. Dette opplever jeg som svindel! Styr unna!

10. juli 2024