Apair er bare de bedste💕 Har Skønne flotte sko til enhver lejlighed. Altid veloplagte og imødekommende “boutique personager”😍 - også i forbindelse med web-handel, - altid en sød hilsen i forsend... Vis mer

Super service. Det bedste sted med stort udvalg af lækre mærker på både tøj sko og accessories.
Ekstraordinær medarbejder Jeg var inde i A Pair på Hovedvagtsgade i København, og blev mødt af en fantastisk medarbejder Lise som gjorde hele oplevelsen så god! Hun var så velkommen og hendes at... Vis mer
Jeg var i dag inde i Apair butikken i København, hvor jeg fuldstændig forelskede mig i en af deres tasker. Utrolig god kvalitet og lækkert design! Her blev jeg mødt af medarbejderen Lise, som lev... Vis mer
Om Apair
Om Apair
Apair er en dansk modevirksomhed, der siden 1995 har specialiseret sig i eksklusivt fodtøj, tøj og accessories til kvinder og mænd. Med et skarpt kurateret udvalg kombinerer vi klassisk elegance med moderne kant – altid med fokus på kvalitet, pasform og æstetik.
Om vores webshop
Vores webshop apair.dk er skabt med samme sans for detalje som vores fysiske butik i København. Her finder du hele vores sortiment samlet ét sted – fra vores eget Apair-brand til nøje udvalgte internationale mærker.
Webshoppen er nem at navigere, og vi gør os umage med at give dig en inspirerende og tryg online shoppingoplevelse. Vi tilbyder hurtig levering, nem retur og kompetent kundeservice, som du kan kontakte både før og efter dit køb.
Vores løfte
Mange af vores varer produceres i begrænsede oplag, så du får noget unikt og langtidsholdbart.
Vi sætter en ære i at give dig en god oplevelse – uanset om du besøger os online eller i butikken.
Tak fordi du handler hos Apair – vi sætter stor pris på din feedback!
Hovedvagtsgade 6, 1101, KBH K , Danmark
- +45 33 91 99 20
- webshop@apair.dk
- apair.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Super service.
Super service.
Virkelig god og hurtig ekspedition-…
Virkelig god og hurtig ekspedition- også selv om den sko jeg købte ikke passede så gik returnering også utroligt hurtigt- tak for det😊
Nem ekspedition og lækker vare
Rigtig god service
Perfekt !!!
Apair er bare de bedste💕
Apair er bare de bedste💕 Har Skønne flotte sko til enhver lejlighed.
Altid veloplagte og imødekommende “boutique personager”😍 - også i forbindelse med web-handel, - altid en sød hilsen i forsendelsen.
Aldrig problemer hvis man skulle fortryde et køb.
Køber stort set ikke sko andre steder.
Alt forløb snorlige
Alt forløb snorlige, bestilling over nettet til afhentning, ekspedienter var super sød og gav top service og jeg gik hjem med de fedeste støvler 😁
Fik ikke de rigtige støvler i første omgang
I første fremsendelse lå der forkerte støvler i æsken, så de skulle sendes tilbage. Derfor de tre stjerner. Positivt, at jeg hurtigt fik sendte de rigtige par efter en bestilling på ny.
Super hurtig og fine varer
Super lækre støvler
Jeg har modtaget mine støvler, og jeg er meget glad for dem - de er så lækre.
Ekstraordinær kvalitet
Ekstraordinær kvalitet, tidløs design og exquisit service i butikken. Så enkelt er det :-)
Hurtig ekspedition og levering
Jag har inte fått min leverans
Min leverans ligger sedan den 5/10 kvar på transportföretaget i Köpenhamn
Min bestilling kom hurtigt og jeg er nu…
Min bestilling kom hurtigt og jeg er nu ejer af de fedeste støvler.
Bare 100% godt!