correcte uitvoer. leuke verpakking binnenin met tof kaartje erbij. beetje later dan verwacht
Superleuke verpakking met extra cadeautje erbij. Nadat het product, OGX coconut miracle oil, heel snel was verzonden en al binnen 1 a 2 dagen bij mij was zat bij de verpakking ook nog een hele schatti... Vis mer
Ik had een paar testers besteld en waar je zou verwachten dat ze wel enigszins gebruikt zouden zijn, was die niet het geval. Ze zaten niet in de originele verpakking (wat op de siite ook aangegeven... Vis mer
Die Bestellung war super schnell da. Leider funktioniert die Seite nicht wenn die Sprache auf deutsch gestellt ist. Zumindest bei mir hatte ich dann keine Möglichkeit eine Versandmethode zu wählen. Da... Vis mer
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
De testers die ik gekocht heb, zijn bijzonder mooi. Nooit gedacht zo'n prachtig product zo goedkoop te scoren. Heel fijn.

Svar fra ANVY
Het zijn hele mooie lipstick prachtige kleuren en blijven lang zitten.

Svar fra ANVY
Makkelijk bestellen. Op tijd geleverd. En super netjes ingepakt. Hier ga ik zeker nog eens bestellen. Leuke aanbiedingen. Alleen de baby doll pink zaten glitters in. En dat had ik niet gelezen. Die wordt niet gebruikt ik dacht baby roze. Maar voor de rest top spul

Svar fra ANVY
Mijn bestelling werd vlot in behandeling genomen en de communicatie daarover was goed. De bestelling zelf was binnen 3 werkdagen geleverd. Prima!

Svar fra ANVY
Snelle levering en leuk dat je er een cadeau bijkrijgt.

Svar fra ANVY
Super goede service ,snel verzonden en zeer netjes geleverd
Een échte aanrader

Svar fra ANVY
Heel goed, goede kwaliteit en heel snel verzonden. En de aanbiedingen zijn helemaal geweldig.

Geweldige service. Snelle levering. Netjes verpakt

Svar fra ANVY
beste ratio prijs/kwaliteit, fijne producten, goede service!