Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu tredje gang jeg har haft Anticemex ude og bekæmpe et myrebo, som forhåbenligt vil blive dræbt nu. Denne gang havde jeg Hans Jørgensen ude og kigge på det og han gjorde et fantastisk stykke arbej... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hurtig respons på reklame, lang ventetid på action. Desuden fik vi ikke det vi havde bestilt på den givne reklame, medarbejderen kom en dag før der var varslet meget regn (han sagde det ikke duede så... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Vi havde desværre fået væggelus, og det var en rigtig ubehagelig oplevelse – men heldigvis fik vi hjælp af Frederik, som var yderst professionel og... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fupfirma. Dobbelt så dyrt som konkurrenter. 3 timers arbejde og 15 l færdig sprøjtegift fordelt med håndsprøjte: 21.500 kr! Konsulent lover 1 mand en dag. Tilbudsgiveren ser man aldrig. Konsulenten ud... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skadedyrbekjempelse

Skrevet av virksomheten

DET BÆREDYGTIGE SKADEDYRSFIRMA Anticimex leverer professionel skadedyrsbekæmpelse og skadedyrssikring i hele Danmark. Med fokus på forebyggelse, moderne teknologi og effektive løsninger hjælper vi virksomheder og private med at skabe sunde og sikre miljøer uden skadedyr. Siden 1934 er Anticimex vokset fra et svensk familieselskab til en af verdens førende virksomheder inden for skadedyrshåndtering. I dag beskæftiger Anticimex mere end 12.000 medarbejdere i 22 lande. I Danmark hjælper vi både virksomheder og private med forebyggelse, digital overvågning og målrettet bekæmpelse af skadedyr. Vores arbejde bygger på moderne teknologi, digitale løsninger og bæredygtige metoder, som gør det muligt at opdage og håndtere problemer tidligt – før de udvikler sig til større udfordringer. Med digitale overvågningsløsninger og data fra SMART-teknologi kan vi overvåge aktivitet og reagere hurtigt og effektivt. Det giver vores kunder bedre kontrol, dokumentation og en mere proaktiv håndtering af skadedyr. Som kunde hos Anticimex får du ét samlet kontaktpunkt – fra analyse og rådgivning til bekæmpelse og løbende overvågning. Vi hjælper med alle gængse skadedyr, herunder rotter, mus, måger, duer, væggelus, skægkræ, sølvfisk, borebiller, kakerlakker, hvepse og myrer. Anticimex er landsdækkende i Danmark med lokale skadedyrsteknikere i hele landet, så vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan hjælpe med både forebyggelse og bekæmpelse. Kontakt os på 69 15 17 44 for professionel rådgivning om skadedyr og skadedyrssikring.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kompetent og professionel service…

Super kompetent og professionel service i dag i Hellerup

16. april 2026

Hej Arriba,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på din anbefaling og dine pæne ord.

Rigtig god service derfra

Rigtig god service derfra, venlig og snakkesalig personale. Kan kun få mine varme ord og anbefalinger herfra.

13. april 2026

Hej Lena,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blev ringet op samme dag

Blev ringet op samme dag, som jeg kontaktede hovedkontoret.
Aftalte besøg dagen efter.
Behagelig og kompetent medarbejder fra afdelingen på Djursland,gjorde mig klogere på problemet.
Og problemet er løst. 🥰😄

8. april 2026

Hej Birte,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du fik hurtig respons og et hurtigt besøg, samt at du oplevede vores medarbejder som både behagelig og kompetent. Vi lægger stor vægt på at give klar rådgivning, så du føler dig godt klædt på.

Og dejligt at høre, at problemet er blevet løst 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tredje gang er lykkens gang

Denne gang havde jeg Hans Jørgensen ude og kigge på det og han gjorde et fantastisk stykke arbejde! Han var venlig, snaksagelig, og hjalp ikke kun med problemet men også med at forstå hvorfor og hvordan processen foregik. Super hjælpsom og jeg kan kun give komplimenter.

9. april 2026

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi håber også, at tredje gang er lykkens gang. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Hans, og at han både kunne hjælpe med problemet og give en bedre forståelse af processen undervejs.

Tak for de pæne ord – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget professionelt samarbejde

Jeg har gennem en længere periode haft et samarbejde med Anticimex, og dette har jeg været meget tilfredse med. Der har været et godt og konstruktivt samarbejde med skadedyrstekniker, Henrik.
Han har udvist høj fleksibilitet i løsning af opgaver og har leveret professionel rådgivning i forbindelse med både forebyggelse og håndtering af konkrete skadedyrsrelaterede udfordringer. Hans tilgang har været struktureret, løsningsorienteret og effektiv.
Jeg er meget tilfredse med det samarbejde, som jeg har haft indtil nu, og jeg ser frem til at fortsætte det gode og professionelle partnerskab med Anticimex.

De bedste hilsener,
Sebastian

23. mars 2026

Hej Sebastian,

Tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft et godt og konstruktivt samarbejde med os gennem længere tid. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af både fleksibilitet og den faglige rådgivning – det er netop det, vi stræber efter i samarbejdet med vores kunder.

Det er også dejligt at høre, at Henrik har bidraget med en struktureret og løsningsorienteret tilgang i arbejdet.

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse – vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Ingen klager herfra ❤️❤️

27. mars 2026

Hej Maja,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ❤️

Det er dejligt at høre, og vi sætter stor pris på din feedback.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Anticimex A/S service

Har haft besøg af Anticimex A/S i dag på grund af skadedyr og alt service gik rigtig fint og hurtigt :)
Virker super professionel samt imødekommende og kan kun anbefale :)

27. mars 2026

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du fik hurtig og velfungerende hjælp, og at du oplevede både professionalisme og imødekommenhed under besøget.

Tak for din anbefaling og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak til Jonas for sublim service og…

Tak til Jonas for sublim service og grundig forklaring til alle spørgsmål. Thumbs up!
Fantastiske produkter der bliver brugt, det har hjulpet os begge gange de har været ude til forskellige opgaver.

20. mars 2026

Hej Rami,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med vores service – og at Jonas har taget sig tid til at give en grundig forklaring undervejs. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret og tryg i hele forløbet.

Vi er også glade for at høre, at løsningerne har haft den ønskede effekt hos jer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Anticimex gør vores hverdag lettere

Vi har gennem længere tid haft Anticimex som partner, og vi oplever gang på gang en service, der ligger helt i top. Kommunikationen fungerer upåklageligt – både med vores daglige kontaktperson og med de teknikere, der kommer på vores site. De er altid imødekommende, professionelle og utroligt lette at samarbejde med.
Vi driver et ret stort site og stiller meget høje krav, da vi er en GMP‑virksomhed. Det kræver både struktur, forståelse for vores processer og en meget høj standard i det daglige arbejde. Anticimex leverer på alle punkter. De bidrager ikke bare med effektiv skadedyrsbekæmpelse, men fungerer nærmest som en del af vores egne medarbejdere.
Tryghed, kvalitet og ordentlighed – det er præcis det, vi oplever hos Anticimex. En klar anbefaling herfra

20. mars 2026

Hej Stefan,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det betyder rigtig meget for os at være en betroet samarbejdspartner gennem længere tid – særligt i en virksomhed som jeres, hvor kravene til kvalitet, dokumentation og struktur er høje.
Vi er derfor meget glade for at høre, at både vores rådgivning, teknikere og daglige samarbejde lever op til jeres forventninger.

At blive oplevet som en integreret del af jeres organisation er noget af det, vi stræber efter, og vi sætter stor pris på jeres tillid og anbefaling.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde, og din ros er sendt videre til de rette personer :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jonas udfører et godt styk arbejde.

Jonas udfører et godt styk arbejde.

Hej Adam,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med arbejdet, Jonas har udført. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtig og kvalificeret

Hurtig, kvalificeret hjælp

Hej Helmer,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og kvalificeret hjælp. Det er netop det, vi bestræber os på i vores arbejde.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der kom en tekniker ud med meget kort…

Der kom en tekniker ud med meget kort varsel trods travlhed til bekæmpelse af væggelus.

Nu ved vi jo ikke, om det er helt bekæmpet, men oplevelsen med virksomheden var super.

P.S.: De blev glade for kaffe :-)

17. mars 2026

Hej Sia,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp på trods af travlhed, og at din oplevelse med os har været positiv. Vi ved, at situationer med væggelus kan være ubehagelige, så det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet undervejs.

Og dejligt at høre, at kaffen faldt i god jord 😊

Super imødekommer konsulent

Vi har haft besøg af en kompetent, dygtig og imødekommende konsulent fra Anticimex, som var forstående, de udfordringer der var i vores atriumhave, der var garner på da han kom og skulle vande for myre, så han meddelte af det nok var bedst at vente med at myrevande til næste dag, så det gjorde han så, så han kom her til morgen 7:30 og klarede opgaven.

Hej Peder,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores konsulent, og at du oplevede både forståelse og fleksibilitet i forhold til jeres situation.

Det er vigtigt for os at tilpasse indsatsen, så behandlingen bliver udført på det rigtige tidspunkt og under de rette forhold.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ikke et firma man ønsker at få besøg af…

Ikke et firma man ønsker at få besøg af - men når det nu skal være, så fik vi meget kompetent og hurtig hjælp af Kurt fra Anticimex.

Hej Iris,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi forstår godt, at et besøg fra et skadedyrsfirma sjældent er noget, man ønsker sig. Derfor er vi bare så glade for at høre, at du fik hurtig og kompetent hjælp af Kurt, da behovet opstod.

fin og effektiv service.

fin og effektiv service.
kurt kom med yderligere gode råd.
vh Lise

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplevede servicen som både god og effektiv. Vi er også glade for, at Kurt kunne bidrage med nyttige råd under besøget.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

meget grundig gennemgang af meget…

meget grundig gennemgang af meget kompetent og sympatisk skadedyrsekspert!

16. mars 2026

Hej Flemming,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplevede en grundig gennemgang og et kompetent besøg. Vi lægger stor vægt på at rådgive vores kunder ordentligt, så man får et klart overblik over situationen og de mulige løsninger.

Væggelus behandling

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Vi havde desværre fået væggelus, og det var en rigtig ubehagelig oplevelse – men heldigvis fik vi hjælp af Frederik, som var yderst professionel og kompetent.

Fra start til slut var servicen i top. Frederik forklarede hele processen grundigt, så vi følte os trygge hele vejen igennem, og arbejdet blev udført meget omhyggeligt og effektivt. Det var tydeligt, at der var stor erfaring og styr

Samtidig var kommunikationen hele vejen igennem både venlig, ærlig og betryggende.

Hvis du står i samme situation, kan jeg varmt anbefale Frederik – han ved virkelig, hvad han laver!

16. mars 2026

Hej MM,

Tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er kede af at høre, at I har været ramt af væggelus – det kan være en rigtig ubehagelig oplevelse. Derfor er vi også glade for at høre, at Frederik kunne hjælpe jer godt igennem forløbet. Tryghed, grundig rådgivning og en effektiv behandling er noget, vi lægger stor vægt på i sådanne situationer.

Det er dejligt at høre, at både kommunikationen og arbejdet levede op til jeres forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling.

Vi sørger selvfølgelig for, at give din ros videre til Frederik :-)

Borebille behandling

Kendte ikke Anticimex i forvejen, men valgte dem pga. troværdig hjemmeside og andres oplevelser på Trustpilot. Det har været en positiv oplevelse fra start til slut. Startede med et besøg af en sagkyndig der på min adresse vurderede behovet for behandling fór borebiller og gav mig en fast pris med det samme.
Efterfølgende blev jeg kontaktet for aftale om ca tidspunkt, kunne ikke behandle i frostvejr. Da vejret var til det kontaktede en sprøjte teknikker mig for aftale om tidspunkt. Han ( Lars Leth Espensen ) tjekkede op pr, telefon dagen før om at jeg var hjemme og fortalte om hvordan det foregik. Selve behandlingen, som foregik på mit loft, forløb helt gnidningsfrit af en meget høflig og venlig sprøjte teknikker. Et par timer efter han var kørt blev jeg tilsendt checkskema med fotodokumentation.

Helheds indtrykket af mit forløb, er at de har styr på det og at oplevelse, tidsforbrug og pris passer sammen, så må vi håbe at borebillerne finder et andet sted at bore :-)

Hej Hans-Jørn,

Tak for din meget grundige anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen gennem forløbet – fra den indledende vurdering til selve behandlingen og den efterfølgende dokumentation. Hos Anticimex lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og gennemsigtigt forløb, hvor både rådgivning, planlægning og udførelse hænger godt sammen.

Det er også dejligt at høre, at både vores konsulent og tekniker gav dig en god oplevelse undervejs. Vi sørger for at din ros kommer videre til dem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber naturligvis, at borebillerne finder et andet sted at bore fremover :-)

God oplevelse.

Jonas var super sød og imødekommende! Hurtig og effektiv :))

Hej Julie,

Tak for de flotte ord og din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Jonas, og at besøget blev både hurtigt og effektivt håndteret. Vi sætter stor pris på din feedback.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Hurtig ekspedition

Jonas kom og lagde gift så jeg syndes det var fint

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at besøget levede op til dine forventninger. Vores rådgivere arbejder altid på at løse opgaven effektivt og sikre, at problemet bliver håndteret korrekt.

Anticimex

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv