Annieshundesalon Anmeldelser

4,4

Jeg har benyttet mig af Annie’s hundesalon i flere år. Hun er tålmodig med min urolige Shih Tzu og han er altid glad. Min varmeste anbefaling herfra❤️

Vi har fået vores hund klippet hos Annie igennem de sidste 2 år. Vi er utrolig glade for at komme der . Der er en god stemning og hun er god til at berolige vores hund som nogen gange er urolig og... Vis mer

Afleverede min goldendoodle på knap 7 mdr, til Annie, som ikke kan tale dansk.Hun spørger om jeg kan tale engelsk, siger jeg kun kan tale lidt, og ikke teknisk, hvorefter hun kalder på sin mand... Vis mer

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Tryghed hos den bedste hundeklipper.Vi har fået vores hund klippet hos…

Vi har fået vores hund klippet hos Annie igennem de sidste 2 år. Vi er utrolig glade for at komme der . Der er en god stemning og hun er god til at berolige vores hund som nogen gange er urolig og utryg.
Vi har altid været tilfredse med resultatet af klip og vil helt sikkert anbefale til andre at få deres hund klippet hos Annie

18. september 2026

Teo is a very satisfied customer 🥰

We've been bringing our dog here for over 2 years, and we've been happy every single time. The staff are always kind, professional, and take such great care of our dog. He always comes back looking amazing and is clearly well looked after. We highly recommend this salon to anyone looking for a caring and reliable groomer! 🐶❤️

9. juli 2026

Vi har brugt Annies Hundesalon i et år

Vi har brugt Annies Hundesalon i et år, og vi er meget tilfredse. Annie er både dygtig, professionel og utrolig sød ved vores hund, som altid bliver taget godt imod. Klipningen er flot hver gang, og vi føler os altid trygge ved at aflevere vores hund. Vi kan varmt anbefale Annies Hundesalon.

1. juli 2026

Fantastisk oplevelse – kærlig og professionel hundesalon

Jeg afleverede for nylig min hund til en grooming-aftale, og jeg kunne ærligt talt ikke være mere glad for resultatet. Hun gjorde et helt fantastisk stykke arbejde! Min hund fik den sødeste lille sommerklipning, og den passer hende helt perfekt — det var præcis det rigtige valg til hende.
Det, der især skilte sig ud, var hvor omsorgsfuld, kærlig og nænsom hun var gennem hele oplevelsen. Man kan med det samme mærke, at hun har en helt særlig forbindelse til hunde. Det føles næsten, som om hun kan tale deres sprog, fordi min hund var så rolig og tryg hos hende.
Det er sjældent at finde en person, som ikke kun er utrolig dygtig til hundeklipning, men som også oprigtigt går så meget op i dyrenes trivsel. Jeg vil varmt anbefale denne salon til alle, der ønsker, at deres hund skal være i venlige og kompetente hænder. Vi kommer helt sikkert igen!

14. mai 2026

5 stjerner!!!!

Annies hunde salon fortjener helt sikkert 5 stjerner.
Annies er utrolig imødekommende og vores hunde er altid glade for at blive afleveret hos Annie.
Det er tydeligt at de er trygge og Annie.

Også som ejer er det et dejligt sted at komme… altid meget sød og imødekommende og meget pænt og rent.

Vores hunde er altid klippet perfekt.

Så alle mine anbefalinger til Annies Hunde salon.

8. mai 2026

Min hund Wasi

Min hund Wasi, som er en havaneser, elsker at komme hos Annies Hundesalon.
Annie er utrolig sød, professionel og behandler hundene med så meget omsorg og kærlighed. Wasi ser altid fantastisk ud efter sit besøg. Kan varmt anbefales!

1. mai 2026

Meget dårlig oplevelse

Da jeg kom for at aflevere min hund, er hun stadig igang med at klippe en anden hund. Annie fortæller jeg har aflyst min tid, hvilket ikke er korrekt. Hun tager i mod min hund og jeg kommer tilbage efter to timer til en hund jeg nærmest ikke kan kende.
Hun er klippet helt i bund, med store totter rund omkring på ben og krop. Og nogle steder ligner det nærmest hun er blevet barberet med en skraber. Da jeg henter hende får jeg afvide min hund er en dramaqueen og jeg skal betale 150 kr. Ekstra pga Filtret pels. Hun havde lidt filtret pels på benene ellers var hun redt godt igennem. Hun har siden hun var til frisøren for en uge siden pivet meget og været helt panisk angst for vi går fra hende, hvilket ikke ligner hende da hun altid har været en meget glad, nysgerrig og tillidsfuld lille hund. Vil bestemt ikke anbefale Annies hundesalon!!

20. mars 2026

Annie gjorde et fantastisk stykke…

Annie gjorde et fantastisk stykke arbejde med vores Coton de Tulear. Hun er opmærksom på alle dele af hunden, sørger for at klipningen er færdig, og hun er også meget venlig - hun elsker tydeligvis hunde! Tusind tak Annie

17. mars 2026

Afleverede min goldendoodle på knap 7…

Afleverede min goldendoodle på knap 7 mdr, til Annie, som ikke kan tale dansk.Hun spørger om jeg kan tale engelsk, siger jeg kun kan tale lidt, og ikke teknisk, hvorefter hun kalder på sin mand .
Forklarer at hun IKKE må klippe hendes hale , heller ikke ører, ikke pille hår i hendes ører, og nærmest heller ikke må klippe hendes ansigt. Manden spørger om hun skal have klippet maven bar, hvortil jeg svarer , at det skal hun ikke, især ikke nu hvor det er så koldt.
Kommer tilbage efter 2 timer, til en hund jeg slet ikke kan kende, med helt klippet hoved m top, som puddelklip, 🙈ører der er klippet, og det nederste af maven bar.
Meget tjavset klippet, m mange lange totter, som jeg selv har ordnet.
Ved god jeg sagde, at hun ikke skulle være tuttenuttet, men derfor må hun godt være ordentligt klippet.

19. januar 2026

Annie’s Hundesalon is absolutely amazing

Annie’s Hundesalon is absolutely wonderful!
Annie treats every dog with so much love, patience, and care — it’s clear she truly understands animals. My dog came home looking beautiful, smelling great, and most importantly, happy and relaxed! 🐾

The salon is clean, cozy, and welcoming, and Annie takes time to listen to what each dog (and owner!) needs. You can really feel her passion and professionalism in every detail.

I can’t recommend Annie’s Hundesalon enough — it’s the perfect place if you want your dog to be pampered, safe, and loved.

5. november 2025

Jeg kan varmt anbefale Annies…

Jeg kan varmt anbefale Annies Hundesalon! Min hund blev klippet og soigneret med stor professionalisme og omsorg. Annie er utrolig venlig, tålmodig og man kan mærke, at hun virkelig elsker dyr. Resultatet blev helt perfekt – min hund ser fantastisk ud og var rolig og glad under hele besøget. Jeg kommer helt sikkert igen!

12. september 2025

Fantastisk hundesalon

Fantastisk hundesalon! Jeg har kommet hos Annie i mere end to år, og jeg er altid super tilfreds. Hun er venlig, professionel og behandler min hund med så meget omsorg. Min hund kommer altid hjem ren, velplejet og glad. Jeg kan varmt anbefale Annie til alle hundeejere.

9. september 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis