Waardloos
Waardloos! Bij aanvraag retourneren geen antwoord meer. Kwaliteit stof verschrikkelijk, pasvorm slecht. Nog geen cent waard. Trap er niet in!
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Verbeteren? Ze presenteren hun online kledinglijn geheel niet naar de werkelijkheid. Bedrog, vervalsing.
Nu het probleem om geld terug te vragen
Product voldoet niet aan de beschrijving. Wil het retourneren, krijg geen retouradres.
Ik dacht een paar mooie sweatshirts te hebben gekocht, het stof is waardeloos geen sweatshirtstof. Na eindeloos heen en weer gemail toch 40% terug gekregen, de truien mag je houden zeggen ze dan maar zoiets is alleen maar goed voor de container, warm blijven dat lukt niet met die truien aan zo dun.
Inferieure (Chinese?) kwaliteit, komt gekreukeld aan en een stof wat lijkt op een regenjas!! Misleidende reclame, moeder en dochter die voor een winkel staan in Leiden. Ik heb het adres gevraagd zodat ik zelf de jas terug kan brengen.
Is gewoon een dropshipper waar je ongelooflijk veel mailtjes naartoe moet sturen om uiteindelijk 40% terugbetaling te krijgen!!!!
NIETS BESTELLEN DUS!!!
2 truien gekocht, maten kloppen niet, wilde de truien retourneren, helaas dat moet naar China en komt voor eigen rekening. Doordat er op de website een winkel in Leiden is dacht ik een vertrouwd adres te hebben voor mijn aankoop. Staat op de website dat retourneren eenvoudig is, nou dat is het alle behalve. Je mag dan ineens de truien houden, maar wat heb je eraan als ze te klein zijn en de kwaliteit zeer slecht. Absoluut een winkel waar ik nooit meer iets bestel.
slechtste online aankoop die ik in jaren gedaan heb! regenjas, euro 29,95, uiteraard verwacht je met deze prijs geen topkwaliteit, maar wel hetgeen in de beschrijving staat, het blijkt slechts een dun lapje stof te zijn, maat klopt ook totaal niet. heb normaliter 40-42, maar express XL besteld, rekening houdende met eventueel dikkere trui in het najaar. al met al blijkt het een dun lapje stof in maat ca....38/M te zijn. Ook nog op de foto en volgens beschrijving leuk vest gekocht, totaal niet de uitstraling en uitvoering als op foto! ook dit een goedkoop stofje, van die enge nylon achtig, brandgevaarlijk, raar stofje, voering bij lange na niet zo dik of wollig als op foto etc etc. Sorry eerste en laatste keer geweest. Zending duurde ca 16 dagen.