Annecopenhagen
Trods navnet har firmaet intet med Danmark at gøre. Intet cvr nummer. Fotos i annoncerne går igen i flere tilsvarende webshops som ofte har danskklingende navne. Pengene trækkes med det samme,... Vis mer
Hvis jeg kunne, ville jeg give minusstjerner. Jeg læste desværre ikke trustpilot, inden jeg sendte min bestilling, bagefter var det desværre for sent, og firmaet var hurtige til at tage betalingen.... Vis mer
Absolut 0,0 nul stjerner. Fup og svindel. Købte en super pæn cowboyjakke troede jeg. Da jeg modtog jakken var det lærred, den var vind og skæv. Sjovt nok indpakket i samme emballage som “SHEIN... Vis mer
Absolut utroværdigt
Absolut utroværdigt. IKKE dansk. Har ikke her i april 2026 modtaget varen, som blev bestilt i januar 2026. Købsbeløbet blev trukket straks - tre måneder efter betaling, og stadigt ingen vare trods adskillige skriftlige henvendelser!
Pas på.
Pas på.. køb ikke hos Annecopenhagen. Bestilte et par støvler til kr. 500.00, efter lang tid modtog jeg et par plastik støvle. Svarer på ingen måde til det de lover. Pengene blev trukket fra konto flere dage før støvlerne blev leveret.
Har flere gange skrevet til dem efter en retur seddel, men høre intet. KØB IKKE HOS DEM. TEMU kvalitet ;(
støvlerne svare ikke til det lovede
Jeg har købt et par støvler til 500 kr. men de svarer ikke til det lovede, jeg har forsøgt at skrive men de svarer ikke, på min henvendelse, jeg ønskede at returnere, men kan ikke da jeg ikke ved hvor jeg skal sende dem hen, eller om jeg kan få pengene tilbage
Forkert varer leveret og lang leveringstid
Modtaget en varer. Men ikke den jeg havde bestilt. Varen jeg har modtaget er en billig kinavarer. Bestilt støvler med lynlås har modtaget et billig par uden lynlås.
Lang leveringstid. Aldrig købt der.
På hjemmesiden står der midlertidig lukket pga flytning
PAS PÅ med at handle her
PAS PÅ!!! Tror desværre dette er et Kina snyde firma.
Minder mig om “Nielsen Copenhagen” Hvor jeg blev snydt for 3 mdr. siden. Købte en taske, som kom efter lang tid og ikke var den jeg havde bestilt. Dårlig kvalitet. Ingen respond fra firmaet.
Kvalitet
Laaang! Leveringstid. Fik godt nok det bestildte. Men kvalitet er midelmådig til pris.Slut med anne-peter!!
Har bestilt en vare d 7 nov
Har bestilt en vare d 7 nov
Og har fået flere mails at det er på vej,
Men ikke den sidste uge,og de svarer ikke når man skriver 🤔
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag. Har aldrig modtaget min ordre og jeg får ikke svar på mine henvendelser.
Hold jer fra den biks.
Umulig returnering
Jeg forventede, at jeg kunne returnere min vare. Jeg har skrevet til deres mailadresse to gange og får intet svar. Der var heller ikke nogen returneringsoplysninger i pakken, da jeg modtog min bikini.
I øvrigt er bikinien af dårlig kvalitet uden elasticitet, som man ellers ville forvente af en bikini - og så var det ikke engang billig. Alt i alt en helt en dårlig handelsoplevelse, som jeg på ingen måde kan anbefale!
Super dårlig oplevelse
Jeg ventede på min vare i 14dage og da den endelig kom frem var det en forkerte vare, en striktrøje hvor der var syet en meget uheldig/nærmest tilfældig blondekant på. Absolut ikke det jeg havde bestilt og super ringe kvalitet!
Der skulle gives 5 minus stjerner
Der skulle gives 5 minus stjerner, de svarer ikke når man henvender sig, og der kan ikke fås svar på hvordan man returnerer en vare
og kvaliteten ligner noget fra Temu/Shein
Troede det var et dansk firma
Troede det var et dansk firma, og forstod at varen kom efter få dage med Dao, men har lige hørt, at vare i dag er sendt fra KINA 😱
Lad være at handle med Anne Copenhagen
Lad være at handle med Anne Copenhagen. Min vare blev betalt, kom ikke, intet svar efter 8 henvendelser.
Ikke et firma at handle med.
Absolut 0,0 nul stjerner.
Absolut 0,0 nul stjerner.
Fup og svindel. Købte en super pæn cowboyjakke troede jeg.
Da jeg modtog jakken var det lærred, den var vind og skæv. Sjovt nok indpakket i samme emballage som “SHEIN” blot med Anne-Copenhagen på.
Kundeservice via mail svarer ikke på returnering og i det hele taget.
Jeg har ikke modtaget den vare jeg har…
Anne Copenhagen - Jeg har ikke modtaget den vare jeg har bestilt - men en anden vare som jeg ikke er interesseret i. Har forsøgt at sende flere beskeder til firmaet - men hører intet
Jeg kan ikke finde tlf. nr - eller bestille en returlabels
Varen er sendt fra E- commerce Shipper i Malmø
Jeg er i tvivl om jeg skal returnere varen til afsenderen - får jeg mine penge retur ?
Køb endelig ikke noget derfra
BESTIL IKKE NOGET FRA DETTE FIRMA!
BESTIL IKKE NOGET FRA DETTE FIRMA!
Havde bestilt 6 kjoler i forskellige størrelser, da jeg var usikker på hvordan størrelserne var....
De er alle for små - en XL svarer til en M !
Kvalitet ikke helt som forventet - men kan godt bruges - hvis eller størrelserne var rigtige.
Har henvendt mig for at få returadresse - men intet svar.
Var naiv og troede det var et Dansk firma.
Og jeg er god til at advare alle andre !!!!!
ØV ØV ØV !!!!!
Bestil ikke ved dem!
Bestil ikke ved dem!
Totalt fup og svindel!
Jeg bestilte to bikinier. De er helt forkert i størrelsen. Alle mærker er klippet af, så du kan ikke se størrelsen mv. De svarer ikke på mails og man hører aldrig fra dem.
Svindel og humbug
Sikke en omgang svindel - jeg har stadig ikke modtaget min vare efter 5 uger- jeg burde have checket trust pilot men jeg blev snydt af navnet.
Ingen kontakt - de svarer ikke.
Svindel og humbug - varen kan jeg købe på SHEIN til 1/4 af prisen og den kommer hurtigere .
Hold jer væk fra dette
Kommer ikke til at handle med dette…
Kommer ikke til at handle med dette firma igen!
Kan for det første ikke komme i kontakt med firmaet. Har prøvet over flere uger. For det andet svarer min vare i M til en str XS.
Fupfirma!
Fupfirma! Bestil ikke hos dem! De svarer ikke på mails, jeg har skrevet mange mails til kundeservice og aldrig fået svar. Der er intet tlf-nummer man kan ringe på. Bestilte en bikini, som kom efter en måned og var så en helt anden type bikini end jeg havde bestilt.
Man kan ikke komme i kontakt med dem og kan derfor ikke returnere eller bytte :(