AnnaMartha Anmeldelser 104

2,5

Ik heb de verkeerde oorbellen opgestuurd gekregen en gevraagd ; EN NU? Maar geen antwoord gekregen. Jammer om 9 euro te moeten betalen voor oorbellen die je niet hebt besteld. Maar ja, ik heb geen zi... Vis mer

Naast het ruime assortiment, ook geweldige kwaliteit. Ik draag mijn sieraden van Annamartha elke dag en doe ze niet af, tijdens het douchen en dagelijkse bezigheden blijven mijn ringen en oorbellen ge... Vis mer

De bestelling was wat verwarrend aangezien ik geen bevestigingsmail heb gehad of track en tracing. Maar binnen de week had ik mijn juweeltjes, waar ik echt heel blij mee ben! Het pakketje was zo le... Vis mer

Scammer! Ze plaatst een wedstrijd oo Facebook waarin de winnaar op 21 oktober bekend gemaakt zou worden, op 24 en 25 oktober vraag ik naar de winnaar, maar helaas niets reactie en ook geen winnaa... Vis mer

1. Smykkeforretning

Trendy sieraden webshop voor een betaalbare prijs!

2,5

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Geweldige service

Geweldige service, had een mail gestuurd er was iets niet helemaal goed gegaan en meteen antwoord en werd meteen opgelost super!!! en heel mooi ingepakt pakketje !
Ga daar zeker weer wat bestellen.

9. desember 2021

Uitstekend

Uitstekende, snelle service. Product dat ik had besteld voldeed aan de verwachtingen en was heel mooi verpakt.

31. august 2021

Echt top

Super leuke verpakking en zelfs een zakje voor de ring erbij. Was er ook super snel.

16. august 2021

Prima en snelle service!

Prima en snelle service! Mijn dochter is heel blij met deze ring, ze had zo’n zelfde ring eerder, maar deze was ze verloren en vervolgens altijd op zoek gebleven naar zo’n zelfde ring en ineens was hij te koop bij AnnaMartha!

1. august 2021

Snelle levering en leuk verpakt

Snelle levering en leuk verpakt. Echt een kadootje 😊

8. juli 2021

Hi Leonie,

Super bedankt voor je fijne en positieve review. Heel veel plezier van jouw bestelling.

Mooie producten!

Fijne webshop en mooie producten. Fijn dat bijna alles ook in zilver te koop is!!

5. juli 2021

Hi Talitha,