Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ankerstjerne Medicals er en speciallægeklinik i Søborg, indenfor flyvemedicin, søfartsmedicin, dykkermedicin og øvrige helbredstjek. Klinikken drives af speciallæge, flyvelæge, søfartslæge og dykkerlæge Marianne Ankerstjerne. Klinikken er centralt placeret på Vandtårnsvej 77 i Søborg med nem adgang fra motorvejsnettet fra og til København og resten af Sjælland. Der er gratis parkering. Hos Ankerstjerne Medicals lægger vi vægt på professionelt, hurtigt, fleksibelt og smidigt at kunne hjælpe dig igennem den næste medical-undersøgelse.
Kontaktopplysninger
Vandtårnsvej 77, 2860 , Søborg, Danmark
- +45 3132 3207
- info@ankerstjerne-medicals.dk
- ankerstjerne-medicals.dk
Andre kikket også på
Fantastisk service
Meget meget behagelig og afslappende…
Meget meget behagelig og afslappende flyvemedicinsk undersøgelse (Class1) Løsningsorienteret og effektiv. Det er kun her jeg kommer fremover. 5 ⭐️ herfra.
Super oplevelse
Super oplevelse. Marianne var så flink at tage ind på klinikken på en fridag, bare for at mit skema kunne gå op
Kan varmt abefales
Super god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Har fået lavet fornyelse af min Class 2 medical hos Marianne. Super professionelt setup, vejledning til alle dokumenter og nem bookning.
Sønæringsbevis
Jeg skulle have syns og høretest til mit yachtskipper sønæringsbevis.
Tidsbestilling er super nemt, prisen er fornuftig og ikke mindst er Marianne super venlig og professionel!
Kan anbefales!
Plejer normalt ikke at skrive…
Plejer normalt ikke at skrive anmeldelser, men i dag synes jeg virkelig, det er på sin plads.
Jeg var forbi for at forny mit Medical Class 1, og oplevelsen var helt i top fra start til slut. Marianne var utrolig sød, professionel og imødekommende. Selvom jeg manglede en del ting, tog hun sig god tid til at hjælpe mig og sørgede for, at alt blev håndteret ordentligt.
Man føler sig virkelig tryg og taget godt hånd om hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Marianne, hvis du ønsker en flyvelæge, hvor der er fokus på både kvalitet og et godt, langvarigt samarbejde.
Nem tidsbestilling
Nem tidsbestilling, faglig kompetent og behagelig/hurtig ekspedition.
Super flyvelæge
Marianne er en garvet og rigtig dygtig flyvelæge. Jeg fik en virkelig god oplevelse med fornyelse af min medical. En stor anbefaling herfra.
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Ankerstjerne Medicals.
Meget professionel og behagelig behandling, hvor der var god tid til spørgsmål og en grundig gennemgang af undersøgelsen.
Klinikken er veldrevet og atmosfæren er rolig og tryg. Marianne er både kompetent og imødekommende, og man føler sig i gode hænder gennem hele forløbet.
Kan klart anbefales.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.