Banner for Animigo

TrustScore 4.5 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Skjønnhet og velvære

Skrevet av virksomheten

Animigo specialiserar sig på hälso- och välbefinnande produkter för speciellt husdjur. Här finns allt som du behöver för att se efter dina lurviga (och mindre lurviga) vänner. Med fokus på naturliga ingredienser och premiumlösningar är Animigo en webbplats som du kan lita på när det gäller dina älskade husdjur. Vi är passionerade om husdjur och överför den vården och uppmärksamheten till vår webbplats.

Din Online Värld För Djurvård

Skrevet av virksomheten

Leverans inom 48 timmar
Vi vet hur fantastiska våra produkter är och att du såklart vill prova dem så snart som möjligt! Därför erbjuder vi dig olika leveransalternativ för att hitta den bästa lösningen för dig, inklusive 48h leverans med UPS. Vi erbjuder även leverans med spårning, så du kan placera din beställning och veta att det kommer fram säkert.
Gratis leverans
Vem älskar inte gratis frakt? Om du köper för 499kr, så får du automatiskt gratis leverans!
Skickas ut redan samma dag
Vi vet att du vill ha dina produkter så snart som möjligt, så att du snabbt kan börja njuta av produkterna tillsammans med ditt husdjur. Vi strävar altid efter att skicka din leverans redan samma dag om du beställer före 16:00 på en arbetsdag. Allt för att du ska kunna få dina varor snabbare.
Varor i lager
Till skillnad från många andra återförsäljare på nätet, så förvarar vi varje enskild produkt i våra egna lager, vilket innebär att vi vet exakt hur mycket vi har i lager och kan skicka ut det utan några problem.
Naturliga ingredienser
Vi vet att älskande husdjursägare inte vill ge sina pälsklingar skadliga kemikalier, så varje produkt på Animigo görs med hjälp av naturliga ingredienser. Dessa ingrediense har noggrant valts ut av våra husdjursexperter för att ge dig och dina lojala vänner det allra bästa.
Fantastisk kundtjänst
Vi älskar husdjur över hela världen, så för att kunna hjälpa alla, så erbjuder vi internationell kundtjänst. Vi finns tillgänglig på många språk och är säkra på att vi kan snabbt och enkelt svara på dina frågor! För att göra det ännu enklare för dig, så erbjuder vi också hjälp i flera olika alternativ som passar dig, inklusive telefon, email, livechatt och post.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 383)

132 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leveransen har tatt alt for lang tid

Leveransen har tatt alt for lang tid, og det gis ingen informasjon. Norske nettbutikker er mye bedre.

25. september 2024

Hej

Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen att leveransen har tagit längre tid än förväntat. Det är möjligt att paketet kan ha fastnat hos Tullverket i Norge, vilket tyvärr kan orsaka förseningar som ligger utanför vår kontroll. Vi rekommenderar att du följer upp med Tullverket för mer information om ditt paket.

Vi förstår att det här har varit frustrerande och vi uppskattar din förståelse. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver ytterligare hjälp eller har fler frågor. Vi finns här för att hjälpa dig!

Ha en bra dag MVH Animigo team

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nöjd med produkten ,men en otydlig…

Nöjd med produkten ,men en otydlig bruksanvisning.står heller ingenting om det går att byta själva filen när den blir utsliten

29. desember 2021

Hej Anette

Tack för att du skrivit en recension.

Vi är ledsna att du tycker bruksanvisningen är otydlig. Om du har några frågor om produkten kan du alltid kontakta kundtjänst på email, telefon eller direkt på LiveChat. Kundtjänst är beredd att hjälpa till så mycket som möjligt.

Det är viktigt att alla våra kunder känner sig trygga hos oss och kan alltid kontakta våra kundtjänst under vardagar mellan kl 9.00 till 18.00. Vår kundtjänst är alltid beredd med att hjälpa till så mycket som möjligt.

Gällande kloslip så går det tyvärr inte köpa det separat. Våra kloslip räcker dock längre då sliphuvudet är diamant slip som räcker längre.

Man kan alltid kontakta vår kundtjänst via Live Chat, email eller på telefonnummer: 08- 44 68 50 49, så är dom redo att hjälpa en vidare med att svara på dom frågor man kan ha.

Vi önskar dig en trevlig dag och en underbar fortsättning.

Vänliga hälsningar
Maria från Animigo

Svar fra Animigo

Hej Tomas. Tack för denna tid du tagit för att betygsätta oss.

Vi är ledsna över att få höra om det. Vi ser vidare på din order men finner ditt paket levererades till ombudet, den 5:e arbetsdag. Leveranstiden är mellan 3-5 arbetsdagar med GLS. Ditt paket ankom till ombudet inom tid. Tänk på att alltid följa paketets status och om man är osäker hur man spårar, kan ni alltid kontakta kundtjänst så hjälper de vidare.

Vänligen ha i omtankarna att exkludera bort helger och andra röda dagar då leverantören jobbar endast under helgfri dag.

Om ni har frågor gällande företaget eller annat tveka inte att kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Du kan enklast nå oss via LiveChat, email eller på telefonnummer: 08- 44 68 50 49.

Vi önskar er en trevlig dag.
Med vänliga hälsningar. Maria från Animigo

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Eftersom varan fastnade i tullen

Eftersom varan fastnade i tullen, tog det 10 dagar innan den kom fram.
Verkar inte heller smaka bra för kräsna katter.

1. juli 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Animigo

Hej Anna-Karin. Vi tackar er för tiden ni har lagt på att betygsätta produkten.

Produkterna är gjorda utav naturliga ingredienser och gjord på så viss att ge till sin djur rätt mängd av tillskottet. Många av katter och hundar har kunnat Itch relief liquid utan några problem.

Ni skriver i ert meddelande att din katt är lite kräsen, isåfall kan vi rekommendera er att ni istället blandar ner det i maten. Din katt kommer att anpassa sig med tillskottet och kommer sedan eventuellt inta det med lättnad. Bara se till att följa noggrant hänvisningarna om hur mycket av Itch relief man ger och sedan blanda det med lite varmt vatten för att lösa upp ämnen i vätskan.

Gällande leveransen, ser vi vidare att ni har valt Rekommenderat post, spårad leverans, leveranstid är mellan 3-5 arbetdagar. Vi ber er även exkludera bort Midsommar dagen, då posten endast jobbar under helgfria dagar. Sker det ovanliga förseningar från Postnordens håll, ber vi er att ni har i omtankarna att posten jobbar under högtryck just nu.

Vi håller en ständig koll på postens uppdateringar som uppdateras dagligen utav postnord. Men ha alltid i omtankarna att våra kundtjänst är alltid redo att hjälpa till er så mycket som möjligt.

Vi önskar hjälpa er vidare och om ni har frågor gällande företaget eller annat tveka inte att kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi er vidare. Ni kan enklast nå oss via LiveChat, email eller på telefonnummer: 08- 44 68 50 49.

Vi önskar er en trevlig dag.
Med vänliga hälsningar. Maria från Animigo

Vis anmeldelser på alle språk. (1 383 anmeldelser)

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv