Animigo Anmeldelser 1 032

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode produkter som kan benyttes med god samvittighed og som virker 👍🏼 Har både afprøvet loppespray, kløespray og loppeshampoo, alle tre virkede indenfor en dag.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virker bedre som vi har forventet! Skal kun precis holder tidspunkt til naste givning. Vi har kat.

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Dyreutstyr
  2. Dyrefôrbutikk
  3. Dyrebutikk

Skrevet av virksomheten

Animigo har specialiseret sig i sundheds- og velvære produkter specifikke til kæledyr, og har alt hvad du behøver for at passe og pleje dine søde firbenede venner. Med fokus på naturlige ingredienser og kvalitets formuleringer har Animigo udviklet sig som en hjemmeside, du kan stole på, når det kommer til dine elskede kæledyr. Vi er passioneret når det kommer til kæledyr, og overfører den pleje og opmærksomhed til vores hjemmeside.

Dit Online Kæledyrspleje Univers

Skrevet av virksomheten

Hurtig Levering
Vi ved, hvor fantastiske vores produkter er, så du vil selvfølgelig prøve dem så hurtigt som muligt! Af denne grund tilbyder vi en række leveringsmuligheder for at finde den bedste til dig, herunder tilbyder vi ekspres levering inden for 24 til 48 timer i hverdagene eller 2-5 hverdage levering med sporing, så du kan følge din pakkes rejse.
Gratis Levering
Hvem elsker ikke gratis levering? Hvis du bruger 499 kr. eller derover, kvalificere du dig automatiskt til gratis levering. Derudover så tilbyder vi rabat på dine leveringsomkostninger efter størrelsen på din ordre, så du kan få mere for dine penge. Du kan læse mere om vores levering på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bedste leveringsmulighed.
Pakker Afsendes Samme Hverdag
Vi ved, at du vil have dine produkter så hurtigt som muligt, så du kan begynde at nyde dem sammen med dit kæledyr. Derfor sigter vi efter at sende din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis du bestiller inden kl. 17.00 på en hverdag, så du kan få dine varer hurtigere.
På Lager
I modsætning til mange andre online forhandlere opbevarer vi hver enkelt vare på lager i vores egne varehuse, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvor meget vi har, så vi lettere kan sørge for at have dem på lager. Skulle det ske, at vi desværre er løbet tør for et produkt, så kontakter vores kundeservice team dig, så vi sammen kan finde en løsning og du kan modtage dine produkter.
Naturlige Ingredienser
Vi ved, at kærlig og elskende kæledyrsejere ikke ønsker at give deres firbenede venner skadelige kemikalier. Derfor er alle produkter hos Animigo lavet ved hjælp af naturlige ingredienser, der er blevet omhyggeligt udvalgt af vores kæledyrs eksperter for at give dig og dine loyale ledsagere det allerbedste.
Fantastisk Service
Vi elsker kæledyr over hele kloden, så for at hjælpe med at håndtere enhver forespørgsel, du måtte have, tilbyder vi international kundeservice. Med hjælp til rådighed på talrige sprog er vi sikre på, at vi hurtigt og nemt kan besvare dine spørgsmål! For at gøre tingene endnu nemmere for dig, tilbyder vi også andre former for hjælp, herunder telefon, email, live chat og post, så du kan finde den, der passer til dig.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

1k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Multivitamins/minerals

Multivitaminer - mineraler hund og katt: mine to havanesere spytter disse ut - også fra litt leverpostei, dessverre.

18. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse, vi sætter altid stor pris på konstruktiv feedback.

Jeg er ked af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Vi tilbyder dog 100% tilfredshedsgaranti på produktet, så du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, så skal vi selvfølgelig nok finde en konstruktiv løsning. Du kan maile os på info@animigo.dk
Fortsat god dag.

Marie fra Animigo.dk

Godt produkt

31. desember 2024

Hej Agnes,

Tusind tak for din anmeldelse på Trustpilot! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder mig at høre, at du synes godt om vores produkter, og at du kan finde noget, der passer til din pelsede vens behov.

Vend endelig tilbage til vores kundeservice team, såfremt du har nogen spørgsmål eller på anden vis, kan bruge hjælp, det kan du gøre på Info@animigo.dk

Har ikke mottatt forsendelsen

Har ikke mottatt forsendelsen, den er stuck hos Tollvesenet. Animigo sendte ikke med faktura så den blir muligens returnert.

17. april 2024

Kære Tommy,

Vi takker mange gange for din anmeldelse og feedback til os her på Trustpilot.

Din pakke skulle gerne have forladt toldsystemet og være på vej til dig, ønsker du nærmere information vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice, der kan hjælpe dig med svar.

Såfremt du har spørgsmål til produktet eller andet vi kan hjælpe med, vil vores kundeservice team mere end gerne hjælpe dig på info@animigo.dk

Sofie fra Animigo.dk

Hej Per,

Du skal have mange tak for din feedback til os her på Trustpilot, som vi værdsætter meget.

Jeg er dog meget ked af at høre, at du synes produktet ingen virkning havde. Jeg vil anbefale at du snakker med vores kundeservice, så de kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller feedback til produktet.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@animigo.dk for eventuelle spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virker bedre som vi har forventet!

Virker bedre som vi har forventet!
Skal kun precis holder tidspunkt til naste givning. Vi har kat.

9. mai 2023

Hej Agnes,

Mange tak fordi du vælger at handle med os og tager dig tid og lyst til at skrive en anmeldelse.

Det glæder mig, at produktet har levet op til din forventning og mere til og jeg håber I fremadrettet får glæde af produktet.

Fikk varen til slutt

13. april 2023

Hej Egil,

Mange tak for din feedback og anmeldelse til os her på Trustpilot.

Jeg er glad for at høre, du har modtaget din pakke og håber dig og din pelsede ven, bliver glad for produktet.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@animigo for eventuelle spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget hurtig levering selv om den kom…

Meget hurtig levering selv om den kom fra Polen kan vart anbefales

20. april 2023

Hej Niels,

Jeg vil meget gerne takke dig for din fine feedback og anmeldelse til os her på Trustpilot, som vi er rigtig glade for, at du tager dig tid og lyst til at skrive.

Det glæder mig meget at din bestilling gik godt og kom hurtigt frem. Jeg håber, at både du og din pelsede ven vil få glæde af produktet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode produkter som kan benyttes med god…

9. januar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Adisa,

Jeg vil meget gerne takke dig for din flotte feedback og anmeldelse til os her på Trustpilot. Det sætter vi stor pris på.

Det glæder mig meget at høre om din oplevelse med vores produkter og at dig og fin pelsede ven har fået gavn af dem.

Jeg vil ønske dig en god dag herfra

Alt helt som forventet

Alt helt som forventet, kunne ikke gøres bedre.

21. februar 2023

Hej Per,

Mange tak for din fine feedback og anmeldelse til os her på Trustpilot.

Jeg er rigtig glad for at læse, at du har haft en god oplevelse hos os og tak fordi at du vælger at handle med os.

Jeg håber, at dig og din pelsede ven får glæde af produkterne fremover.

Jeg vil ønske dig en god dag herfra

Alt i orden

Alt i orden også med Levring.

14. januar 2022

Hej Christina,

Jeg vil gerne takke dig for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder mig meget at høre, at din levering og oplevelse hos os var god. Mange tak fordi at du deler din mening her og jeg håber, at dig og din pelsede ven får glæde af produktet fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@animigo.dk for eventuelle spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Jeg vil ønske dig en god weekend.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Den virker rimelig godt

18. oktober 2020

Hej Flemming,

Vi takker mange gange for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os at høre, at du har modtaget dit produkt og er rimelig tilfreds.
Vi håber, at det kan hjælpe dit kæledyr fremover og du må endelig kontakte os, såfremt du har nogle problemer eller spørgsmål.

Du er altid meget velkommen til at kontakte ospå tlf 78 75 44 50, på mail info@animigo.dk eller i vores live chat fra 09-17.

Animigo Teamet

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv