Animalfoodexpress Anmeldelser 21

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Due to unfortunate reasons we weren't able to use our 14kg of pet food. As we explained our issue via the email they replied back and handled it like champs! 5 stars!!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op de hoogte gehouden over het bestelling en snel aflevering. Goede klantenservice. Als de producten is niet op voorraad, geen probleem, gewoon even bellen of chatten dan is het geregeld. Topper web... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veel keuze in verschillende producten, eerlijke prijs, goede kwaliteit voer (ik gebruik KVV voor de hond). Super snel geregeld en geleverd..

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle goede levering van een zeer goede kwalitiet muizen. Waren helaas niet meer bevroren, maar voor voedseldieren is het geen punt ze weer in te vriezen.

Informasjon om virksomheten

1. Dyrebutikk
  2. Frossenmatbutikk

Skrevet av virksomheten

Animal Food Express is een webshop met een uitgebreid assortiment in diepvriesdiervoeding en snacks. Met Animal Food Express zit je nooit meer zonder verse diervoeding, want je bepaalt zelf wanneer je je bestelling ontvangt. Meer informatie op onze site: www.animalfoodexpress.nl

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Great Service

21. september 2025

Communicatief sterk bedrijf

Ik bestel hier regelmatig online verschillende producten. Ze zijn communicatief erg sterk, wat ik erg waardeer. Zowel via de mail als via de telefoon reageren ze erg snel, denken mee en zijn altijd persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast is de kwaliteit van hun producten ook altijd goed en komen bevroren producten ook echt bevroren aan.

14. august 2025

Besteld

Besteld, en word goed op de hoogte gehouden van de levering. Vlees kwam goed ingevroren aan.

9. april 2024

aankoop bij boerderijdierennl

aankoop bij boerderijdierennl, geen levering, al 4 x contact opgenomen, geen antwoord, geen levering. Betalen ook niet terug, uiteindelijk na 6 maanden geld terug omdat ik met creditkaart betaalde. Opgelet, bedrijf is van naam veranderd, en probeert nu reviews als fout aan te geven.

15. november 2023

Gescheurde zakken

Tot 2x toe gescheurde zakken met vlees binnen gekregen. De eerste keer was het maar 1 zak echter waren het de tweede keer 3 zakken.
Hierover een vrij klantonvriendelijke mail ontvangen dat het niet hun schuld was en dat ik dus geen compensatie zou krijgen. Na een tweede mail vanuit mij pas aanbod gekregen voor een kortingsbon van 15%.
Echter zal ik hier door de onvriendelijke behandeling en de grote kans dat het weer zal gebeuren geen gebruik van maken.

16. februar 2023
Logoen til Animalfoodexpress

Svar fra Animalfoodexpress

Hallo, Jammer dat je niet benoemt dat we je wel tegemoet zijn gekomen met een kortingsbon. Maar nogmaals we staan in voor de kwaliteit voor ons product en op basis van de toegestuurde foto's van de 2 zakjes die open waren gescheurd.

Mvg Martijn

Uitgemaakt voor leugenaar

Ik ben al jaren klant bij hun zuster bedrijf kiezebrink. En stuur al mijn klanten die dieren bij mij kopen naar animal food express voor voeding. Nu heb ik een ernstig zieke hond en die had voeding nodig die alleen animal food express verkoopt. Ik heb dus bij hun daarom nog apart extra besteld. Dit werd avonds geleverd. Ben eerder naar huis gegaan van mijn werk. Mijn vriend was er ook de hele avond. Wij hebben 3 honden dus als die iets horen gaan ze direct door het lint normaal.
Bijna de avond was het stil. Op de levering van ons avondeten na. Waarbij de bel gewoon af ging.
Wij hoorde niks en op een gegeven moment zijn we gaan slapen. Volgende ochtend lag alle voeding voor de deur helemaal ontdooit. Ik heb alles weg kunnen gooien of op moeten voeren..
Aan de telefoon werd mij beloofd dat ik een nieuwe levering kreeg. Die later weer ingetrokken is. Omdat Postnl zegt dat ze aangebeld hebben en mij via telefoon hebben geprobeerd te bereiken. Ik heb gewoon bewijs dat ik niet gebeld is. En mijn vriend kan ook beamen dat er niemand aangebeld heeft.
Ik wordt dus gewoon door 2 bedrijven uitgemaakt voor leugenaar.
Het gaat mij niet om het geld. Ik bestel normaal 4 a 5 zo veel bij kiezebrink. Dat ik voor leugenaar wordt uit gemaakt vindt ik het ergste. Dit is gewoon een principe kwestie.

21. desember 2021

Zeer goed

Ik vind het een zeer goede webshop! Nette service en goede producten

14. januar 2016

Super goed geholpen

Ik had twee doosjes stuk in mijn pakket en miste een, na dat ik
E-mail heb gestuurd heb ik super snel antwoord gehad en ze sturen het opnieuw.

Goed en snel service

14. januar 2016

snel, goed,

Goed en snel

Alles goed bevroren en de volgende dag in huis.
Tot nu toe vind Scott al het vlees lekker.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vlotte service en goed product

Ik heb mijn bestelling geplaatst voor de honden en de katten. Ze eten er goed van, fijn dat je ook kunt afhalen. Als bij het afhaalpunt een soort van winkeltje had gezeten, had ik denk ik wel nog wat extra meegenomen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben wijnig incontackt gekomen met de mensen van animalfood in aan raking gekomen om dat het altijd goed is. Een keer om dat het wat lang duurde voor dat ik mijn pakje kreeg. Dit kwam door staking postnl. waar van ik niet op de hoogte was wat later aan gegeven werd op hun site.

heel goed.

een goede kwaliteit. alleen jammer dat er soms niet alles op voorraad is. maar verder heel erg tevreden.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv