Anekdotes Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling is nooit aangekomen. Verschillende keren gemaild maar nog nooit een antwoord gehad. Alhoewel er veel positieve ervaringen gegeven zijn kan ik bij deze geen geven.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb van mijn kleindochter een doos kaarten van Anek-Dotes gekregen, en wat een geweldig cadeau is dit! Op elke kaart staat een vraag over mijn leven, en ik merk dat mijn kleindochter met oprechte i... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het pakket de eerste keer niet kunnen aannemen ivm vakantie. Netjes na een mail gestuurd te hebben zonder extra kosten nogmaals verstuurd. Alleen jammer dat beide doosjes de zelfde vragen bevatten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een exemplaar gekocht voor mijn ouders en voor mij werk, ik werk als verzorgende in de thuiszorg, de vragen zijn echt wel goed voor mijn cliënten. Zo kun je leuke herinneringen ophalen bij hun,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Anekdotes brengt generaties samen door betekenisvolle gesprekken. Met inspirerende vragen helpen we dierbaren nieuwe verhalen te ontdekken, diepere connecties te creëren en eenzaamheid onder ouderen te verminderen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestelling nooit aangekomen

17. september 2026

Svar fra Anekdotes

Vervelend om te lezen, en nog vervelender dat onze reacties op uw mails u niet hebben bereikt. Dat hoort niet zo en daar gaan we graag meteen achteraan.

Kunt u ons uw bestelnummer (of het e-mailadres waarmee u besteld heeft) doorgeven, hier of via info@anek-dotes.nl? Dan zoeken we uit waar het misgegaan is en zorgen we dat u alsnog uw bestelling krijgt of het bedrag terug.

Beste Magali,

wat bervelend om te lezen,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leuk idee maar tot op hedenonbetrouwbaar.

Het leek me leuk om met de kaarten aan de slag te gaan. Het sprak me aan. Op 31/12 bestelde en betaalde ik 3 doosjes. (om ook kado te geven) Tot op heden niets ontvangen! Er wordt door hen nooit gereageerd op diverse manieren van contact zoeken.
Als ik via FB mijn klacht meld verdwijnt de promotie en is mijn klacht niet terug te vinden. Het lijkt alsof ze via Trustpilot wel reageren maar niets toezeggen.

31. desember 2025

Beste klant,

Vervelend om te lezen, en zeker dat u ons via meerdere kanalen niet heeft kunnen bereiken. Dat hoort niet zo en we gaan hier graag direct achteraan.

Zou u ons uw bestelnummer of het e-mailadres waarmee u op 31/12 de 3 doosjes besteld heeft willen doorgeven, hier of via info@anek-dotes.nl? Dan zoeken we per omgaande uit waar het is misgegaan en zorgen we dat u alsnog de bestelling ontvangt of het bedrag terugkrijgt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas was de doos van de kaartenset…

Helaas was de doos van de kaartenset beschadigd. Na een mail hierover, kreeg ik zeer snel een reactie, dat ik een nieuwe kaartenset toegestuurd zou krijgen. De vraag was of ik hiermee akkoord ging. Ik mailde direct dat ik hiermee akkoord ging. Hierna heb ik, ook na herhaalde mails, geen reactie meer terug gehad. Heel teleurstellend.

Update: Zonder verdere reactie op mijn mails, kreeg ik zojuist bericht dat mijn nieuwe kaartenset klaar is voor verzending! Het lijkt dat mijn “probleem” is opgelost.

25. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte aftersales, geen contact mogelijk

ondanks beloofde dag erna levering bijna 2 weken later aangeboden terwijl wij niet thuis waren. Gemaild dat wij de bestelling niet meer nodig hadden. Via verzamelcentrum zou dit terug gaan naar Anek-Dotes. Omdat Klarna retournummer nodig had Anek-Dotes gemaild. Werken niet mee om deze kwestie op te lossen ondanks talloze mails. Telefonisch niet bereikbaar

22. november 2025

Niet geleverd

Na de bestelling ontving ik niks. Ik heb vervolgens twee maanden achter mijn bestelling aan gemaild maar helaas zonder succes. Ik ontving een bericht dat het hun speed en dat het inderdaad te lang heeft geduurd en dat ze achter de bestelling zouden gaan. Helaas heb ik na vijf dagen weer geen antwoord gehad. Schandalig

9. desember 2025

Beste,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons oprecht hoe dit is verlopen. De vertraging en het gebrek aan opvolging hadden niet mogen gebeuren en wij begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor u is geweest. Hiervoor onze welgemeende excuses.

Gelukkig hebben we het inmiddels via de mail met u kunnen oplossen en is de terugbetaling inmiddels uitgevoerd. Mocht u desondanks nog vragen hebben of ergens over twijfelen, dan horen wij dat uiteraard graag.

connecten

Ik heb dit spel mijn ex-man cadeau gedaan voor Vaderdag. We hebben het gespeeld onder het genot van een wit wijntje. Je leert heel veel over je gezin.

26. mai 2025

Spel met vragen …

Het spel met vragen deze kaarten zijn nog niet gebruikt maar .Maar de vragen zijn interessant wie weet zal er dan meerdere gespreken gevoerd worden .
Het werd vrij snel geleverd leuke vragen

28. april 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fantastische vragen

Fantastische vragen, de verhalen blijven maar komen! Heel leuk dit!
Verbeterpunt: ik vind het doosje waar de kaarten inzitten niet fijn. De kaarten zijn al een paar keer gevallen bij het oppakken van het doosje. (Dan schuift alleen de bovenkant eraf, en vallen de kaarten)

11. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fantastische vragenset!

Wat een fantastische vragenset!
Ik heb het voor mijn opa en oma gekocht. Ik dacht dat mijn oma er het meest aan zou hebben. Maar mijn normaal zwijgzame opa kwam helemaal los! Vooral bij vragen over hun jeugd zie je dat ze helemaal terug zijn in die tijd. Mijn complimenten voor de bedenker. Het is echt geweldig om zulke gesprekken te hebben, die er anders niet geweest zouden zijn.

2. april 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv