Prøvede en anbefaling fra en mail fra Andrup vin og det har jeg helt sikkert ikke fortrudt. Vinen smagte fantastisk.
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Gode vine til skarpe priser. Utrolig god kundeservice. Har handlet der i er par år og de holder standarden
Har handlet hos AndrupVin utallige gange. Supervin til skarpe priser og en kundeservice i verdensklasse. Jeg kan kun anbefale stedet.
Kan kun anbefale Andrupvin, altid gode vine til fornuftige priser, deres levering er i top klasse. 5 stjerner her fra. MVH Stig
Skrevet av virksomheten
AndrupVin.dk
Velkommen til AndrupVin.dk - en af Danmarks største og hurtigst voksende online vinbutikker med domicil i Esbjerg.
Dag-til-dag levering alle hverdage
Vi leverer kvalitetsvin til din dør med dag-til-dag levering alle hverdage - året rundt.
Value-for-money
Vores mission er at levere gode vinoplevelser med meget value-for-money - kvalitetsvin til særdeles konkurrencedygtige priser.
Tilfredshedsgaranti
Vores vine sælges med "tilfredshedsgaranti". Vi står 100% inde for kvaliteten af vores vine og er du som kunde ikke tilfreds med en vin, tager vi selvfølgelig alle flasker retur på vores regning. Sæt proppen i og returner alle flasker, så får du krediteret hele beløbet.
Høj kvalitet og lave priser
Egen import sikrer høj kvalitet og lave priser Vi importerer selv mange af vores vine fra prisvindende og anmelderroste vinhuse verden over. Vores dygtige vinspecialister er selv ude i marken for at smage og opstøve de bedste vinhuse, hvilket mange af vores 5- og 6-stjernede vinanmeldelser bekræfter og ikke mindst de mange positive tilkendegivelser fra vores kunder her på Trustpilot.
AndrupVin.dk
AndrupVin.dk blev etableret i 2013 af Stefan Hansen og tæller i dag 15 medarbejdere. Du er altid velkommen til at komme forbi vores lækre showroom i Esbjerg. Her kan du slå dig løs på 1000 kvadratmeter, imens du nyder udvalgte vine. Gå på opdagelse i europæiske og oversøiske vine og hente masser af ny vininspiration iblandt mere end 600 forskellige vine.
Kundeservice
Vores dygtige medarbejdere står klar med gode råd og svar på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 5080 9005 eller på info@andrupvin.dk.
Vi forsøger at besvare alle henvendelser samme dag indenfor normal åbningstid.
Kontakt vores kundeservice:
Skrevet av virksomheten
Kvalitetsvin leveret til døren
Håndværkervej 2, 6710, Esbjerg V, Danmark
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra AndrupVin.dk
Ofte gode vine til rimelige priser når man holder øje med deres tilbud. Pålidelig levering, oftest til tiden.
Bestilte 1 kasse vin om onsdagen og fredag kom den, super service,og den smagte super.😋
Ved levering blev varen ikke sat som aftalt , hvilket bevirkede at kasserne var gennemblødt da jeg kom hjem sent på aftenen , hvilket selvfølgelig ikke er tilfredsstillende , det er iøvrigt ikke første gang varen ikke er sat som aftalt.

Svar fra AndrupVin.dk
Fin hjemmeside, super leverandør, gode tilbud. Det virker bare! De har virkelig styr på logistikken.
Jeg har udelukkende gode oplevelser med Andrup vin.
Jeg kunne følge levering til min adresse fra Andrup Vin.
Det var perfekt, så man kunne være hjemme til levering.
Nydelig og spennende vin var på vei samme dag som bestilt og levert dagen etter - helt suverent
Kvalitetsvin levert til rett tid !
Super service !
Hurtig levering:)
Vine svarer til beskrivelsen, så man får, hvad man forventer.
Vinen svarede til forventningen og blev leveret korrekt på stedet og til tiden
Hvis bare det hele også kunne leveres i palletanke, så var der ikke et øje tørt...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.