Jullie reisapp. met alle gegevens was fijn in gebruik. 2 van de 3 hotels vonden we erg goed gekozen. Met 1 hotel hadden we duidelijk minder connectie. Jammer dat jullie in 1e instantie zonder ons in k... Vis mer
Selskapet har svart
Vooral voor iemand die voor het eerst alleen op reis gaat,is dit een betrouwbare reisbureau . Hotel en transfer waren goed geregeld. Er zaten geen verborgen kosten of onaangename verrassingen bij. Je... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb mijn reis aangepast met accommodaties die zij niet in hun pakket hebben. Hebben ze perfect georganiseerd en geïntegreerd. Mijn dank gaat vooral uit naar Eveline die ook na veel aanpassingen van... Vis mer
Selskapet har svart
De contacten met Yasmine waren top!!! Het enige jammere was dat er 2 transfers niet helemaal goed gingen. 1x moesten wij zelf informeren hoe laat we opgehaald zouden worden en 1x werden we helema... Vis mer
Selskapet har svart
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
Eeuwigelaan 3, 1861 CL , BERGEN (NH), Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra &Olives Travel
Mooie reis geboekt dankzij mooie website en telefonisch contact. Snelle follow up over speciale wens bij een hotelboeking en het daaropvolgende positief resultaat.
De voorpret is dus groot dankzij &olives.

Svar fra &Olives Travel
Geweldig reisbureau! Geheel ontzorgd, mooie locaties, goede tips, ondersteunden app erbij en worry- free autohuur inbegrepen. Ook een persoonlijke aanpassing op een reis die ik graag wilde, werd ingepast. Erg goede ervaring .

Svar fra &Olives Travel
Op ons verzoek een mooie reis op maat gemaakt voor Samos en Ikaria in mei. Goede, snelle en plezierige communicatie zowel telefonisch als email. Afspraken worden nagekomen. Ook vorig jaar is er een mooie fly-drive op Rhodos samengesteld, Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk reisbureau. Aan te bevelen !!!

Svar fra &Olives Travel
Voor mij zijn dit de reizen waar ik naar op zoek ben: kleinschalig, minder toeristisch. Wat beter had gekund: tussen aanvragen reis en eerste reactie zat meer dan een week, locatie leek niet beschikbaar, maar toen ik zei dat ik het via booking nog wel kon boeken kon het toch weer wel en factuur was voor mij verwarrend. Maar zie uit naar de vakantie die we mu geboekt hebben

Svar fra &Olives Travel
Mijn ervaring is dat ze echt met je meedenken. Altijd bereikbaar, zeer vriendelijk en opzoek naar de beste oplossing, denk aan locatie, prijs/kwaliteit.

Svar fra &Olives Travel
Was wel handig als jullie de vlucht boeken , ook in overleg de ruimbagage
boeken.

Svar fra &Olives Travel
Snelle beantwoording van vragen en men is bereid om met je mee te denken . De reis heeft nog niet plaatsgevonden, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Svar fra &Olives Travel
Ze hebben goed meegedacht, alternatieven voorgesteld en snel teruggebeld bij vragen.

Svar fra &Olives Travel
Tot zocer helder, reis komt pas over enkele maanden dus verder geen commentaar

Svar fra &Olives Travel
Tot dusverre alles prima geregeld. De echte reis moet nog beginnen maar de voorbereidingen zijn prima verlopen

Svar fra &Olives Travel
Zeer prettige contacten en geboden hulp. We moeten nog gaan maar dat zal vast ook weer in orde zijn.

Svar fra &Olives Travel
Hele persoonlijke benadering en heel responsief. Nadat we een reservering gemaakt hadden en onze kamer niet beschikbaar was een aantal alternatieven toegestuurd gekregen en alsnog een boeking kunnen vastleggen.

Svar fra &Olives Travel
We booked a nice holiday on Cyprus. One of the three accommodations was dirty and so cold, that we had to wear our winter coats to stay warm. We managed by being away with the car and by dining in restaurants. We tried to solve this problem with the company, but they stood not open for feedback and solutions. They promised us a refund in one of the discussions, however, at the end we a glass of wine was the only compensation we got. Much time had wasted with endless discussions. That is a pity, because the other part of the arrangements went perfectly well.

Svar fra &Olives Travel
we hadden enkele vragen, aangezien het onze eerste boeking was, en werden vlot en vriendelijk verder geholpen

Svar fra &Olives Travel
Ben goed geholpen en er is ook goed geluisterd naar mijn wensen. Helaas is echter niet alles goed doorgekomen in Madeira. Of is jullie contact niet goed genoeg om de informatie goed over te brengen. Ik heb jullie uitgebreid gesproken na terugkomst en jullie alle gedetailleerde gegevens mede gedeeld. Vooral het Hotel in Funchal - 3 overnachtingen zonder een raam in de kamer waren niet zoals afgesproken.

Svar fra &Olives Travel
Gevarieerde keuzes. Eens wat anders dan het gebruikelijke op internet. Snelle respons op vragen. Een verademing.

Svar fra &Olives Travel
goede en snelle service. Precies wat we wilden. Konden het aanpassen zoals wij wensten

Svar fra &Olives Travel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.