Skiftet sin metode for og dele trades. Noe som gjør at man må ha enormt store kontoer for og kunne bruke han. I tillegg er SL og mye større enn hva faktisk TP er. Bare idiotisk. Han sier fleste parten... Vis mer
Anderstrading
Topp opplegg! Virkelig. Trodde det faktisk ikke var sant når jeg fikk det opp i feeden. Det virket for godt til å være sant. Men pga. alle trust pilot reviewsene som er så bra, så tok jeg sjansen me... Vis mer
Jeg var litt skeptisk i starten men etter en uke med Anders nå så er jeg veldig glad for at jeg tok sjansen. Har allerede doblet pengene jeg satt inn. Det er en enkel prosess å lære seg starten, om hv... Vis mer
Anders Trading har vært en game-changer for meg! Anders er super dyktig og forklarer alt på en enkel måte, noe som har gjort trading mye lettere å forstå. Han er alltid der hvis du har spørsmål, og ha... Vis mer
Andre kikket også på
Seriøs aktør med gode tips
Seriøs aktør med gode tips! Anbefales på det sterkeste✌️🤩
Så gøy å lære noe nytt!
Jeg var helt rookie, visste ingenting om trading, og har fortsatt masse å lære. Anders Trading gjør det så enkelt å forstå og jeg har allerede gått i bra profitt ved å kopiere hans trades. Jeg får raske svar ved spørsmål, og det hele er veldig transparent og proft opplegg. Gleder meg til å lære mer og gjøre ends større profitt fremover.
Anbefales på det sterkeste
Anders gir mange gode tips med fantastiske resultater. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men resultatene taler for seg. Utvilsomt 5 stjerner.
Fantastisk signal gruppe
Har vært medlem i noen uker nå og signalene til Anders er presise, han vet hva han holder på med og det synes at han har flere års erfaring i markedet. Har tradet selv i to år nå og ser på denne gruppen som en mulighet å tjene i forextrading mens jeg lærer
Utrolig takknemlig! 😁
Veldig dyktig lærer!
Veldig dyktig lærer. Gir gode råd og tips på hvordan FX fungerer, og hjelper gruppa til å alle tjene penger👏👏
Jeg har bare vært med noen dager og er…
Jeg har bare vært med noen dager og er helt fersk når det gjelder trading. Jeg fikk god hjelp med oppstart av Anders. Jeg har bare deltatt i noen få trader og de fleste med profitt. Gleder meg til fortsettelsen.
Meget fornøyd 👍🏽
Anders er en seriøs aktør som hjelper deg med å komme igang med daytrading! Har holdt på noen dager og d er veldig bra tips og oppfølging🙌🏾😃 anbefales 🔥💵
Fantastisk
Fantastisk oppsett. Har ingen erfaring i det hele tatt fra før. Etter kort introduksjon og god hjelp av Anders på Messenger er jeg i gang. Veldig informative videoer/kurs. Anders svarer med en gang hvis jeg har spørsmål til en trade eller noe annet. Anders gjør en grundig jobb og kommer med tilbakemeldinger fortløpende. Kan absolutt anbefales til alle. Jeg har gått i pluss etter bare noen dager, ser frem til fortsettelsen.
Anders lærer oss det viktigste her
Anders lærer oss det viktigste her. Flink herremann
Har akkurat blitt medlem i Anders…
Har akkurat blitt medlem i Anders gruppe. Helt supert. Han er meget behjelpelig og super hyggelig. Gode tips som truffet godt. Enkelt selvom for nybegynnere 👍🏻
Jeg har akkurat startet
Jeg har akkurat startet, fått veldig god hjelp så langt. Anbefales.
Vh
Nils
Newbie fra Norge
Jeg er helt fersk i gamet og totalt newbie når det gjelder trading av FOREX. Meldte meg inn i Anders sin gruppe i helgen og har allerde innkassert noen kroner ved å følge hans råd og trades 😄 fikk et lynkurs i hvordan tradingappen fungerte og hvordan jeg gikk frem. Dette kan hvem som helst få til. Han er utrolig kunnskapsrik og er utrolig profesjonell. Svarer raskt på spørsmål!
Ingen tvil om at han er god på å analysere markedet og vet hva han driver med!
Anbefaler denne tjenesten på det sterkeste!!
Helene
jeg har tjent 25 % på 2 uker
Jeg blir med i gruppen med kun 5000 kr, og på 2 uker har jeg tjent 1200 kr. Med andre ord har jeg tjent nesten 25% av overskuddet. Andreas lærte meg så mye om handel og risikostyring. anbefaler virkelig at du blir med i fellesskapet vårt.
Anders har styr på det
Meget fin start. Anders har styr på handlerne og risikoen. Han er informativ og deler de smarte tricks 👍🏼
Fungere mega godt
Det fungere bare super godt at kopiere Anders’s handler, og allerede på første dag får man profit, plus du samtidig får en forståelse for daytrading og kan bruge det på egen hånd. Alt i alt mega optur og godt!
Stor anbefaling herfra
Hvis man er ny i daytrading så tag kontakt til Anders og kom i gang med at kopiere hans handler.
Er meget tilfreds og har fået al den hjælp jeg har brug for fra jeg kontakter Anders til jeg er medlem og klar til at handle.
Kan ikke anbefales
Sats ikke på profit på den lang bane