Se hva andre synes
Jeg har formået at give 5-stjerner, idet jeg mener Anders besidder værdier og kvalifikationer der helt stemmer overens med en bedømmelse af 5 stjerner. Han er kvik og sympatisk, samtidig med at forstå... Vis mer
Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne give 5 stjerner - men det kan jeg ikke. Jeg købte et forløb hos Anders med forventningen om at få hjælp til at vækste min webshop. Inden købet var han m... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jeg er altså sat i verden for at skabe en kortere vej fra idé til business. Missionen er at hjælpe flest muligt i at blive klar gennem uundværlig viden, samt give kunder adgang til de respektive administrative produkter, der er essentielle i iværksætterverdenen og erhvervslivet. Visionen er, at skabe langt flere virksomheder, som kan blive lønsomme hurtigere end tidligere! Så kontakt mig, jeg er growth hacker! Jeg laver et skræddersyet forløb på 3-4 måneder, garanti for vækst! Jeg er en forretningsudvikler, en growth konsulent, En vækst ekspert på det digitale. Jeg har arbejdet med iværksættere og selvstændige i 5 år, jeg har skabt flere millionærer end nogen anden i den periode. Så nu er det din tur til at nå nye højder, De højder du fortjener igennem et forløb som vi sammen laver en model på.
Kontaktopplysninger
8740, Brædstrup, Danmark
- kontakt@andersfogh.com
- andersfogh.com
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Transformationen
Det var med en ubeslutsomhed omkring min fremtid, der fik mig til at tage et spring mod ekstern vejledning. En beslutning der virkelig føltes som et sats. På en side ønskede jeg at ændre nogle ting for en bedre fremtid, og på den anden side ville jeg ikke helt give slip. Anders fik italesat mit dilemma på en måde hvor jeg bedre forstod, at valget om at turde, er valget der ændrer. Og så startede et års rejse, hvor jeg fik plads til at ævle, brainstorme, bortforklare og meget andet distrahering, alt i mens Anders formåede at holde en snor i retningen. Sammen har vi vendt alverdens og forløbet gav mig det jeg bad om ~ en ny forståelse. Jeg vidste nok godt selv hvor jeg ville hen fra begyndelsen, men sparringen og spejlingen med Anders, gav mig mulighed for at vokse ind i det hele mere målrettet, og ikke mindst med med en makker på sidelinjen. Så tak for tiden og den enorme tålmodighed. Tak for ærligheden, hårdt som blødt. Jeg landede lige hvor jeg håbede, bare et helt andet sted end forventet.
Ps Chris siger tak for at hun kunne slippe for at høre på alle mine mellemregninger :)
Jeg fik Anders som Erhvervsmentor…
Jeg fik Anders som Erhvervsmentor tilbage i Juli 2025. Selvom jeg har været noget af en mundfuld at arbejde med, og lige har skulle finde min rigtige vej, har Anders stadigvæk formået at komme med en masse værdifulde inputs, gode snakke og syn på hvordan jeg kunne gøre det bedst muligt. Klar anbefalelse herfra, han er en god mand, og man kan også mærke at han vil en det bedste!
Virksomhedsråd i opstartsfasen.
Anders har været min mentor i omkring en måned, mens min virksomhed stadig er i opstartsfasen.
Og lad os være ærlige: Opstartsfasen er ikke kun visioner og strategi.
Den er også tempo, temperament og 47 nye idéer før kl. 10.
Anders er der, når jeg har brug for sparring. Han lytter tålmodigt til mine frustrationer – og giver mig en kærlig, verbal justeringsflad, når jeg er ved at løbe hurtigere end retningen.
Derudover analyserer han mine SoMe-tal med kirurgisk præcision og peger mig i den retning, der giver mening – også når jeg selv har travlt med at ville det hele på én gang.
For mig betyder det, at jeg træffer beslutninger med større ro og klarhed.
Jeg er ikke i tvivl om, at han leder mig den rigtige vej.
Har du brug for en strategisk sparringspartner – eller en business wingman, der både kan udfordre og bakke dig op – så kan jeg varmt anbefale Anders.
Betalte 50.000 kr. – ingen resultater
Jeg hyrede Anders Fogh som konsulent og betalte 50.000 kr. Eks moms for hjælp til at skaffe kunder. Vi aftalte, at han skulle levere to større kunder inden udgangen af 2023 – det skete aldrig.
Jeg har sendt ham ringelister, men jeg har ikke fået én eneste kunde ud af samarbejdet.
Føler mig snydt og kan ikke anbefale at arbejde med ham.
Jeg er i et mentor forløb hos Anders
Jeg er i et mentor forløb hos Anders, til en start var jeg skeptisk og usikker på om det var det rigtige valg for mig.
Men hold kæft hvor er de penge lagt godt ud, Anders har en fed energi og det smitter og det motiver mig helt vild.
Den feedback han kommer med, er guld værd!
Mange usandheder og fordrejning
Mange usandheder og fordrejning. Kun et forsøg på at være noget han absolut ikke er. Læst hvad han har skrevet. Bøgerne er sendt til genbrug.

Svar fra Andersfogh
Fantastisk start - allerede mærkbare resultater!
Jeg er netop startet samarbejdet med Anders, og allerede nu ser jeg øget aktivitet på sociale medier og en klar retning min vores digitale tilstedeværelse.
Det er tydeligt, at Anders forstår, hvordan man skaber engagement, og jeg glæder mig til at fortsætte denne rejse sammen. Hvis du leder efter strategisk sparring, skarp digital markedsføring og resultater, der kan mærkes, så er Anders et oplagt valg!
Jeg ser frem til et stærkt og værdiskabende samarbejde!
Mentor med en fed energi!
Som helt ny iværksætter, er Anders GULD værd at have på holdet!
Anders møder ind med en stor portion fed energi, og brænder helt tydeligt for at stille sig bag nye iværksættere som jeg selv, og vise vejen imod succes.
På den korte tid jeg har kendt Anders, har han allerede vist et drive af en anden verden, et enormt overblik og evnen til at skabe en urokkelig tro på projektet og motivation hos mig. Alt sammen med fødderne godt placeret på jorden, og med en god portion humor!
Anders har mine klare anbefalinger til alle der går med bare den mindste drøm om at springe ud som selvstændig
Anders? HELL YEAH
Anders er min business coach og det er simpelthen befriende at have en som har ens ryg i en ellers ensom solo-entrepreneur rejse. Han er ærlig, sjov og hans ønske om at jeg skal "lykkes" som iværksætter.
Selvom han er en travl mand føler jeg virkeligt at han laver tid til mig og mine mange spørgsmål. Han er altid tålmodig med mig, selvom jeg fra tid til anden gentager mig selv. Jeg er virkligt glad for at Anders er kommet med på min rejse. Jeg har opnået flere resultater pga det og fået mere fokus. Han har mine varmeste anbefalinger.
Anders har stor indflydelse på min succes
Anders har rykket min virksomhed inden for ganske kort tid. Indenfor godt 2 måneder har jeg fået 3 nye erhvervskunder, og 2 private kunder.
Han kommer med en god energi, og den har en afsmittende og positiv effekt på min disciplin, som er vigtig ift. at skaffe flere kunder i fremtiden.
Oveni det er han også en sympatisk forretningspartner.
Mine bedste anbefalinger herfra
Fremragende og yderst kompetent coach!
Fremragende og yderst kompetent coach! Anders har et helt fantastisk team bag sig, alle med forskellige kompentencer . Vi har fået glæden af Mark som er blevet et af vores ynglingsmennesker! Han er et unikum med en hjerne som forstår at aflæse mennesker, visioner og virksomheder på en måde som jeg aldrig før har set! Han er nærværende og gør det han siger han vil gøre, og mere til.
Vi er igang med et stort projekt her i Midtjylland.
Som nystartet virksomhedsejer er jeg ovenud taknemmelig for at have en coach med som ham. Han står trofast ved min side. Vejleder, motiverer og hjælper. Mark har allerede gået mange ekstra mil for os.
Mark brænder virkelig for at se mennesker lykkedes og han fortsætter med at overraske mig med geniale strategier og handlinger som løfter vores virksomhed til nye højder. Man er ikke bare en i mængden . Men et TEAM ! Skal du bygge en fornuftig forretning så er disse menneskerne dem du skal have med på dit hold!
De varmeste anbefalinger fra
Cafe Blessed
Klasse kommunikation der understøtter handling
Anders er skarp og er god til se muligheder i stedet for begrænsninger. Den gode og let tilgængelige kommunikation som Anders har, er med til at sikre jeg tager handling på vores aftaler og ikke går i stå med spørgsmål og tvivl. Selvom det er sjovt at kalde ham "Danmarks Iværksætterminister", så holder titlen. Tag en snak med ham, hvis du vil have resultater og retning.
Når du vil udvikle dig…
Anders er kommet med ind over mit firma da jeg efter flere år som enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg har kunne klare opgaven selv, var nået dertil hvor jeg havde brug for sparring i forhold til videreudvikling.
Jeg havde brug for en mentor for at komme videre ud over rampen med udviklingen af mit firma.
Hvis du som mig, er gået lidt i stampe og sidder fast i udviklingen af din virksomhed, så er Anders et godt sted at starte din videreudvikling.
Han får mine varmeste anbefalinger.
Bedste Motivator & Mentor
At vælge Anders som mentor er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg har taget for Mamma Sutha.
Han bidrager ikke kun med innovative idéer og støtte til udvikling, men han er også en fantastisk motivator, der formår at løfte én op, når man tvivler på sig selv eller tøver med at tage skridt ud i det ukendte.
Det, der virkelig gør Anders unik, er, at han ikke bare føles som en mentor – men også som en ven.
Jeg har oplevet stor fremgang, ikke kun i firmaet, men også i min personlige udvikling.
Kæmpe anbefaling herfra!
Tak anders
Tak anders! <3 Jeg valgte at samarbejde med Anders Fogh, da jeg havde brug for en kompetent partner til sparring. Anders har været en uvurderlig hjælp med at udvikle min hjemmeside, øge mit salg og give den sparring, jeg havde brug for. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg valgte Anders til at støtte mig i denne proces.
Hans stærke netværk og ekspertise kan uden tvivl bidrage til væksten i jeres virksomhed. Derudover tilbyder han en helhedsorienteret tilgang, der inkluderer hjælp til hjemmesideoptimering, markedsføring og strategisk sparring. Anders’ indsats har været en stor værdi for mig, og jeg kan varmt anbefale ham som en pålidelig samarbejdspartner.
Mentor til forretnings vækst
Jeg kan klart anbefale andre erhvervsdrivende som vil væskte deres forretning til næste step, eller er nyopstartede erhvervsdrivende at tage kontakt til Anders💪🏼
- På de første par måneder sammen med Anders kan jeg tydelig mærke fremgang i min forretning.
Stor anbefaling herfra!!!
Mvh:
Andreas
AKN-Gulvtech
Konge oplevelse!
Konge oplevelse!
Anders ved hvad han snakker om, er passioneret omkring hvad han laver og står altid til rådighed hvornår end jeg ringer.
Anders er rigtig god til at inspirere…
Anders er rigtig god til at inspirere én. Tak for hjælpen til at starte min virksomhed og springe ud i at blive selvstændig.
30 minutters guldkorn fra topchefen!
Jeg havde fornøjelsen af at invitere Anders til et graduation event på et af vores projekter for iværksættere. Anders leverede et fantastisk oplæg, der ikke bare inspirerede og motiverede, men også udfordrede deltagerne til at tænke anderledes og handle med større fokus og kreativitet. GIGA anbefaling herfra 🙌
Fremragende mentor
Det er en fornøjelse at have Anders Fogh som en mentor, vi snakker om seriøst realistisk og gennemtænkte metoder at starte virksomhed på/iværksættereri, han er der når man har brug for ham, snakker langt sigtet, og helt klart i de små vigtige detaljer, og med ham går det kun en vej, nemlig fremad. Kan rolig anbefales
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.