Fixa Anmeldelser

3,5

Styr unna Fixa! Jeg la ut en jobb på Fixa for å få tilbud på skifte av registerreim og vannpumpe på bilen. Resultatet var 0 respons fra aktuelle tilbydere, men til gjengjeld fikk jeg masse spam... Vis mer

Føler meg oppriktig lurt av fixa. Inngikk avtale med Anbudstorget for to år siden hvor jeg ble lovet ingen bindingstid. Nå har fixa sendt faktura for det kommende året og mener jeg må betale for hele... Vis mer

MALEJOBB Vi engasjerte firmaet Hus&Hagejobber Florelund for et utvendig maleoppdrag i Bærum. Firmaet leverte det beste anbudet og var raskt i gang med arbeidet. Arbeidet ble utført presist o... Vis mer

Oppdrag i forbindelse med høydereduksjon av sitkagran trær i Vormedal ble lagt ut på Anbudstorget. Etter at flere aktører hadde besiktiget trærne og utarbeidet pristilbud, var Trond Tunes i Tu... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Er du ikke sikker. Klikk ikke på en eneste knapp på deres side.

Hei

Jeg startet enkeltmannsforetak for over et år siden. Mitt største tips er. Ikke gå inn på siden deres for å finne info. Et feil trykk så er du låst i 12måneders bindingstid. De oppgir pris per måned men opplyser etterpå at det kun kan betales i over 3 terminer. De bruker "bordet fanger" og "bondefangeri" for å få kunder. Ren svindel med avgjørelser de gjør for deg i registering og bestilling av tjenesten uten noen ord som samtykke og kjøp.

14. august 2023

Anbudstorget svindler Arbeidstakere

Som en en arbeidstaker er Anbudstorget noe å styre unna. Måten de lokker til seg abonnenter på er nesten svindel. Dagen før abonnementet mitt gikk ut ble jeg ringt opp av en selger som sa at jeg nettopp hadde fått forespørsel om et oppdrag i innboksen. Kan nevne at jeg aldri har fått noe direkte mail om et oppdrag i de 6 siste månedene, det vil si at dette ikke var en tilfeldighet. Jeg sa nei til tilbudene om en nyt abonnement og sjekket den mailen som jeg fikk. Det viste seg at den mail adressen ikke finnes. De sendte meg en fake mail for å få opp håpet mitt slik at jeg ville kjøpe mer abonnement.

30. august 2023

…Takk til Lund Fiks

Ønsker med denne tilbakemeldingen å informere dere om hvor stor pris vi har satt på gjennomføringen av oppdraget dere fikk.
Vask og beising av 3 vegger., inkluder vinduer og sprosser, samt stakitt. Vask, impregnering og maling av tak.
Måten dette ble gjennomført på er ikke mindre enn imponerende.Raskt, ryddig, ikke noe søl, alt ble tildekket og maskeringstape ble flittig brukt.
Vi er meget takknemlige og kan på det varmeste an befale selskapet til de som vurderer å pusse opp fasaden på huset.
Med vennlig hilsen
Kirsti og Kristen Tveit
Knausen 4
1414 Trollåsen

25. august 2023

STYR UNNA!

Partner fikk hyggelig telefon samtale fra disse, og var helt overbevist. Men han tar alltid opp ting med meg først. Og det er jeg glad for, fordi alt i magen min vrengte seg. Så jeg sa nei, dette her høres dritt ut? Betale for at du skal få jobber, idiotisk?
Fant veldig dårlige anmeldelser på google og her. Så jeg er glad jeg sa nei. Jeg håper virkelig dette vil bli skjerpa eller lagt ned. Skammelig. Styr unna folkens. Vær så snill! Jeg har lagt ved bilde i google annmeldelsen min, styr unna!

Håndverkere og små bedrifter er viktig!

30. august 2023

Vi føler oss SVINDLET

Vi føler oss SVINDLET. Har brukt tjenesten i et år. Pga stor ordrereserve ville vi sette tjenesten på vent til dårlige tider. Så etter at vår 12måneder gikk ut så ville vi avvente. Men det er ikke mulig, de mener at en ny 12måneders periode er påbegynt automatisk. Dette nevnte ikke selger noe om. Trodde dette kunne la seg gjøre å fikse. Men nei, de ville ha 6000 for å avslutte abonemanget nå. Jeg tilbydde meg å betale for en måned, men det er vist ikke godt nok. Dette er banditt fære å jeg kommer til å spre ordet for å si det slik. !!!!SVINDEL!!!!

Later til at i alle fall noen vil begynne å rydde opp. Vi måtte betale 6måneder, men vi fikk da 6måneder med tjeneste til gode. Ikke en optimal løsning, men det er et skritt i riktig retning. Når de når 1måneds oppsigelse så blir kanskje tjenesten bra.

19. juli 2023

Svindel og lureri.

Svindel og lureri.. Vi har prøvd å komme oss unna denne ubrukelige tjenesten uten å lykkes. Håper TV2 hjelper deg hjelper oss. ANBEFALER ALLE ANDRE Å SKRIVE TIL TV2 hjelpe deg. Jo flere vi er, jo bedre.

Redigering: 27.07.2023. Etter denne anmeldelsen har Anbudstorget ringt meg og tilbød meg den samme avtalen som jeg foreslå helt på starten. Vi er fornøyd med å ha kommet i enighet. Måten vi kom dit er vi veldig misfornøyd med. Tjenesten var ikke til hjelp for vår virksomhet - arkitekt opptil tk2.

30. juni 2023
Logoen til Fixa

Svar fra Fixa

Hei.
Vi har fått tilbakemelding fra vår kundemedarbeider om at vi nå har kommet til enighet i denne saken.
Om det skulle være noe mer, kan dere ta kontakt med oss på: support@anbudstorget.no
eller tlf 71403050
Mvh
support

Mitt råd er bruk ikke Anbudstorget.no

Mitt råd er bruk ikke Anbudstorget.no, da de har dårlig attityde over for kunder: Min mening er, at det dreier seg bare om for Anbudstorget.no å skrape penger til seg, uten hensyn til kundene. Dårlig opplevelse, og et avtaleforhold som man vanskelig kommer ut av.

6. juni 2023

Profesjonell trefeller

Etter at flere aktører hadde besiktiget trærne og utarbeidet pristilbud, var
Trond Tunes i Tunes I Fix fra Kolnes det rimeligste valget. Han viste seg å være pålitelig, jobbet effektivt og enkel å samarbeide med.

Både klatring og trefelling i høyden samt rydding og bortkjøring av trær fungerte meget bra. Han kan trygt anbefales til andre prosjekter🌲🌲😊👍.

6. mai 2023

Kuz Bygg Og Service

Kuz Bygg Og Service gjorde en flott jobb hos meg. Vitalij Kuz er nøyaktig og rask. Han kom presis og brukte tiden godt. Jeg var veldig godt fornøyd.

24. mai 2023

Er veldig fornøyd med jobben Elektro 24…

Er veldig fornøyd med jobben Elektro 24 Bergen AS gjorde for meg. Det ble lagt om til jording i stuen vår, samt montert en sensorlampe i kjølerom. Arbeidet ble gjort hurtig og effektivt til fordelaktig pris. Imøtekommende kundebehandling. Firmaet anbefales på det varmeste!
Mvh Terje Endal

27. mars 2023