Wat een fantastisch aardige eigenaar van dit bedrijf. 3 jaar geleden een wasdroger gekocht. Helaas ging die recentelijk stuk. Nadat we een monteur hadden besteld die adviseerde een nieuwe te kop... Vis mer
Se hva andre synes
Contact gehad met bedrijf en mijn vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Wasmachine die ik besteld had, was inderdaad zoals beschreven. Werd vlot thuis geleverd en netjes aangesloten. Fijne mac... Vis mer
Wat een scherpe prijzen. Maar nog belangrijker service van een heel ander niveau. Een Wiggo Gasfornuis van 90cm breed gekocht. De winkel bevindt zich in Almere en wij boven in de provincie Gr... Vis mer
Goede ervaring. Scherpe prijs en de dag na bestelling werd de koelkast al geleverd. Hoewel de chauffeur/monteur de koelkast niet kon installeren heeft hij de tijd genomen en daarvoor geen extra kosten... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden. Product zoals omschreven en binnen 24-uur in huis. Erg fijn.
Ik werd Keurig netjes behandeld met een…
Ik werd Keurig netjes behandeld met een hele goede service en ze houden zich heel netjes aan de afspraken
Goede prijs en goede service
Mooi inductiefornuis gevonden bij Amy witgoed voor een zeer nette prijs. De website was prettig en duidelijk. Het bestelproces was makkelijk en de bezorging was ook zeer snel. Ik ben heel tevreden.
Prima pannen en vlotte bezorging
goede ervaring
Ik raad het aan
Hun prijzen zijn laag, hun goederen zijn divers en hun transacties zijn goed
Zeker een aanrader.
Altijd tevreden met de service van deze heren. Zeker een aanrader voor het kopen van u Witgoed.
Product in orde
Goed geholpen, nette producten op voorraad. Medewerker wist wat me wensen waren.
Amerikaanse koelkast WIGGO gekocht
Amerikaanse koelkast WIGGO gekocht. Zeer tevreden over het hele proces. Paar weken geleden hadden we dit bedrijf al bezocht en waren goed wegwijs gemaakt, veel informatie gekregen. Na onze vakantie wederom naar dit bedrijf gegaan. Eigenlijk na sluitingstijd werden we toch nog heel goed en fijn geholpen/geinformeerd. Volgende dag 's ochtends gebeld, betreffende koelkast gekocht/bevestigd en tweeenhalf uur later werd de koelkast bij ons thuis afgeleverd, uitgepakt en aangesloten. In deze tijd waar iedereen druk is, was ik onder de indruk van de klantvriendelijkheid, voorkomendheid en accuratesse. De persoon, klant is hier nog koning en we zijn heel blij en dankbaar dat we hier onze nieuwe koelkast gekocht hebben. Mochten we ooit een keer aan een nieuwe wasmachine toe zijn, zullen we zeker als eerste dit bedrijf bezoeken.
Datum van ervaring: 02 augustus 2024
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.