Amsterdam Sneaker Supply Anmeldelser

4,6

Exceptional service, highly recommend! I ordered the YZY slides and asked for a quick delivery due to going away for a while - ASS team member delivered them in person even earlier than promised!

Topservice! Ik had de Vans Pearlized Cocoa Brown binnen 5 dagen nodig en hij heeft het gewoon voor elkaar gekregen om ze al binnen 4 dagen te leveren. Super snelle communicatie, komt zijn afspraken na... Vis mer

Mijn zoon wilde heel graag de Nike SB Dunk Low Supreme 94 Ocean Fog sneakers. Wij hebben deze besteld via Amsterdam Sneaker Supply. Door omstandigheden heeft de levering wat langer geduurd dan verwach... Vis mer

Uitstekende shop voor sneakers. Eerste keer besteld. Deze Asics waren moeilijk te krijgen of heel duur. Amsterdam Sneaker Supply kon ze voor een mooie prijs leveren na een paar werkdagen wat voor hen... Vis mer

1. Skobutikk
  2. Friluftslivsbutikk
  3. Fottøysgrossist
  4. Butikk med sportsklær

Dé plek voor jouw nieuwe paar sneakers. Al 5 jaar een begrip in Amsterdam en de sneakerwereld. Op zoek naar iets unieks, met de garantie dat jouw paartje 100% echt is? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

32 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top sneakers

Vandaag mn sneakers binnen gekregen en super tevreden. Werd netjes op de hoogte gehouden dat het iets langer zou duren en toen ze onderweg waren. Super goeie service en hele mooie schoenen. Zeker een aanrader.

29. mai 2025

Wat een Beautys 😍

Keer op keer gezocht naar mijn nikes, leopard. Steeds uitverkocht. En nu eindelijk gevonden🙏🏼 ze waren niet op voorraad dus zijn gelijk besteld door het bedrijf en uit Amerika verzonden. Gewoon binnen een week in huis❤️🙏🏼 ze lopen heerlijk. Je wordt steeds op de hoogte gehouden,dat is echt gerustellend. Echt een aanrader. TOP BEDRIJF. !! Nogmaals super bedankt voor de snelle service en tussentijdse updates.
Groetjes

24. mai 2025
Logoen til Amsterdam Sneaker Supply

Svar fra Amsterdam Sneaker Supply

Hoi Marjolein,

Wat fijn dat je onze service als erg positief hebt ervaren.

Wij willen je bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en wensen je veel plezier met jouw nieuwe paartje.

Mochten wij nog iets mogen betekenen voor je in de toekomst, laat het ons gerust weten!

Fijne dag verder.

Team Amsterdam Sneaker Supply.

Alles was top

Hele fijne service! Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van de bestelling en hadden altijd een snelle enthousiaste reactie! Ik ga hier zeker vaker schoenen bestellen :)))

22. mai 2025

De zoveelste sneaker reseller

De zoveelste sneaker reseller. Haalt voorraad sneakers weg bij mensen om ze vervolgens met winst te verkopen. Geen enkele toegevoegde waarde leveren.

19. april 2025
Logoen til Amsterdam Sneaker Supply

Svar fra Amsterdam Sneaker Supply

Hoi Hendrik,

Wat vervelend dat u onze business niet kunt waarderen.
Wij zijn met onze business zeker van toegevoegde waarde in onze optiek. Wij leveren schoenen tegen eerlijke prijzen, bieden mensen de mogelijkheid hun oude sneakers terug te sturen voor extra korting en zorgen met deze oude sneakers er weer voor dat mensen die ze hard nodig hebben ook op schoenen kunnen lopen!

Wij zien overigens in ons systeem geen bestelling onder uw naam. Klopt het dat u onder een andere naam heeft besteld? Of wilde u alleen even ons bedrijf een negatieve review geven zonder ervaring met onze service.

Wij horen graag wat wij voor u kunnen doen, om uw ervaring met ons te verbeteren!

Team Amsterdam Sneaker Supply.

Nieuwe schoenen

De bestelde schoenen zijn super gaaf en netjes bezorgd.
Verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam en staan je altijd tewoord.

9. april 2025

Super goeie en vriendelijke service!

Super goeie en vriendelijke service!! De eigenaar heeft zelfs een spoedbezorging gedaan zodat we het cadeau op tijd konden geven. En super mooie schoenen, goeie kwaliteit.

23. januar 2025

Top service

Top service, snelle levering, goed contact en fair prijzen. Aanrader!

31. januar 2025