Ik ben echt enorm tevreden over mijn ervaring bij AMacademy. Vanaf het begin hebben Ali en Marcel mij van A tot Z begeleid en alles stap voor stap uitgelegd. Wat ik vooral fijn vond, is dat ze niet al... Vis mer

Ali en Marcel zijn een van de weinige die echt zijn en transparant alles delen. Je leert veel in de premium en als je gewoon hun trades volgt kan je al funded worden en payouts behalen.

AMtrades Academy is duidelijk en professioneel. Er wordt geen onzin verteld, maar rustig uitgelegd hoe trading echt werkt. De strategie is helder en er is veel aandacht voor risicomanagement. Alles wo... Vis mer

Joinde de groep in januari en eind februari me eerste funded account gepassed en in minder dan een jaar tijd de strategie begrepen en ook begrepen hoe je de charts moet lezen. En zit nu al op 40k aan... Vis mer

1. Coachingsenter

AM Academy is een educatief platform dat zich richt op het begeleiden van traders in de futures- en indexmarkten. Wij helpen zowel beginnende als gevorderde traders bij het ontwikkelen van een duidelijke, gestructureerde en realistische trading-aanpak. De oprichters van AM Academy zijn zelf actief als trader en hebben dezelfde fouten gemaakt waar veel traders tegenaan lopen: gebrek aan structuur, onbetrouwbare signalgroepen en verlies door een gebrek aan begeleiding. Juist vanuit die ervaring is AM Academy ontstaan, met als doel trading terug te brengen naar de basis: discipline, risicomanagement en een bewezen strategie. Binnen AM Academy staat persoonlijke begeleiding centraal. Traders leren niet alleen wanneer zij een trade kunnen nemen, maar vooral waarom. Er wordt veel aandacht besteed aan risicomanagement, mindset en het consistent uitvoeren van een plan. De focus ligt niet op snelle winst, maar op het opbouwen van duurzame vaardigheden die nodig zijn om op lange termijn winstgevend te worden. De resultaten van onze aanpak zijn transparant. Samen zijn de oprichters en studenten van AM Academy inmiddels meer dan vier miljoen dollar funded, met 10 tallen traders die succesvolle funding en payouts hebben behaald binnen hun eerste jaar. Deze resultaten worden gedeeld via onze community en sociale kanalen, zodat iedereen zelf kan zien wat er wordt bereikt. AM Academy staat voor eerlijkheid, transparantie en begeleiding die écht het verschil maakt. Ons doel is om traders te helpen groeien met een duidelijke structuur en realistische verwachtingen, zodat zij zelfstandig en verantwoord kunnen handelen.

4,7

Enestående

Een en al transparantie

Een en al transparantie. Deze jongens nemen je mee van a tot z en nemen tijd voor je. Ze leveren ook echt kwaliteit af. Erg blij dat ik op hun pagina ben gekomen.

20. desember 2025

De mentoren hun strategie is super…

De mentoren hun strategie is super duidelijk en makkelijk te begrijpen. Hiervoor heb ik altijd gestruggeld met een goeie strategie en plan vinden maar nadat ik de academy was gejoined werd alles snel duidelijk. 100% mijn investering waard💪🏼

15. desember 2025

Van verlies naar winstgevendheid

Voor AM Academy was ik eigenlijk kapot door trading en had ik veel verloren. Ik stond op het punt om te stoppen, maar gaf het nog één kans. Ali en Marcel hebben alles veranderd met hun begeleiding en structuur. Inmiddels trade ik met vertrouwen en heb ik €500.000 funding behaald.

20. desember 2025

AM Academy uitstekend goed

AM Academy is een uitzonderlijk professioneel mentorship en betrouwbaar trading strategie. Uitstekende service, heldere communicatie en een hoge mate van expertise absoluut een aanrader voor iedereen die kwaliteit en vertrouwen zoekt bij het traden!

12. november 2025