Ik hou het kort maar krachtig voor iedereen die geen zin heeft om te leren maar toch na een paar uur cursus zijn Theorie wilt hebben moet je hier wezen !! Deze ervaring was het zeker waard ondanks da... Vis mer

Beter kan je niet vinden als deze hard werkende man echte kwaliteit in een keer geslaagd!!

Geslaagd! Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met... Vis mer

Ik zou iedereen altijdgeslaagd.nl aanraden!! Na meerdere malen zakken, heb ik eindelijk m’n theorie kunnen behalen. Er wordt op een fijne, heldere, geduldige en duidelijke manier uitleg gegeven. Tijd... Vis mer

1. Trafikkskole
  2. Kjøreskole
  3. Trafikkskole for motorsykkel

Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.

4,8

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Top ervaring

Topervaring. Goede uitleg. Bedankt voor de voorbereiding op het examen! Dankzij deze cursus heb ik mijn motortheorie gehaald.

19. desember 2025

top theorie

Zowel mijn auto theorie als mijn motor theorie bij dit bedrijf behandeld. Gaat goed in op de stof en leert je precies wat je moet weten om het examen te maken. Zou dit iedereen aanbevelen.

1. desember 2025

Duidelijke les gehad

Duidelijke les gehad, geen poespas erom heen.
Erg vriendelijk.
Ja wat kan ik er meer over zeggen, gewoon een topper.
Ik zou iedereen aanraden.
En natuurlijk geslaagd voor mijn motor theorie.

26. september 2025

Super duidelijke en efficiënte theorie

Super duidelijke en efficiënte theorie. Je leert hier het meeste van wat je op die dag kan verwachten. Je leert over hoe het cbr de vraagstelling stelt, en goede ezelsbruggetjes. Heel grappig en op een toffe manier wordt dit alles aan je geleerd.

27. august 2025

Niet verwacht dat ik het zou halen na…

Niet verwacht dat ik het zou halen na zoveel gezakt te zijn 2 dagcursus gedaan achter elkaar en heel schoon netjes gehaald ben verbaast maar gewoon met altijdgrslaagd in 1 keer geslaagd ✅🤝

27. august 2025