Informasjon om virksomheten

1. Utemøbler

Skrevet av virksomheten

Altanbutikken er en lille familieejet virksomhed på en mission for at give alle mennesker adgang til et æstetisk og rekreativt frirum udenfor hjemmets fire vægge. Vi tror på, at udeliv og livskvalitet går hånd i hånd – uanset om det foregår i eller udenfor byen. Siden vi - mor, far og datter - i 2012 startede Altanbutikken, har vi derfor specialiseret os i design og salg af kvalitetsmøbler, accessories og innovative løsninger til altaner og små uderum. Med vores eget mærke - Balcony Living - tager vi udgangspunkt i æstetikken og materialiteten i klassisk dansk design, blandet med den holdbarhed og funktionalitet, der kræves af møbler med et langt liv under åben himmel. Ved altid at være i øjenhøjde med vores fantastiske kunder har vi - i fællesskab - formået at gøre Altanbutikken til Danmarks førende univers indenfor altan- og udeliv - og missionen er kun lige begyndt. Vi glæder os til at byde dig udenfor! Kærligst, Mie, Hans & Trine /// Ang. invitationer til at anmelde via Trustpilot: Trustpilot anfører at vi benytter os af invitation til anmeldelse der ikke er understøttet af Trustpilot. Det er korrekt. Vi spørger, helt automatisk via mail, alle vores kunder om de vil bedømme deres køb. Trustpilot tilbyder en understøttet løsning hvor kun 50 kunder om måneden kan blive inviteret til at bedømme deres køb. Det mener vi ikke giver et retvisende billede, så vi giver i stedet alle vores kunder den samme mulighed. Det er mest fair.

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Billig produkter til over pris

Billig produkter til over pris

Dårligt service når produktet gå i stykker og uforskammet kundeservice

10. juli 2023

Hej Casper

Tak for din anmeldelse af os. Vi er kede af hvis du ikke har været tilfreds med dit produkt.
Jeg kan forstå at du fik ombyttet den del af produktet du reklamerede over. Så jeg håber du efter udbedringen nu på ny er glad for din vare.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og hurtig levering

13. mai 2022

Hej Lone

Tak for din fine anmeldelse af os. Vi er rigtigt glade for at du er tilfreds med købet og servicen.

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Kan kun på det varmeste anbefale andre kunder, at handle hos Altanbutikken.

14. april 2022

Kære Maja

Tak for din fine anmeldelse af os. Vi er rigtigt glade for at du er tilfreds med leveringen fra Altanbutikken.
Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at se dig igen en anden gang.
Ønsker dig en dejlig dag.

Mette / kundeservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte 2 altankasser en søndag og kunne allerede hente dem onsdag på nærmeste afhentningssted! Super enkelt og effektivt!

18. mars 2022

Hej Susan

Tak for din fine anmeldelse af os. Vi er rigtigt glade for at du er tilfreds med dit køb og leveringen.

Casper / Altanbutikken

Vis anmeldelser på alle språk. (809 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv