Se hva andre synes
Netop fået vurderet et kuldhvalpe, de er blevet chppet og vaccineret, alle er fejlfri, og alle er sunde og raske. Mennesker der ikke har købt herfra, Eller mennesker jeg ikke kender har blevet opf... Vis mer
Dygtig avler, stor faglighed. Mopser herfra kan trække vejret, de er raske og veltilpassede hunde. Kan varmt anbefales.
Du er en af de værste "avlere", ejer af en ussel hvalpefabrik! Der bliver avlet på syge hunde, hvor 4 dyrlæger fraråder avl, men nej! Du skal misbruge og udnytte stakkels hunde, for du skal tjene p... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Avl af Mops og Labrador. Avlshanner udbydes til avl af Mops. Avl af Labrador. Hvalpe fra Mops. Avl af Mops. Breeding af Pugs, Pugs, Mating, Puppies
Kontaktopplysninger
Dygtig avler
Kan varmt anbefales.
Fantastik mopsehvalp
Har været heldige, at få en fantastisk mops fra Hanne Baron. Rolig, kærlig, renlig, sund hvalp. Også hvad vores dyrlæge fortalte os. Indtrykket ved købet var også, at der her var styr på ro, renlighed og regelmæssighed blandt de vokse og de små hvalpe. Efterfølgende god kontakt med råd og vejledning. Kan kun anbefale, at købe hvalp hos Alpha Suplime.
Alt er i orden
Netop fået vurderet et kuldhvalpe
Mennesker der ikke har købt herfra, Eller mennesker jeg ikke kender har blevet opfordret til at vurderer til 1 stjerne
Det kunne være rart, at folk tænkte lidt over, når man ser, at en person/ et firma kun får 5 stjerner og 1 stjerne
Prøv at tænk på, at hvis dansk kennel klub giver stamtavler, så er det nok fordi kennelen den er god nok!!!
Fødevarestyrelsen har lige ledes vurderet kennelen som “suplim”!!
Skønneste hvalpe
Sødeste Hanne har de dejligeste hvalpe. Kvaliteten og servicen er i top. Kæmpe anbefalinger herfra❤️
HOLD JER VÆK!!!
HOLD JER VÆK!!!
Alpha Suplimes ejer er ikke til at stole på!
Hun tænker kun kroner og øre, og IKKE på hundenes helbred!
Hun avler på alt og med alt hvad der kan kravle og gå!
Kan bestemt IKKE anbefales!
Informerende hjemmeside og super vejledning
Her for et 5 år siden købt hvalp fra alpha suplime
Min dyrlæge her for starten af rost hendes fysik og sind - og er imponeret over hendes ubesværede vejrtrækning og fine store næsebor
- og min dyrlæge roser sjældent mops!🐶🐶
Vi har købt en lille mops fra Hanne
Vi har købt en lille mops fra Hanne. Han boede hos sin mor, hvor det er tydeligt, at han er blevet elsket, og fået alt hvad han skulle have. Vi har fået den skønneste lille hund og forløbet med købet af Hanne har været helt iorden, med alt hvad der skal til af vejledning mm. Hanne har stået og står til rådighed ift. spørgsmål eller tvivl.
Vi er fuldt ud tilfredse med forløbet og kan kun give roende ord for de hvalpe som Hanne opdrætter samt den vejledning man får med.
To familier har købt to skønne mops…
To familier har købt to skønne mops tæver. Vi er to familier, bedstemor/bedstefar og mor, som gerne ville have to mops, og i den forbindelse valgte Alpha Suplime. Hanne har være hjælpsom og meget forstående for vores behov. Hun har guidet os gennem købet og holdt tæt kontakt til os efter, hvis vi havde spørgsmål. Udstationeringshjemmet var så fint, og vi kan mærke på hundene at de har fået masser af omsorg og tilpas træning inden vi fik dem. De vokser og trives som de skal, og er de dejligste mops ❤️ Vi kan klart anbefale Hanne og Alpha Suplime!
Lækker Mopsepige
Har fået den skønneste lille Mopsehvalp. Hun har haft det godt hos avler, hun er nysgerrig tillidsfuld og veltilpas, det siger jo alt. Jeg kan kun anbefalde stedet.
Hunde der er køreturen værd!!
Jeg har fået 2 mopser ved Alpha Suplime, en smuk og robust, sort han hund, som dyrlægerne roser til skyerne for en flot næse! Og en yndig lille tæve med den smukkeste, bløde pels og det skønneste rolige temperament.
Jeg har altid følt mig i gode hænder, men endnu mere følt at hundene kommer i første række, hvilket har gjort mig endnu mere glad og tryk ved at købe en særlig race, som mopsen jo er.
Begge mine hunde er der blevet taget omsorg om med den største kærlighed! De er blevet trænet til alt muligt inden jeg fik dem, og ikke mindst er der sørget for den bedste kontakt mellem hunde og mennesker samt hunde imellem. Jeg kører med glæde fra Jylland til Faxe for at hente end mops, da jeg ved at jeg får en flot avlet hund, men den største kærlighed! Og samtidig en der følger op på om hundene har det godt, da hun faktisk bekymrer sig, men som også altid giver gode råd, når jeg er i tvivl om noget.
Jeg har lige købt en lækker han hvalp i…
Jeg har lige købt en lækker han hvalp i går! Jeg har i 1 år søgt med lys og lygte efter en mops til min anden mopse dreng på 9 år! HAN ER FUNDET!
Jeg forstår ikke folk at det kan komme bag på jer det er en forretning ? Men en sund forretning jeg har fanme aldrig set en familie der har sørget bedre for deres hvalpe eller deres forældre !
Jeg er meget kritisk derfor jeg har snakket frem og tilbage med forskellig i 1 helt år!
Jeg kan trygt sige her er der ingen slinger i valsen!
Jeg er selv selvstændig erhvervs drivende og kender alt for godt til at folk har deres meninger og ja dem skal vi have lov til at have !
Jeg har i 25 år set min far og onkel avle pit og amstaffs så jeg ved måske lidt mere hvad man skal kigge efter mærke og føle!
Jeg har ikke så meget at sige andet END TAK HANNE OG TAK FOR DEN SKØNNESTE GLADE LILLE DRENG 🔥 du har været ærlig fra start til slut og det sætter jeg pris på!
Køb aldrig hvalpe herfra
Køb aldrig hvalpe herfra. Hun behandler sine udstationerings værter som det værste,
Ved parring bliver tæven fasthold fysisk og tvunget til parring uanset om hun vil eller ej.
De fleste af de fine anmeldelser er lavet af familien.
Hun avler på syge tæver. Bruger sin hanhunde til mere end det antal en hanhund må avle i forhold til DKK restriktioner. Der er flere civile retssager som hun forhåbentlig taber. Det er kun penge det drejer sig om. Desværre er Hun meget manipulerende og derfor god til at indsmigre sig. Hun er smidt ud af samtlige mopsgrupper.
Avler på syge og alt for unge hunde!!
Avler på syge og alt for unge hunde!!!
Bemærk også at positive anmeldelser stort set kun kommer fra ejeren, ejerens familie og ansatte.
Absolut ikke seriøst!!!
Er selv udstationerings vært for alpha…
Er selv udstationerings vært for alpha suplime og ved og kan stå inde for at det er sunde og raske hvalpe man køber her. Super god service af en meget kompetent opdrætter.
ABSOLUT I TOP KLASSE!!!
ABSOLUT I TOP KLASSE!!!
Jeg har til forskel til alle dem med 1 stjerne i deres anmeldelser - KØBT EN HVALP fra dette pragtfulde firma.
Derfor er min anmeldelse helt i orden og ikke CHIKANE ELLER BESTILT ARBEJDE!!
Tro for søren ikke på alt hvad i læser....
Bare google Trustpilot og falske anmeldelser..... ALLE incl. TV programmet - Kontant, Børsen, Computerworld mf. har artikler om, at "Alle uden kendskab eller som ikke er kunder kan lave anmeldelser på Trust-pilot."
Hvor troværdigt er det?
Synd at man ikke som på fx. Amazone, skal dokumentere at man reelt ER kunde!
INGEN, der virkelig har købt fra denne kennel, har noget dårligt at sige om Vejledning, Kvalitet, Dårligt avl eller andet!
Super vejledning. Sunde trivelige hunde og hvalpe
Super vejledning, tager sig god tid til at informere om racen og dens finurligheder. Første samtale varede 1½ time!! <3
Kun stor ros herfra.
Hvalpene var alle sunde, trivlige, med fluffy pels, glade og veltilpasse små basser.
Mulighed for hele 2 møder, hvor der informeres og vises hvordan man håndtere og passer en hvalp.
Mor og Moster (2 tæver boede sammen) passede på de små, der løb rundt i hele huset - og blev "forfærdelig meget væk" - smiler.
Da jeg fik min hvalp, var den næsten renlig, vi havde kun nogle små uheld i starten om natten
Ikke et sted man skal vælge at få en…
Ikke et sted man skal vælge at få en hvalp .. hun er ligeglad med om moderen ikke burde få hvalpe, hun vil bare tjene penge...
Har haft en hund fra hende i udstationering og hun er den største svindler der findes
Fik en hvalp i sommers alle de negative…
Fik en hvalp i sommers alle de negative kommentare kan i godt pakke væk i ved ikke engang hvem i snakker om det er virkelig trist at så mange falder for løgn og i har ikke engang købt noget fra dette sted dem der skriver de dårlige ting skal se ind i sig selv og spørge om de er nogle gode mennesker for det er i bestemt ikke at chikanere på denne måde og oprette anmeldelser ud fra hvad andre som ikke behandler deres hunde rigtigt og ikke engang kender til kennelen selv burde skamme sig må dårlig karma ramme jer så hårdt at jeres hovede drejer rundt jeg har kun mødt en omsorgsfuld avler der interessere sig for sine hunde og jeg ved at hvis jeg får problemer kan jeg altid ringe dag og nat men det har ikke været nødvendigt da batman stortrives dyrlægen er meget glad for at se en pug der ikke fejler noget som helst tak
Tro ikke på løgne der florere om denne…
Tro ikke på løgne der florere om denne kennel, de negative anmeldelser er fra folk der kender nogen der kender nogen hvor de har opfordret folk til at gå ind og lave negative anmeldelser, de er blevet opfordret i diverse Facebook grupper, som jeg selv blev sparket ud af da jeg ikke ville gå ind og skrive negativt om kennelen, de skrev til mig privat at jeg skulle gå ind og lave en negativ anmeldelse på trustpilot for ellers røg jeg ud af grupperne, ja jeg røg ud af grupperne fordi jeg kun havde godt at sige om denne kennel. Senere har jeg deaktiveret min Facebook fordi jeg følte mig tvunget til det da dem fra de grupper ikke ville lade mig være,Har selv hund herfra. Den er den gladeste og dejligste sunde hund. folk kommentere selv når vi er i hundeskov om hvor godt de trækker vejret og deres aktivitet er helt i top
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.