ze gaven duidelijke antwoorden waardoor ik wist wat ik kon verwachten daarna
Se hva andre synes
de advocaat draaide nergens omheen en zei eerlijk hoe het zat
hij nam de tijd, geen enkel teken van haast
hij vroeg weinig maar gaf veel, zo iemand gun je aan iedereen die het niet makkelijk heeft
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Almere Pro Deo Advocaat staan wij klaar om u te helpen met deskundige juridische bijstand zonder hoge kosten. Onze ervaren advocaten bieden pro deo rechtshulp voor diverse juridische kwesties, waaronder strafrecht, familierecht en arbeidsrecht. Wij geloven in eerlijke en toegankelijke rechtsbijstand voor iedereen. Dankzij onze expertise en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat u de beste verdediging en ondersteuning krijgt. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw juridische uitdaging. 🔹 Professioneel – Betrokken – Betaalbaar 🔹 Bezoek ons op almereprodeoadvocaat.com +31363690394 https://almereprodeoadvocaat.com/
Kontaktopplysninger
W. Dreesweg 6, 1314 VB, Flevoland, Nederland
- +31363690394
- klantenservice@almereprodeoadvocaat.com
- almereprodeoadvocaat.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
de advocaat draaide nergens omheen en…
de advocaat draaide nergens omheen en zei eerlijk hoe het zat
Mijn zaak werd zorgvuldig behandeld…
Mijn zaak werd zorgvuldig behandeld zonder haastwerk.
ze gaven duidelijke
ze gaven duidelijke antwoorden waardoor ik wist wat ik kon verwachten daarna
eerlijk dat gaf vertrouwen
De advocaat hielp mij mijn zaak logisch…
De advocaat hielp mij mijn zaak logisch en duidelijk te structureren.
geen plotselinge stilte na intake dat…
geen plotselinge stilte na intake dat was geruststellend
ik had gevoel dat t te moeilijk was…
ik had gevoel dat t te moeilijk was maar zij dacht anders
mn vader zei fijn dat je niet in t…
mn vader zei fijn dat je niet in t diepe wordt gegooid
ze nam tijd om mijn antwoorden en…
ze nam tijd om mijn antwoorden en oefenen echt geduldig
ze namen tijd voor me zelfs buiten hun…
ze namen tijd voor me zelfs buiten hun normale werktijden om
Ze zorgden dat ik steeds wist welke…
Ze zorgden dat ik steeds wist welke strategie gevolgd werd
Ze Legde Uit Waardoor Alles Veel Minder Spannend Werd
ze legde uit waardoor alles veel minder spannend werd
m'n dossier werd serieus genomen vanaf…
m'n dossier werd serieus genomen vanaf dag een
hij bleef positief zelfs toen alles…
hij bleef positief zelfs toen alles tegen leek te zitten gaf hij geen krimp en bleef doorgaan tot de laatste zitting
hij vroeg weinig maar gaf veel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.