All In Traders Anmeldelser 246

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem pod dużym wrażeniem rozmowy z konsultantką Allintraders. Pełen profesjonalizm, konkretne odpowiedzi na pytania dotyczące programu tradingowego i zero presji. Wszystkie aspekty techniczne został... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

moje doświadczenie buło świetne przede wszystkim ze względu na profesjonalne podejście. To co Tomasz robi to komunikacja ,dbałość o szczegóły rzetelność i jakość przekazania zdecydowanie polecam pełn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

współpracuję z AllinTraders od bardzo niedawna i m oje doświadczenia w tej współpracy są, siłą rzeczy, niewielkie. Zauważam jednak kilka podstawowych cech wspólnych w kontaktach z Wami, jak bezpośredn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Profesjonalna obsługa dotycząca aspektów technicznych. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Konsultant przeszedł ze mną przez każdy temat krok po kroku wraz z licznymi wskazówkami dotyczącymi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utdanningssenter

Skrevet av virksomheten

All In Traders provides educational programs about financial markets and trading. We teach and organize workshops, teaching how the trading market works and how to achieve satisfactory profits on it. We work with thousands of satisfied traders who regularly achieve results in the currency market. Our educational programs are your edge in the stock market.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra All In Traders

Doceniamy miłe słowa. Takie opinie motywują nas do dalszej pracy i utrzymywania najwyższego poziomu wsparcia dla naszej społeczności. 🚀

Profesjonalna pomoc ze strony Tomasza

Profesjonalna pomoc ze strony Tomasza. Wszystko wytłumaczył jasno i klarownie.

27. februar 2026

Svar fra All In Traders

Cenimy jasną komunikację i konkretną pomoc, dlatego tym bardziej dziękujemy za docenienie wsparcia!

Dziękuję Oscarowi z serwisu

Dziękuję Oscarowi z serwisu, załatwiłeś to co przedtem był niemożliwe.

Dziękujemy za opinię! 🙌
Miło słyszeć, że sprawa została skutecznie rozwiązana.

Polecam z czystym sumieniem

Polecam z czystym sumieniem. Super podejście do nowych członków, uzyskałem odpowiedź na wszystkie pytania, kontakt w każdym momencie ( kiedy tylko potrzebuję).
Jestem zadowolony i cieszę się że tu trafiłem.

27. februar 2026

Svar fra All In Traders

Wsparcie nowych członków oraz możliwość uzyskania odpowiedzi na wszystkie pytania to dla nas bardzo ważna część działania społeczności Allin Traders. Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszego podejścia.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kontakt z ludźmi zajmującymi się…

Super kontakt z ludźmi zajmującymi się przygotowaniem do mentoringu. Wszystko wyjaśnione perfekcyjnie!
Gotowy do działania!!!
Pzdr.!

Dziękujemy za opinię!
Świetnie słyszeć, że przygotowanie do mentoringu zostało tak dobrze odebrane i że wszystkie kwestie zostały jasno wyjaśnione.

Konsultacja bardzo przyjemna

Konsultacja bardzo przyjemna, Tomasz wszystko szybko wytłumaczył i opowiedział oby więcej takich rozmów.

Dziękujemy!
Miło słyszeć, że konsultacja przebiegła w przyjemnej atmosferze, a wszystkie kwestie zostały szybko i jasno wyjaśnione.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fachowa pomoc i profesjonalizm …

Alan cierpliwie i profesjonalnie odpowiedział na wszystkie moje pytania oraz przeprowadził przez proces otwierania konta do copy tradingu.

25. februar 2026

Svar fra All In Traders

Doceniamy, że zwróciłeś uwagę na cierpliwość i profesjonalne podejście. Cieszy nas również, że proces otwierania konta przebiegł sprawnie i wszystkie pytania zostały wyjaśnione.

Kontakt z zespołłem wsparcia ALLinTraders

Zespół wsparcia ALLinTraders stara się rozwiązywać problemy na bieżąco. Dwa problemy zostały rozwiązane podczas dwóch rozmów telefonicznych. Jestem zadowolona z udzielonej mi pomocy.

Dziękujemy za opinię!
Dokładamy starań, aby reagować na bieżąco i skutecznie rozwiązywać pojawiające się kwestie. Dziękujemy za docenienie pracy naszego zespołu oraz za zaufanie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W Pełni profesjonalne podejscie do…

W Pełni profesjonalne podejscie do tematu, wszystko jasno wytłumaczone, świetny kontakt i podejście ze strony Tomasza.

Svar fra All In Traders

Doceniamy miłe słowa oraz zwrócenie uwagi na jasne wyjaśnienie wszystkich kwestii i dobrą komunikację.
Dziękujemy za zaufanie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Oby te księgi zbłądziły pod strzechy. A.Mickiewicz.

Po wielu latach obserwacji rynku forex przez pryzmat różnych doradców (czyt.doratcuff) spotkałem w sieci firmę AllinTraders. Zachęcił mnie zrozumiały język w reklamie. Sprawdzałem czy to nie kolejny Amber Gold. Stwierdziłem że to chyba jedyna firma na rynku która proponuje dogłębne szkolenie, daje narzędzia (strategie) i zachętę do tradingu (konta fundowane). Oprócz nauki, codziennie są webinary z tradingu na żywo. Bardzo pomocny jest też opiekun osobisty (pozdrawiam Bartka Bi.) zawsze uczynny i dostępny pod telefonem. Polecam tą firmę bo w interesujący sposób wprowadzają w świat gry na giełdzie nieznanej dla wielu osób. Andrzej żeglarz.

Svar fra All In Traders

Dziękujemy za tak obszerną opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem! 🙌
Doceniamy zaufanie, zwłaszcza po tak długim czasie obserwacji rynku i różnych ofert w branży. Naszym celem jest właśnie przekazywanie wiedzy w zrozumiały sposób, zapewnienie realnych narzędzi do nauki oraz wsparcia na każdym etapie rozwoju.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo profesjonalna i fachowa pomoc

Bardzo profesjonalna i fachowa pomoc.
Jestem bardzo zadowolony, Konrad wykazał się wyjątkową cierpliwością i pomógł mi na każdym etapie.

Svar fra All In Traders

Dziękujemy za opinię i miłe słowa!
Cierpliwe wsparcie i przeprowadzanie przez kolejne etapy to ważna część naszej pracy z członkami społeczności.

Świetna komunikacja

Świetna komunikacja. Konkretna rozmowa. rzeczowo i na temat. Odpowiada i wyjaśnia wszystkie pytania.

Dziękujemy za zaufanie!
Stawiamy na konkretną i rzeczową komunikację, dlatego bardzo doceniamy taką informację zwrotną. Miło słyszeć, że wszystkie pytania zostały jasno wyjaśnione.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Błyskawiczna odpowiedź i skuteczna…

Błyskawiczna odpowiedź i skuteczna pomoc:)
Super obsługa.

Svar fra All In Traders

Szybka reakcja i skuteczna pomoc to dla nas bardzo ważne elementy wsparcia. Dziękujemy za docenienie naszej obsługi!

Po prostu

Po prostu, pomogliście mi rozwiązać problem z logowaniem się. Po przesłaniu screena, okazało się że, nie mam powiększonej karty i dlatego nie widziałem okna do logowania.

Dziękujemy za opinię!
Czasem drobny szczegół potrafi sprawić najwięcej zamieszania – dobrze, że udało się szybko znaleźć przyczynę i rozwiązać problem z logowaniem.

Recenzja rozmowy

Bardzo miła rozmowa, wszystko wyjaśnione jasno i klarownie. Swobodnie i bez zbytniego pospiechu.
Dziękuję.

Svar fra All In Traders

Miło słyszeć, że rozmowa przebiegła w spokojnej i swobodnej atmosferze, a wszystkie kwestie zostały jasno wyjaśnione. Takie podejście jest dla nas bardzo ważne w kontakcie z naszą społecznością.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tomek był bardzo pomocny

Tomek był bardzo pomocny, przeprowadzil mnie skrupulatnie przez wszystkie punkty, wszystko objaśnił jasno i zrozumiale. generalnie super!

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że Tomek był pomocny, dokładnie omówił wszystkie punkty i w klarowny sposób wszystko wyjaśnił.

Super obsługa

Bardzo dziękujemy!
Cieszymy się, że nasz zespół spełnił Pana oczekiwania 😊

Allintraders

Tomek przeprowadził przez cały proces szybko i sprawnie. Przekazał wszystkie najważniejsze elementy. Wiem od czego zacząć i jak poruszać się po mentoringu.

22. februar 2026

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że Tomek poprowadził Pana przez cały proces szybko i sprawnie, jasno przekazując najważniejsze informacje i ułatwiając start w mentoringu.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv