I contacted them regarding a charge pulled out of my account and requested a refund. I have never used this company nor do I know what they do. I received an email immediately telling me it would be... Vis mer

Son unos ladrones aplicaron cargos a mí tarjeta sin autorización , unidos con Falabella que son los únicos que tenían mis datos de una tarjeta que nunca usé ni saque de la casa , ladrones

Claire helped me resolve my issue n got my refund back I thought I was purchasing a iPhone while everyone else said I can't get refund Clair helped thank you

Thank you Imani from Escalation team for helping out.. I am glad this company allows you to handle your credits and debit. You can open your account and spend your money and also cash close it. Thank... Vis mer

4,0

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

4,0

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

I was having trouble with money taken from my account that should never have been from this company

I was having trouble with a transaction coming out of my account from their company which I had not made. This person went above and beyond to help me make sure I got my money back for a transaction I never made. I could not have asked for a better representative to help me out. Your company should give this person a raise that's for sure! You don't come across many representatives that will go through that amount of work to see that the customer gets what they deserve. Very nice, courtesy, empathetic, and genuinely all around great person with a great customer service work ethic. Thank you kindly for all your help!

20. februar 2026

Fraud

Fraud, only 2 out of 3 charges refunded. Never received item I intended to purchase

8. januar 2026

Unable to receive emails, can't gain access.

I don't like the interaction from what seems to be the automated system it doesn't really help you if you have a real problem. I appreciate that there was a real person that came to assist me they seemed to really care about my issue, it just took way too long. My problem may still be unsolved, but I won't know until next month because I'm unable to receive emails from this company and not sure why.

2. august 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis