Har laget bøker i 4 år nå. Stor bok til sommer minnene, og mindre bok i julegaver til gumødre, besteforeldre. Bøkene blir lagret så man har originalen alltid tilgjengelig. Veldig fornøyd.
Jeg skulle ønske det kom opp bedre advarsel om at teksten var for nært kanten slik at jeg kunne dratt den lenger inn. Ellers var jeg kjempeglad for det ble helt supre bøker etter en fin sommer
Er glad i å fotografere, og elsker å se på bilder fra ferier og andre opplevelser. Jeg lager fotobøker for å bevare bildene, og synes det er moro å skape en bok utfra egen smak. Så koser jeg meg veld... Vis mer
Jeg er utrolig fornøyd med fotobøkene jeg har bestilt fra Allfoto. Jeg bestemmer hvilke bilder jeg skal bruke før jeg åpner en fotobok. Da er det lett å legge de inn, og morsomt å sette de inn i... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi er spesialist på personlige bildeprodukter som fotobøker, interiørprodukter og fremkalling av bilder. Vi hjelper deg å ta vare på de beste øyeblikkene.
Norge
- allfoto.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Andre kikket også på
God kvalitet til riktig pris raskt ekspedert
Jeg har benyttet Allfoto i flere år. Tradisjonen tro bestilles kalendere som sendes resten av familien. Heller ikke i år ble vi skuffet. Mye for pengene. I tillegg gikk det raskt fra bestilling til varen lå i posten.
kalender
Bestilte en kalender av Allfoto, med familiebilder. Min alzheimer syke mor ble veldig glad for denne kalenderen til jul med bilder av hele familien!! Bra jobbet Allfoto :)
Lastet inn bilder og det ble fint : )
Jeg gir bort bildekalender hvert år og alle sier de ønsker seg hvert år. Jeg setter sammen flere bilder og da blir det som en årskavalkade. Kjempehyggelig : )
Ikke fornøyd
Røde øyner ble ikke fjernet og noen bilde var kornete
Kalender
Fin kalender, klare og store bilder. God plass til å skrive på, og kan skrive med kulepenn. Liker at det ikke er blankt fotopapir. Lett og henge opp.
Superfornøyd! :)
Veldig billig, bra produkter, bra resultat, mye for pengene, lett å designe det man vil bestille og få et helt personlig produkt mange vil sette pris på! :)
Fotokrusene mine ble veldig godt mottatt, og det ser veldig fine ut! Skikkelig flotte kvalitetskrus, de virker veldig solide og holdbare, holdet godt på varme og kulde og tåler mye. Kan brukes lenge! :)
Enkelt å forstå. Lett å bruke
Det er enkelt å legge inn bilder, flytte, endre, bytte, redigere på disse, gode resultater
Fotokalender med mindre bra kvalitet
Enkel gjennomføring og relativt rask levering,men kvaliteten på bildene var under middels bra. Dette var ikke i forbindelse med utgangspunktet i bildene som ble valgt i kalenderen. Men ujevne linjer i fotoprinten, kan nesten forklares som at det gikk tomt for fargepatroner under produksjon.
På dette grunnlag velger jeg nok en annen leverandør neste gang.
veldig bra
Fikk noen julekort som ikke ble som forventet, men altfor ordnet opp og jeg fikk nye i tide til jul. Kjempe god service. Er også kjempe fornøyd med foto kalenderne deres, de anbefales virkelig
Fotobok og forstørret bilde på metallplate
Vi nyter ofte fotoboken fra Allfoto- genial liten sak.
Men, vår forstørring på aluminiumsplate (100*80) klarer de ikke å levere som helt bilde. Etter tre forsøk kommer bildet fremdeles med bøyde hjørner eller skader på selve bildet. Innpakningen er for dårlig; pappen som brukes er for myk slik at spisse gjenstander går igjennom og inn i bildet og pappen (med noen isoposbiter) klarer ikke å stive av hjørnene nok.
Allfoto skal ha takk for at de prøver å rette opp igjen skaden, bl.a. ved at de sender nytt bilde og at de etter tre forsøk går med på å heve kjøpet, men de forbedrer likevel ikke produktet selve forsendelsen. Det trekker kraftig ned.
Fantastisk fornøyd med Allfoto
Har fått lagd to Fotobøker og lagd to bilder fra krigen på aluminium. Fabelaktig resultat på allt. Raskt, trygt, og billig.
Nettsiden var vanskelig å få til å virke, noe som medførte at det ble rot med fakturaen
Nettsiden for kalendre må oppdateres, slik at den blir enklere å bruke.
Veldig flotte produkter!
Veldig fornøyd med print på aliminium!
Rask levering, ingen problemer.
Alt gikk som smurt med bestilling av fotobok. Ingenting å utsette på her.
Kjempe fornøyd:)
Bra bildekvalitet og rask levering. Veldig fornøyd.
Diverse
Lagde kalender med bilder. Synes det var mye rot i systemet når jeg skulle lagre og fortsette noen timer senere. Usikker på om det jeg hadde gjort, ville bli slettet.
Kvaliteten på de bildene jeg gjorde litt gjennomsiktige, ble dårligere enn det så ut som på nettet.
Kalender 2015
Vi har som de siste 9 - 10 årene, bestilt kalender til besteforeldre som julegave. Lett og laste opp og velge bilde, kalenderne kommer raskt i posten. veldig godt fornøyd med Allfoto.