Har laget bøker i 4 år nå. Stor bok til sommer minnene, og mindre bok i julegaver til gumødre, besteforeldre. Bøkene blir lagret så man har originalen alltid tilgjengelig. Veldig fornøyd.
Jeg skulle ønske det kom opp bedre advarsel om at teksten var for nært kanten slik at jeg kunne dratt den lenger inn. Ellers var jeg kjempeglad for det ble helt supre bøker etter en fin sommer
Er glad i å fotografere, og elsker å se på bilder fra ferier og andre opplevelser. Jeg lager fotobøker for å bevare bildene, og synes det er moro å skape en bok utfra egen smak. Så koser jeg meg veld... Vis mer
Jeg er utrolig fornøyd med fotobøkene jeg har bestilt fra Allfoto. Jeg bestemmer hvilke bilder jeg skal bruke før jeg åpner en fotobok. Da er det lett å legge de inn, og morsomt å sette de inn i... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi er spesialist på personlige bildeprodukter som fotobøker, interiørprodukter og fremkalling av bilder. Vi hjelper deg å ta vare på de beste øyeblikkene.
Norge
- allfoto.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Andre kikket også på
Meget bra produkt og de holder det de lover :)
Jeg bestilte fotobok der og allerede dagen etter ble den sendt og det var helt suveren behandlingstid :) Kommer til å bruke Allfoto igjen når jeg skal ha en fotobok :)
Veldig fornøyd
Er veldig fornøyd og ble er godt resultat nydelig album som vil nytes i mange år
Fornøyd, men skulle vært bedre
Jeg gjerne anbefale Allfoto til deg, men du må passe på ikke å forstørre bilde for stort slikt som at et bilde i et ark da ser bilde ikke fint. Skulle ha en funksjon som si fra at bilde ser ikke bra når du forstørre det til et visst nivå. Ellers er jeg veldig fornøyd med fotoboka og leveringstid.
svak kundehjelp
Dårlig redigeringsprogram og merkelig vanskelig å få til ønsket løsning. Måtte ta til takke med et resultat jeg var litt lite fornøyd med. Diskuterte lenge om pris, og fikk ikke tilbudspriser siden jeg var en dag over fristen.
Flott produkt
Jeg ble positivt overrasket over kvaliteten på boken jeg bestilte. Det eneste jeg vil sette fingeren på er at når man velger automatisk eller manuell innlegging av bildene i boken, får man ikke vite at man etterpå uansett kan gjøre en manuell justering. Jeg valgte automatisk innlegging, og brukte mye tid på å legge inn bildene i "rett" rekkefølge, så de viktige bildene fikk mest plass. Dette kunne jeg lett gjort i den siste justeringen, og spart tid.
enkelt og greit
brukte nett-utgaven av fotobok- programmet. Enkelt og greit, god kvalitet på produktet. Slett ikke verst på pris heller. Jeg er fornøyd.
Veldig fornøyd!
Lett forståelig side, med mange muligheter - anbefales!
Jeg er kjempe fornøyd
Enkel nettside, lett å få produktet man ønsker, rask levering og veldig bra produkt!
Fikk det jeg bestilte og var fornøyd 👍
Fikk det jeg bestilte og var fornøyd.
Flotte produkter, men litt lang forsendelsestid
Fotobøkene blir kjempefine og er forsåvidt verdt å vente på.
Dessverre så synes jeg at fra en får epost om at boken er ferdig produsert og sendt til du faktisk mottar den, tar for lang tid. Dessuten så ønsker jeg meg sporing på forsendelsene.
Lag foto bok av bildene dine.
Dette er første gang jeg lager en foto bok. Ble i grunnen fornøyd med den til å være nybegynner. Ser at jeg kunne gjort fram/baken siden litt ande ledes. Kommer til å lage flere bøker, for dette var moro !
Fotobøkene jeg har kjøpt er svært gode.
Første gang jeg skulle lage fotobok syntes jeg det var litt vanskelig å finne frem til alle punkter i fremgangsmåten. Neste gang lyktes jeg bedre.
Kjempefornøyd med mine fotobøker :)
Spennende og lett :)
Ikke bra
Var greit helt frem til jeg skal fjerne sider, etter at jeg har lagt til sider som jeg ikke skulle ha. Fikke mange blanke ark bakerst i boken, og i min naive tro trodde jeg at det skulle kunne fjernes under produksjon. Men det var ikke mulig. Sendte mail om det , fikk sent svar, noe som gjør at boka nå ikke kommer fram til konfirmasjon. Også tungvint. Må få tilbake penger for første bestilling, og gjøre hele prosessen på nytt
Kjempe bra. Enkelt å få til og ble perfekt bryllups gave.
Var godt forklart så dette fikk jeg til. Ble kjempe fornøyd. Nå blir det ferie bok, og blir å lage til familie til jul.
Kjempefornøyd!!!
Jeg har lagd kalender og fotoalbum som jeg har gitt bort til venner, og det har blitt veldig godt mottatt. Kommer helt sikkert til å bruke det igjen!
greit
helt greit, men hadde problemer med å laste ned programvare for å lage fotobok.
Tok litt lenger tid enn forventet å få varen.
foto-sidene krøller seg veldig lett.
fornøyd
Produktet hadde god kvalitet og kort leveringstid. Jeg skulle ønske at redigeringsprogrammet var litt annerledes for fotoboken. Det var slitsomt at sidene hadde ferdig oppsett for antall bilder slik at hvis jeg valgte fire bilder sto de på en spesiell måte. Det hadde vært lettere om alle sidene var blanke slik at man kunne sette inn antall bilder og lage format selv.
Enkel og fleksibel produksjon med god kvalitet!
Berre ei innvending: Har laga fotobok med tekst om ei reise som svært mange har lest og studert. Alle ønsker å få tips om "forlaget." Nettadressa burde automatisk trykkast på omslaget (om ikkje det er EØS-reglar som hindrar det også)
God kvalitet på ferdig produkt
Kvaliteten på fotoboka er veldig god. Tjukke sider som gjør at ungane kan lese utan at eg trenger å vere redd for at den blir ødelagt. Få alternativer i sjølve systemet som lager boka, men godt nok. God oppfølging undervegs og etterpå